PDA

View Full Version : Премахване на окосмяването?

PoisonousAlien
03-17-2017, 15:41
Здравейте, момче на 14 съм. В началото на Май месец ще ходя на зелено и ще има басейн там. Ся', въпроса ми е понеже of course ще има и бая момичета от класа и от съседните, да си махам ли космите между кракат? Все пак знам че би изглеждало неприятно ако не си ги махна и някой ми дръпне банските на базик или пък се покаже някой косъм ама... (а и плюс т'ва някои смятат това за гейско :/ )
Един приятел ми вика с обикновена ножица да ги разкарам ма не знам чувал съм че при рязане почват да растат по-бързо или нещо такова.
Кола маска и епилация не става, за бръснене ме е срам да кажа на нашите за тва. Pls дайте идеи.

belphegor
03-17-2017, 20:05
Обгори ги със запалка.

mikity_sladky
03-18-2017, 06:56
Е, толкова като искаш с една ножичка ги махни. Внимателно и лекичко да не се порежеш. Или ако имаш машинка за подстригване ще стане супер. Не ги слушай тези които смятат, че е гейско. Не е вярно. Махни си космите, така по-добре ще изглежда.

PoisonousAlien
03-18-2017, 08:03
Окей мерси много на mikity_sladky.
А до belphedor: брат не мисля че това е от най-безопасните методи. Но все пак и на теб благодаря.

belphegor
03-18-2017, 09:55
Окей мерси много на mikity_sladky.
А до belphedor: брат не мисля че това е от най-безопасните методи. Но все пак и на теб благодаря.

Бъзиках се аз, въпреки че 100% мн хора са пробвали.
Аз лично ползвам тример, ама дълги години играеше жилетчето.
Иначе е много по добре да си окастрен. На зеленото като го подадеш на някоя да го олигави не искаш да ти ползва космите като конец за зъби.

PoisonousAlien
03-18-2017, 10:17
У нас имаме машинка за подстригване (която само купихме с нашите ама за 2 години е ползвана веднъж и сега никой не я ползва) та мога ли да я използвам като тример? Или засега да ползвам само ножичка?
^BTW споко знам че се базикаше и без тва нямаше да пробвам :D

Yoana_01
03-18-2017, 10:25
А защо за бръсненето да казваш на вашите? Те ли ще ти го правят? Ти донякога ще те е страх и да си обръснеш брадата.

belphegor
03-18-2017, 19:28
У нас имаме машинка за подстригване (която само купихме с нашите ама за 2 години е ползвана веднъж и сега никой не я ползва) та мога ли да я използвам като тример? Или засега да ползвам само ножичка?
^BTW споко знам че се базикаше и без тва нямаше да пробвам :D

За над уя може. Не я доближавай до топките само, че може да се срежеш, особено ако без приставка действаш.

NomNomNom
03-18-2017, 19:39
трим-ването най-добре, хем не си като охлюв, хем не е конци за зъби

PoisonousAlien
03-18-2017, 19:40
Да бе споко няма да се кастрирвам :D
А и имам приставки бол.
Само плс кажи след минаване с машинката колко да трябва да бъдат- 1мм, 5мм или повече щото аз попринцип имам навика да се престаравам понякога и нещо да не се нарежа (което с приставка е малко трудно). А и за самите топки как да махам косъмчетата по тях?

prosto_chovek
03-19-2017, 10:04
Е защо ще казваш на вашите? Взимаш за 70 стинки една самобръсначка за еднократна употреба или след като хубаво си се умил, с твоята за лице, като преди това си ги подкъсил с ножица, че да можеш да ги обръснеш и даваш. Моето мнение е, че на тия места не трябва да има косми, много мразя жена, която като си свали гащите и там е гора. Подозирам и съм чувал, че повечето жени разсъждават по същия начин за нас. Най - малкото ако някоя ще ти прави свирки, дали според теб ще й е готино в носа й да се завират косми и в очите. А и е нехигиенично.

PoisonousAlien
03-19-2017, 14:29
Да бе знам че се прави със самобръсначка ама аз попринцип тъй като имам мн. малко косми по тялото (вкл. и на лицето) та не съм се бръснал и не знам как се прави... :(
А и съвсем скоро почнаха да ми никнат съвсеем малки мустачки...
И все пак не става ли с машинка за късо подстригване?

prosto_chovek
03-19-2017, 15:19
Може всичко. Само гора да няма. А бръсненето не е сложно, мажеш с гел за бръснене и почваш да теглиш само отгоре надолу, без движения встрани и така докато не останат косми.

AnarchyBoy
03-19-2017, 15:29
трим-ването най-добре, хем не си като охлюв, хем не е конци за зъби

https://cdn.meme.am/instances/500x/59983187/give-that-man-a-cookie-putin-give-this-girl-a-cookie.jpg

PoisonousAlien
03-21-2017, 14:04
Да, вече знам как да се бръсна.
Днеска с един fr се challenge-вахме с някви простотии и едното беше да си обръснеш 10 см от космите на единия крак. Беше супер лесно :D

prosto_chovek
03-21-2017, 19:41
Тъкмо бях решил, че искаш да зарибяваш пички и затова си задаваш въпроса, а ти изскачаш с това, как два коча сте си бръснали краката за идеята.

marya.petrowa
03-28-2017, 07:36
От Gillette по добро няма аз като теб не си бях бръснал топките никога но си направих операция и курс си обръснаха и са съм по гладка от мацките мога да ти пратя снимки да видиш.