View Full Version : Секс със заъврзване и завързани очи
Yoana_01
03-18-2017, 10:20
Какво мислите за секса по тоя начин? Харесва ли ви или не?
skandalno_vkusen
03-18-2017, 13:01
Харесва ми ако е натурално, ако ситуацията позволи или изиска да се развие така някоя вечер или интимна сцена, но като изкуствено търсене на стимулация мисля че е тъпня, че е за по-плахи хора които не знаят че може да се стигне до такава ситуация затова го правят по план. Завъзването като елемент може да има силно изостряне на сетивата. Оставя единия уязвим, което е секси, защото примерно ако е жена.. може да си скрил приятели в гардероба и като я вържеш да ги пуснеш на свобода ;д. Връзването често се популяризира от някоя емблематична сцена в нашумял филм и така му се дига потребата, другата крайност е баш за садо мазо извратеняците, често те хора са онези които го предлагат като платена услуга или са Анита Мейзер. На теб харесва ли ти, ти какво мислиш
sladura89
03-18-2017, 17:34
Да допада ми, но аз да съм вързаният, естествено не съм пробвал с връзване и на очите, предполагам, че така като не виждаш какво става, а само усещаш възбудата се увеличава, но аз лично предпочитам да си виждам какво се случва и не съм пробвал иначе! :)
Necrologist
03-18-2017, 18:39
Да допада ми, но аз да съм вързаният, естествено не съм пробвал с връзване и на очите, предполагам, че така като не виждаш какво става, а само усещаш възбудата се увеличава, но аз лично предпочитам да си виждам какво се случва и не съм пробвал иначе! :)
С удоволствие бих те вързал беп4е.
sladura89
03-18-2017, 21:42
С удоволствие бих те вързал беп4е.
Съжалявам, че ще те разочаровам, но не си падам по хомота! За твое сведение съм хетеро! :)
Necrologist
03-18-2017, 23:22
Съжалявам, че ще те разочаровам, но не си падам по хомота! За твое сведение съм хетеро! :)
Мамка му, поне опитах..
Yoana_01
03-19-2017, 05:36
Харесва ми ако е натурално, ако ситуацията позволи или изиска да се развие така някоя вечер или интимна сцена, но като изкуствено търсене на стимулация мисля че е тъпня, че е за по-плахи хора които не знаят че може да се стигне до такава ситуация затова го правят по план. Завъзването като елемент може да има силно изостряне на сетивата. Оставя единия уязвим, което е секси, защото примерно ако е жена.. може да си скрил приятели в гардероба и като я вържеш да ги пуснеш на свобода ;д. Връзването често се популяризира от някоя емблематична сцена в нашумял филм и така му се дига потребата, другата крайност е баш за садо мазо извратеняците, често те хора са онези които го предлагат като платена услуга или са Анита Мейзер. На теб харесва ли ти, ти какво мислиш
Това че бях с вързани ръце и очи ме изкефи ужасно много. Ама след т`ва изпълнение очаквам пак махленски приказки по мой адрес.
prosto_chovek
03-19-2017, 09:49
Яко е да връзваш и да си вързан, зависи от контекста. Очите само не искам да са ми вързани, защото обичам да гледам. Като цяло обаче предпочитам да няма въжета, вериги и прочее.
skandalno_vkusen
03-19-2017, 10:06
Това че бях с вързани ръце и очи ме изкефи ужасно много. Ама след т`ва изпълнение очаквам пак махленски приказки по мой адрес.
Не ти следя кариерата за да знам дали се сипят махленски приказки по твой адрес :), но ти не ги очакваш така или иначе заради изпълнеието си очакваш ги заради друго.
sladura89
03-19-2017, 15:42
Какво ти пука от това кой какво ще говори за теб, важното е на теб да ти е добре! "По-добре на хората в устата от колкото в краката." Ако злобеят по твой адрес това означава само едно, че си постигнала нещо истинско в живота! Няма човек постигнал нещо смислено, който да няма врагове и завистници на гърбът си, а и ти гледай да угаждаш на себе си, а не на хората! Освен това запомни, че каквото и да направиш не можеш да се харесаш на абсолютно всеки! Явно в изказа "какво ще кажат хората и какъв етикет ще ми лепнат", не искам да се правя на психолог, но забелязвам страх от чуждото мнение или неодобрение, може би и страх от отхвърляне! :)
Не съм фен на идеята, защото тия неща могат да ескалират в кофти насока. Естествено, ако с човека сте го говорили, поставили сте граници и дума за безопастност, там имате си някакво доверие, а не е някой случаен, може и да е фън.
AnarchyBoy
03-19-2017, 18:17
Абе вие нормали ли си те бе ш'са са ебетИ няма да се убивате. Думи за безопасност, граници утф?.. толкова ли сте ненормални мама ви деба откачена.
Връзвам я, покирвам и очите и я целувам нежно и я чукам бясно (ама тя и да не е вързана аз пак ще я чукам бясно).. пипам я само с върха на пръстите и езика си.. докосвам я с ледчета и/или я капя с горещ парафин от свещ (изглежда УАУ, но въобще не боли, спрете да бъдете такива путки)..
Зак'во ми е "сейф" думичка. Аз няма да я кормя там... Ебане като ебане, ама единия просто не може да се движи и не вижда.. което е готино, щото другия ако е опитен и може да се контролира, е готино да си играеш с психиката на другия.. едва да я докосваш, да усеща дъха ти, но не и допира ти... да забързваш и забавяш и да няма какво да направи защото е вързана.. да я психясаш до толкова, че да си направи рани на ръцете от въжето/белезници от зор да ти се набива на чепа (примерно)...
Но да, яко е, правил съм го, бих повторил.
Анарчи, точно щото единия е вързан и със превръзка на очите, е опасно. :ддд Той и оня на Анита Мейзър не си е представял, че може да пукаляса от БДСМ ама ей на - пук.
AnarchyBoy
03-19-2017, 18:39
Ма това са глупости... самоконтрол нещо... ?
Къф самоконтрол ти е в главата?
Ако съм завързана, мога да бъда наранена или ако щеш - убита, пък било то и от непредпазливост. Плюс тва има неща, които не са ми приятни да ми правят, което ще рече, че не мога да стана и да прекъсна каквото и да е, щот съм вързана с шибано въже. Тия неща освен с въображение, се правят и с акъл.
AnarchyBoy
03-19-2017, 18:49
Ма ти няма да се оставиш да те върже Бай Гошо от квартала бе.
Ще те върже партньора ти.... дето сте от много време заедно.. деазнам..
Аз лично съм връзвал и прочие и винаги съм се контролирал до толкова, че само нея я психясвам.. не мога да почна да я стискам и толкова да се увлека, че едва ли не да я удуша.. ;д т'ва трябва да си абсолютен олигофрен за да го направиш
За тва казах нагоре, че ако не е случаен някакъв и си имаме уговорките и думите/жестовете за безопасност, всичко ш е окей. Ся, аз покрай антракса бих се отпуснала да ме върже и да си играе с мен ама пак уговорките си важат.
dontbesoshy
03-19-2017, 22:12
харесва ми идеята ама не съм пробвал - с удоволствие бих
anonimna:D
03-20-2017, 11:50
Честно казано ми харесва идеята :D :D Но не съм пробвала.. Все още :D
KokoDjambo
03-22-2017, 15:22
Защо бе, Йоанке? Не знаеш кои и колко те минаха ли? :D
plah4eto_
04-20-2017, 10:01
Харесва ми но трябва да е качествено грубо и животинско.
Yoana_01
04-21-2017, 03:28
Защо бе, Йоанке? Не знаеш кои и колко те минаха ли? :D
:oops:
Абе уж знам :lol:
:oops:
Абе уж знам :lol:
аре кай колко ма овца :lol:
sladura89
04-24-2017, 07:57
аре кай колко ма овца :lol:
Мен лично не ме вълнува, тя е малка за мен да беше поне на 18-19! :)
много е яко и вазбуждашто и не знаеш кво става
sladura89
04-25-2017, 22:23
много е яко и вазбуждашто и не знаеш кво става
То и като някоя те отреже, напсува те и ти покаже среден пръст едновременно пак е яко и пак не знаеш кво става! :D :D :D
LoveInfect
05-01-2017, 12:57
Относно това дали е опасно, силно зависи с кой :д Но според мен част от играта е да нямаш контрол, и другият да може да прави каквото си поиска с теб. Това е сладкият вкус на безграничността. Същевременно, освен дълбоко еротично изживяване е и силно психично тласкане също. Това да подлудяваш другия, да го тласкаш до лимити, на някои хора силно ги изпълва с еуфория :Д
Аз съм за стига да имам всякакви права, бих пробвал :)))
ةتشضل انزفث
05-01-2017, 19:35
Относно това дали е опасно, силно зависи с кой :д Но според мен част от играта е да нямаш контрол, и другият да може да прави каквото си поиска с теб. Това е сладкият вкус на безграничността. Същевременно, освен дълбоко еротично изживяване е и силно психично тласкане също. Това да подлудяваш другия, да го тласкаш до лимити, на някои хора силно ги изпълва с еуфория :Д
щом казваш ;)
divergent
05-01-2017, 21:16
Връзвали са ми ръцете на гърба или над главата с колан и ми хареса, но едва ли ще ми хареса със всеки. Допада ми идеята да съм под негов контрол и той да може да си прави с мен каквото поиска без да мога да избягам. Относно връзването на очите, не съм опитвала все още, но съм си мислела да вържа неговите някой път. Притъпяването на едно от сетивата по този начин, обостря другите и по този начин преживяването ще е много по-възбуждащо за него.
Хубава темичка, подсети ме за връзването на очите. Ще го пробвам при следващия удобен случай, че и без това не знам дали ще има друг такъв.
Yoana_01
05-04-2017, 19:41
Още по-готино е с вързани очи и да се намеси още някой или няколко :D
sladura89
05-05-2017, 04:42
Още по-готино е с вързани очи и да се намеси още някой или няколко :D
Готино е също да те завърже и да си нямаш на идея какво ти мисли и какво ще ти направи! :)
Necrologist
05-05-2017, 09:51
Готино е също да те завърже и да си нямаш на идея какво ти мисли и какво ще ти направи! :)
Искаш ли да те завържа?
sladura89
05-05-2017, 10:02
Искаш ли да те завържа?
Абе търси си някой друг с твоите наклонности, не ме занимавай мен!
EffinSick
05-06-2017, 09:13
На мен лично не ми допада. Не обичам да не знам какво се случва и да нямам контрол над ситуацията. Освен това секс без контакт очи в очи е някак..тъпо :D
sladura89
05-07-2017, 12:14
На мен лично не ми допада. Не обичам да не знам какво се случва и да нямам контрол над ситуацията. Освен това секс без контакт очи в очи е някак..тъпо :D
Ами разчиташ само на усета! Факт е, че когато притъпим някое от сетивата си другото ни сетиво се усилва многократно, което в случая е допира и фантазирането! Освен това да не би и много да имаме контрол над живота си или над взаимоотношенията с другият пол? :)
mikity_sladky
05-12-2017, 07:21
Абе искам да гледам аз. Красивото трябва да се наблюдава. Възбужда ме да гледам.
sladura89
05-12-2017, 07:48
Абе искам да гледам аз. Красивото трябва да се наблюдава. Възбужда ме да гледам.
Говорим когато достатъчно добре се познавате и сте се гледали 10-ки пъти, а не още от първия път без да се и познавате, тогава ще е кофти да, по-добре да се гледате иначе това е за разнообразяване на секса!
EffinSick
05-19-2017, 23:56
Ами разчиташ само на усета! Факт е, че когато притъпим някое от сетивата си другото ни сетиво се усилва многократно, което в случая е допира и фантазирането! Освен това да не би и много да имаме контрол над живота си или над взаимоотношенията с другият пол? :)
Всъщност имаме до някаква степен, а и тук говорим конкретно за секс. Не казвам нищо, всеки си има предпочитания.
Секс със заъврзване и завързани очи
=========================
Yoana не иска да гледа нещото грозно по време на секс!? http://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif
sladura89
05-21-2017, 19:37
Според мен това си е едно доста хубаво преживяване, стига да е с готина мадама де! :)