PDA

View Full Version : "Голяма интрига, малка любов"

blancz
04-12-2017, 23:32
Здравейте, исках да ви споделя една леко заплетена история и да помоля за съвет, защото нещата може да ескалират и недай си боже да се гледаме по новините...

Ходих с момичето "Ани"повече от половин година, имаше силна любов, макар че и се карахме доста. Малко преди Коледа обаче се разделихме, защото една вечер след поредното скарване, бях прекалено изнервен, ударих и няколко сериозни шамара, оставих я пред тях и й казах никога повече да не ме търси отново. Минаха 1-2 седмици и започнахме да правим някакви опити отново да се съберем, идвала е вкъщи няколко пъти.... до момента, в който разбрах, че тя е тръгнала с "Коко" от същата компания. Разбрах, когато една вечер той ми писа "да не съм я занимавал повече", защото вече те били заедно. Попсувахме се малко в чата, след което Коко ме блокира. До тук всичко е точно, макар че все още не се бях примирил, обичах я още... Преди няколко дни обаче, Коко явно ме е отблокирал и ми пише отново направо със заплахи и обвинения, че съм интригант. Реших да го блокирам, защото просто не ми се занимаваше с подобни разправии, а и бяха минали повече от 2 месеца откакто Ани и Коко са заедно. Все пак реших, че трябва да се обадя на Ани (бившата), за да разбера какво се е случило и защо подяволите съм интригант. Не се бяхме чували откакто тя тръгна с Коко, отделно и нямаше как да се свържа с нея, защото ми беше блокирала номера. Обадих й се от друг телефон, като ясно знаех, че нямам много време преди да ми затвори телефона. Това което успях да разбера от краткия ни разговор беше, че "аз съм бил казал на някой наш приятел (не успях да чуя името), да каже на Коко, че сме се виждали и сме излизали тайно аз, Ани и най-добрата й приятелка Мара". Веднага ми светна лампичката, че това изглежда като идеалния план Ани и Коко да се скарат. Аз разбира се недоумявах много какво чувам (дори очаквах Ани да се извини, че е станала грешка или нещо подобно, но не, тя беше още по-убедена, че аз съм интриганта). Отделно с Мара (най-добрата приятелка на бившата) не се понасяме изобщо и съм убеден, че тя е в основата на тази интрига. Мара ни е правила и други подобни номерца, но мисля, че този път чашата преля, а и странно защо винаги излиза "суха от водата". Още по-големият проблем, е че всички сме в една и съща приятелска компания и малко по малко ще се разчуе. Другите приятелчета ще се обърнат срещу мен, защото и Ани и Коко смятат, че аз съм направил интригата и не биха пожелали да чуят истината (поне от мен). Аз нямам никакъв проблем да не се виждам с тях, защото примерните имена, които написах изобщо не са случайни :) А както предполагам знаете, тези "добавки" променят мисленето и възприятията и набиват още по-големи "филми".

Предполагам историята стана много дълга, дано не съм ви отказал да я прочетете до край. Но все пак остава един лош вкус на загуба, с който не мога да се примиря.

Смятам също и, че не мога да оставя нещата така.

Много бих искал да помоля хора, които са попадали в нещо подобно да ударят едно рамо със съвет как да постъпя и какъв би бил техния подход от тук нататък. Има ли смисъл изобщо. Егото ми ли е прекалено голямо, за да не мога просто да за*ба всичко и да не се занимавам. Дали още я обичам....?!?

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

NomNomNom
04-13-2017, 05:34
Един съвет: на жени не вдигай ръка

KREED
04-13-2017, 06:34
Да, не е хубаво да удряш жени... Най-малкото е грозно и недостойно (освен ако тя не ти посегне).

Какво да правиш? Ем, заебавай я, човек. Нали, не знам какво целиш, да си я върнеш или просто да излезеш чист от ситуацията, тоест да покажеш, че не ти си интриганта? Щото ако се целиш да я върнеш, не си струва според мен. Карали сте се, удрял си я, пък и веднага след теб се е захванала с Кокича. Не си струва просто.

Най-малкото, което можеш да направиш е да кажеш своята версия на приятелите, които смяташ, че искаш да задържиш и да се надяваш да ти повярват. Ако ли не, бал си ги. Няма какво да се доказваш и да показваш на хората. Ако са ти приятели, ще ти останат приятели въпреки тази простотия, в която си се забъркал.

Успех.

qwerty7842
04-13-2017, 08:20
[QUOTE=blancz;115558 Малко преди Коледа обаче се разделихме, защото една вечер след поредното скарване, бях прекалено изнервен, ударих и няколко сериозни шамара, оставих я пред тях и й казах никога повече да не ме [/QUOTE]
Само това изречение ми стига да разбера какъв си.Колкото и да си изнервен никога не си позволявай да посягаш на момиче.Изобщо не е мъжко и е много жалко.Повярвай ми ако бях свидетел на тази ситуация или някоя друга,която включва бой над жена бих се погрижил да спреш да дишаш!

blancz
04-13-2017, 08:47
Хора, моля ви се не се вхащайте, за това че съм я ударил. Попитах за съвет как да излезна от интригата, а не да ми четете уроци по морал, за ситуация на която не сте били свидетели. Разбира се, че е било след като тя ми е посегнала и многократно съм и казал да спре. И разбира се, че съжалявам, все пак аз съм я търсил след това и ми е простила...

KREED, Това, че се е захванала с Кокича, малко след мен, е защото пак нейната приятелка Мара й беше казала, че съм бил зарибявал други момичета. Накарала е Ани да се почувства предадена, според мен най-нормалното нещо е да се хване с някого, само за да ми го върне.

qwerty7842
04-13-2017, 19:01
Това,че тя те е ударила не те оправдава.....

KREED
04-14-2017, 09:39
Не ти чета морал, даже написах, че в случай, че тя ти е посегнала първа и не е спряла, е оправдано. Просто не беше уточнил и излизаше, че все едно си се ядосал и си я шибнал, затова има и такава реакция. :D След като се уточни, е доста по-разбираемо.

А пък относно какво да правиш, аз си изказах мнението, вече ти си знаеш най-добре.

Относно всички, които му скачат, нека изгледат това видео - https://www.youtube.com/watch?v=WkavhPG10dg
След това кажете дали ако на вас ви се случи няма да ви падне пердето и да я пречукате...

nnnneeelly
04-14-2017, 21:28
А кой всъщност е казал на Коко, че сте излезли? Ако сте били ти, Мара и Ани, кой е "доносникът"? Можеш да поговориш с Ани и Коко, да им обясниш като хората, да проведете разговор без караници. Мисля, че ще разберат.

PathToOuroboros
04-15-2017, 21:56
Знам, че няма да е популярно да го кажа, но не ми пука ... Малко си я удрял, защото тая реално си върти интригите за твоя сметка и ти продължаваш да вървиш подир стопанина дето те бие... Просто остави всичко и всички замесени и отиди намери хора при който си струва да бъдеш и където ще е по спокойно..