Влез

View Full Version : Проблемен баща

sladkabebova
04-04-2017, 20:42
Здравейте.
От известно време се опитвам да намеря изход от ситуацията в която се намирам,но не успявам и реших да споделя и тук. Баща ми е супер изнервен.Когато си е в къщи буквално търси с кого да се скара.Обижда майка ми,обижда мен,приятеля ми,брат ми и неговата приятелка.От обикновен разговор прави скандал.Говори несвързани неща.Обижда малки деца,че са грозни.Хора около нас нарича човекоподобни без абсолютно никаква причина. Нещото,което мина всякакви граници е това,че отново без да му дам никакъв повод ми каза,че съжелява,че ме е създал и че му било омртзнало от всички нас.Опита се да ме изкара луда,болна и не само мен.. Майка ми твърди,че щяла да го изгони от вкъщи,но не вярвам да го направи. Постоянно каквото и да направя ме обижда. Рисувам и уча рисуване. Рисувах една картина дълго време.Толкова труд положих и с такова желание я направих,а той започна да ме обижда,че нищо не става от мен. Натоварва ме всеки ден. Плача доста често заради него. Не знам какво да направя... Не искам да започна да изпитвам ужас от собствения си баща,а нещата вървят точно на там..

JDeel
04-05-2017, 08:00
А от какво се е изнервил?

sladkabebova
04-05-2017, 14:27
А от какво се е изнервил?

Получи инсулт и пие лекарства,на които страничните ефекти са точно такива...

NomNomNom
04-05-2017, 17:25
дали е това или някакво друго вторично заболяване е получил?
във всеки случай звучи като болен човек
не е бил винаги така, нали

sladkabebova
04-05-2017, 18:38
дали е това или някакво друго вторично заболяване е получил?
във всеки случай звучи като болен човек
не е бил винаги така, нали

Попринцип е такъв тип човек,че иска винаги хората да са на едно мнение с него. Не уважава много,много мнението на другите и си е нервак,но чак така не е бил. Буквално за без нищо избухва. Например влизам в кухнята да хапна и той беше там. Не му казах и една дума и изведнъж се изцепи "много си зле" ... Попитах го защо и започна да ми обяснява някакви несвързани неща и аз просто си излязох. Майка ми предлага да седнем цялото семейство и да му обясним,че това което прави не е окей,но аз не мисля,че това е добра идея.Не знаем какво му е в главата и по този начин може да си помисли,че сме се обединили срещу него и нещата да се влошат още повече. За лекар не иска и да чува. Казва,че не е луд,че лудите сме ние и едва ли не целият свят.

NomNomNom
04-05-2017, 19:02
майка ти какво мисли по въпроса, честна ли е според теб?

sladkabebova
04-05-2017, 19:46
майка ти какво мисли по въпроса, честна ли е според теб?

Майка ми е най-потърпевша,защото прекарва най-много времв с него,а той се държи по абсолютно същия начин с нея и с всички нас.Тя също търси изход. Говорила е с лекар и лекарят иска баща ми да отиде да поговори с него,но баща ми,както казах категорично отказва.

MarkKnight
04-09-2017, 14:52
според мен е изплискал легена и избива комплекси, няма оправия...може би ако започнете да го игнорирате и да не го зачитате за човек ще му дойде акъла

Dwyd96
04-09-2017, 15:18
Консултация с психолог? ч