d_petrova
03-29-2017, 17:04
Здравейте! Преди около година и половина дядо ми почина,а няколко месеца по-късно и баба ми почина(преди година)...След това загубих и много добра моя приятелка.Ние бяхме от един клас и бяхме много близки,споделях и всичките си тайни и не криех нищо от нея,защото я чувствах много близка.Но след като отидохме в други училища и започнахме да се виждаме много рядко,понякога даже през месец,защото и двете бяхме заети.Един път се скарахме точно заради това,че не се виждаме и бяхме скарани много време (тя не ми пишеше и не ми отговаряше,но накрая ми отговори ,аз отидох до у тях и се сдобрихме,въпреки че тя твърдеше,че няма смисъл.) След това се виждахме пак много рядко и тя ми изглеждаше много различна и ми каза ,че нямаме общи теми на разговор и е по-добре да не сме приятелки и аз нямаше какво да направя,а и се чувствах все едно не съм била ценна за нея.Напоследък често я сънувам ,може би се чувствам зле,че загубих важни хора за мен в кратък период. Моля ви кажете ми мнението си и ви благодаря предварително!