PDA

View Full Version : Много ми се натрупа,всички ме оставят

Trippy6ix
03-28-2017, 11:57
Здравейте,историята ми е малко странна. Така,всичко започна януари 2016,когато се запознах с едно момче по интернет. Ао има значение аз съм зодия рак,а той везни.Видяхме се,и се влюбихме един в друг,и приказката продължи близо 10 месеца,като се виждахме само петък,събота и неделя,защото бяхме от различни градове. Аз имам ужасен характер,съря се за много неща,може би ставам и задушаваща но обичам човека до себе си и не мога да го пусна.. И така,това момче си хареса друга,но тя се оказа лесбийка и се скараха, но той не пожела да се върне при мен,държеше се ужасно,абе не ме обичаше,блокираше ме,обиждаше ме а аз го молех и се излагах ужасно много и така чак до началото на февруари 2017,когато си намерих друг приятел,който също е везни. И така горе долу 2 месеца бяхме заедно,и се карахме за някакви дебни работи,и той просто реши че не сме един за друг,спря да ми пише,не искаше да се виждаме,казваше че ме мрази,обиждаше ме,казваше ми че съм го задушавала,караше ме да ревнувам,държеше се като боклук с мене,караше ме да плача всяка вечер. Е,то и вчера беше същото. Но в началото на март,имах най-добър приятел,от моя клас,с който веднъж си написахме две сърца,и то приятелски,и ''една приятелка'' ми взе телефона без да разбера,снима чатовете ми с въпросното момче,прати ги на гаджето ми и почна да го лъже че сме си писали ''обичам те'' , че сме си говорили до 3 всяка вечер , че съм му се бутала и всякакви лъжи. и той тогава замалко да ме остави,след това ми го натяква много дълго време,че вече ми нямал доверие и не знам си какво.. Освен това,искаше да правим секс,но аз му казах , че искам да навърша поне 15,и той уж каза , че щял да чака... И сега просто ме остави,а не е някой плейбой,аз съм му втората приятелка,като първата му е била като е бил 7 клас,а е на 18 почти. И ми е говорил как знача всичко за него,а сега просто ме остави в труден момент.. И имам проблеми с майка си,изгубих приятелите си,защото той не искаше да излизам ...

Free Soul
03-28-2017, 13:39
Извини се на приятелите си, ако ти простят значи са истински, ако ли не си намери други.
А за това момче или иска нарочно да те отдалечи или е пълен боклук и в двата случая не се мъчете излишно.

Necrologist
03-28-2017, 16:31
Чета си аз по навик "но аз му казах, че искам да навърша поне 18".
И после се усещам.
И..

KREED
03-28-2017, 17:12
Ццццц, бааааси поколението...