PDA

View Full Version : Несподелена любов

rozalin2002
04-16-2017, 07:20
Добър ден! Имам голям проблем понеже харесвам едно момче с което се познаваме от 2-3 години и всяка сутрин се събираме на едно кафене с наши приятели. По едно време той ме харесваше целувах ме се но когато му предложих да ходим той отказа.Тогава аз си намерих друг и той. Мина известно време аз нямах приятел и той нямаше приятелка и за това той искаше пак да се занимава с мен аз се съгласих но внезапно когато исках да говоря с него той ми каза че не му се занимава с глупости. Но тей като моите чувства бяха прекалено силни аз не се отказах и започнах да му правя разни подаръци започнах често да му казвам че ще направя всичко за него и подобни но на него май му е все тая а това наранява чувствата ми. Моят въпрос е как да го накарам да се влюби в мен защото аз няма да се откажа от него.

Devil's Daughter
04-16-2017, 08:25
Толкова ми е познато...Според мен трябва да го накараш той да те търси и да има нужда от теб. Понякога ние момичетата като харесваме някое момче и ставаме много досадни, дори и вманиачени, а това на тях не им харесва. Те обичат да се борят за момичето до тях, а не то да им се предлага на тепсия ако ме разбираш. Според мен трябва да му дадеш малко свобода, а ти през това време да помислиш той направил ли е нещо за теб, някакъв дори и незначителен жест или само сте се натискали. Помисли си дали не те използва просто да се забавлява през свободното време. Пишете ли си често и най-важното..той пише ли ти пръв? Иска ли да излизате само двамата? Дай време на него и на себе си. Ако той види, че се отдалечаваш от него и не си му в краката, той няма да те има за даденост и ако държи на теб ще се опита да те задържи до себе си. Надявам се поне малко да съм ти била полезна. Късмет :*

ikon
04-17-2017, 15:31
Просто спри да се занимаваш с него за известно време и ще разбереш дали му пука за теб.