Влез

View Full Version : Какво се случи?

Devil's Daughter
04-12-2017, 09:31
Здравейте. Предполагам ще кажете, че това е поредната тъпа тема със заглавие "Девствена ли съм" и вероятно ще ме помислите за "необразована по тая тема" така да се каже, но всъщност е за мен е важно да знам какво се е случило. Така..с приятеля ми искахме да го направим. Първо се опита да ме отвори с пръсти и ме болеше много, защото съм доста тясна.. Когато се опита да продължи с члена си, мен ме болеше още повече (а не му е малък) и накрая спряхме. На следващия ден продължаваше да ме боли, въпреки че не го бяхме правили повече. Кръв нямаше, но по-късно на следващия ден се появи някакъв секрет, приличащ на кръв, но в друг цвят. Не знам как да го обесня точно. Все още малко ме боли долу.. Не знам на какво се дължи това, нито пък този секрет. Някой ако може да помогне..ще се радвам да чуя съвети, защото не знам дали все още съм девтсвена..

belphegor
04-12-2017, 19:52
Секрет с какъв цвят?
тоя секрет не ми се връзва в цялата работа - да не би да имаш някакъв здравословен проблем? Гъбички или няква друга инфекция?

Иначе, дечица, за пръв път най добре е да си вземете лубрикант. Идеалния вариант е ти да си толкова възбудена, че да течеш като водопад, ама като е пръв път е нормално да се притесняваш и това пречи на течовете. Та земете си лубрикант. Земете си и презервативи, че с тоя секрет не знам, не искам пича да прихване нещо. И бавничко в началото.
Като казваш, че не му е малък, ако има дебела паламарка - задължително 1000% лубрикант и търпение.

Devil's Daughter
04-14-2017, 11:27
Нямам здравословни проблеми, нито пък някаква инфекция..а секрета как да го кажа..абе много тъмно червено. Беше много внимателен и действаше бавно, но не успя да навлезе...

Yoana_01
04-14-2017, 12:31
Тези пръсти вече за нищо ги нямате!

belphegor
04-15-2017, 11:42
Нямам здравословни проблеми, нито пък някаква инфекция..а секрета как да го кажа..абе много тъмно червено. Беше много внимателен и действаше бавно, но не успя да навлезе...

Звучи като стара кръв от предния ден примесена с вагинални секрети, но може само да гадаем.
Хубаво, че е внимателен и действа бавно, но пак казвам - трябва си лубрикант. От опит ти го казвам.

Devil's Daughter
04-15-2017, 12:49
Звучи като стара кръв от предния ден примесена с вагинални секрети, но може само да гадаем.
Хубаво, че е внимателен и действа бавно, но пак казвам - трябва си лубрикант. От опит ти го казвам.

Благодаря ти за мнението. Този секрет вече го няма и всичко е наред :)

ikon
04-17-2017, 15:34
Най-вероятно вече не си девствена, при втория акт ще имаш значително по-слаба болка.