Влез

View Full Version : връзка/привличане от разстояние възможно ли е?

bloodyyy3
04-03-2017, 17:37
Hi

Да започнем с мен, аз съм студент в Благоевград, работя, спортувам и съм човек с много свободно време... Случайно или не беше ми някакво скучно една вечер и реших да добавя Рандом хора в фб ей така за ЛАФ...

писах си с две три момичета ала бала, разтягахме локуми няколко дни, но все си мислех пфф кво толкова Да има лафове, но едно момиче/19г/ на пръв поглед Леко дръпнато и леко наперено, продължи да ми пише и пише.. и така няколко дни Дори по телефона и скайп се чухме, абе оказа се супер забавна..

дойде време за сесията и малко намалих чатовете и всякакви други занимавки.... не бях влизал в фб сигурно две седмици, влизам и кво да видя онова готиното момиче ми писало .. пак започнахме лафове глупости, и вече малко по-малко започна да ми допада...

Викам си чакай да се спра,че нещата не отиват на добре... ще взема наистина да хлътна и после уфф.. друго си е живата връзка...спрях да и пиша два-три дни.. дори не прочитах съобщенията, не знаех как да и кажа просто,че ми е кофти така да се зарибяваме а лично да не се познаваме....

Е на 5тия ден не се сдържах след като ми написа: "за кво ми се сърдиш -моля те кажи ми"....., направо ме обляха някакви топли вълни... викам не ти се сърдя просто нещата са сложни и да искам просто няма да се чувствам добре ако продължа да се зарибявам с теб...
1
Бях и намекнал,че може да се видим когато иска ( живее в софия ей го къде е), но тогава нз да ли защото беше още в началото Но отговора и беше "ами нзз може би лятото, ще видим, ще се разберем..." и затова и аз се отдръпнах...

А сега положението,е че аз наистина хлътнах и нз кво да правя, да и кажа да се видим, да я поканя на кафе или кино..но ако ме одреже направо ще полудея... или другата крайност направо да и кажа да спрем да си пишем и така да бъде добре и за двамата..

Не съм имал връзка от разстояние и просто не я виждам как по дяволите ще се получи... и не затова не знам и как да постъпя ;)

qwerty7842
04-03-2017, 18:53
Защо ще полудееш ако те отреже.Приемаш го и продължаваш.

bloodyyy3
04-03-2017, 19:38
По принцип е така, но едно е да го кажеш друго е да го преживееш.. не че ще полудея в буквалния смисъл де, но разбираш за какво говоря..

Iphigenia
04-03-2017, 23:26
Името ти с П ли започва? И с Н ли завършва?

Free Soul
04-04-2017, 07:19
Няма нищо по-силно от връзката от разстояние, тя те кара да искаш човека с когото си още повече и ви дава възможност да се опознаете преди да имате физически отношение, което е добре, но ако опасността да се превържеш и влюбиш в човека отсреща е голяма, то трябва да се позамислиш, дали си струва този човек изцяло да влияе на настроението ти. Иначе връзка от разстояние е възможна, особено щом не е голямо, можете да се виждате един два пъти в седмицата. По-добре с пробвай късмета, нищо не губиш.

Soichiro
04-04-2017, 14:32
Имах връзка от разстояние преди доста години, разстоянието беше по-голямо от това, което ви дели вас, аз нямах толкова свободно време, а момичето не можеше да пътува, защото учеше в гимназия. Три години по-късно се оженихме.
Разстоянието не е това, което дели хората, други неща са.

Free Soul
04-04-2017, 16:38
Имах връзка от разстояние преди доста години, разстоянието беше по-голямо от това, което ви дели вас, аз нямах толкова свободно време, а момичето не можеше да пътува, защото учеше в гимназия. Три години по-късно се оженихме.
Разстоянието не е това, което дели хората, други неща са.
И сега сте заедно?

bloodyyy3
04-04-2017, 17:10
Явно се бъркаш, нов съм тук...

Бях се решил да я поканя да се видим това-онова, но вчера разбрах ,че си пише и с други... (как съм разбрал не е от значение)...

Да ли просто иска да си запълва времето или е нормално да си пише с други?!?!?? не го разбирам Дори леко "ревнувам" ... аз ако зарибявам или си чатя с момиче.... с другите спирам контакт просто да не се получи неловко...

Free Soul
04-04-2017, 18:56
Ами още не сте гаджета, доколкото разбрах, затова е нормално, но пък от друга страна е курвенско, особено ако мисли да го прави и когато е във връзка. Но все пак ти си преценяваш.

bloodyyy3
04-04-2017, 20:04
Да не сме гаджета, но просто колкото и глупаво да звучи като си пишеш с някого и ми е споделя какви ли не неща, си мисля,че може да има нещо повече.. а и тя именно ми е намеквала..

На последното ми съобщение получих някакъв мазен кифленски отговор в който изобщо не обърна внимание на написаното от мен,а го подмина и си ми пише за нейни неща които нямат ама грам връзка... Вместо да го мисля ще се отдръпна и ще се оставя живота да ме заведе където трябва, но повече не бих се унижил. ;(

Necrologist
04-05-2017, 00:07
Олееееееееееееееееее, ПИШЕ СИ С ДРУГИ?!?!?!
Е не човек, мани я тая, срам и позор.
Другия път ги избирай по профилните им във фейсбук - тая, на която лицето и не е увито със забрадка я подминавай директно.

bloodyyy3
04-05-2017, 21:34
Приятел иронията ти малко не е място но все пак ще обясня:
Ако на теб би ти било приятно момиче което харесваш или си започнал да изпитваш нещо към нея и си разбрал, тя се зарибява с други в нета, как би се почувствал?

Free Soul
04-06-2017, 05:15
Ами явно е курва. Забрави я или ѝ кажи какво мислиш по въпроса.
Но има и друг вариант в който се страхува да е сама и/или иска да забрави някого по неправилния начин.

anonymous990763
04-06-2017, 05:26
На последното ми съобщение получих някакъв мазен кифленски отговор в който изобщо не обърна внимание на написаното от мен,а го подмина и си ми пише за нейни неща които нямат ама грам връзка...

Бягай преди да е станало късно.

Necrologist
04-06-2017, 14:41
Приятел иронията ти малко не е място но все пак ще обясня:
Ако на теб би ти било приятно момиче което харесваш или си започнал да изпитваш нещо към нея и си разбрал, тя се зарибява с други в нета, как би се почувствал?

Добре тогава, Господин "Знам с кой се зарибява в нета".
Чудно ми е, как ли изглежда тази история от нейна гледна точка? Жалко, че няма да разберем.

bloodyyy3
04-06-2017, 22:29
Аз приключих, писах и казах, че по-добре да спрем да комуникираме, казах и че ми беше готино, но просто за да няма излъгани.. стига... : )