Влез

View Full Version : Изключиха ме

Trippy6ix
03-28-2017, 11:38
Така,7 клас съм и учех в едно частно у-ще седем години. Общо взето имах добри оценки,само по математика нищо не ми вървеше,не разбирам и не мога да уча по математика,просто сядам,гледам и нищо не разбирам,което си е голям проблем и затова търся помощ тук.. Та,освен това,изключиха ме вчера,защото съм се държала зле в часа,което не е много вярно,но основно ме изключиха защото показах реден пръст на мой приятел и то на шега,и след това едно момче се пръскахме с някакъв препарат и общо взето заради това. И сега по цял ден си стоя вкъщи,докато не ме запишат в ново училище,но не мога да наваксам с материала по математика.. Какво да правя?

NomNomNom
03-28-2017, 12:10
щом имат вашите пари за частно училище, не е зле да те запишат на уроци по математика, някой да ти помогне
иначе са те изключили за пълна тъпотия

Trippy6ix
03-28-2017, 12:18
Ами,ходих на уроци,ама нямах много време,защото съм на училище от 8 до към 5 всеки ден, а като ходих пак - НИЩО. нищо не мога да разбера,просто стоя и гледам тъпо и не мога да реша нищо ..

Free Soul
03-31-2017, 16:26
ето го и начинът да се подобриш по математика: сядаш във вас, отваряш тетрадката където си решавала задачите и започваш да ги преписваш, следейки как стават решенията и после самостоятелно и така

anonymous908491
03-31-2017, 18:17
4 пъти са ме изключвали, тва по никакъв начин не се отрази на образованието ми

JDeel
04-02-2017, 08:31
Ами зарежи я тая математика. Човек е добре да се развива в областта в която го бива. Някой ден мозъка ти ще "уври" и ще можеш да се върнеш на проклетата математика. Ама сега и да се напъваш, най-много да я намразиш и така хептен никога няма да научиш.

Между другото и аз съм много зле по математика, две числа едва събирам, а се подвизавам като програмист :D