Здравйте готини хорица,
кажете някое яко сайтче и/или друга медия за любовен хороскоп?
Ако някой има да мята, че ми е скучно.
PathToOuroboros
04-16-2017, 20:39
Е не знам такъв сайт, но един гуру от Индия ми каза, че имам рядък талант да виждам в бъдещето, затова нека опитам.... АхЪм..
След 10 години ще приличаш на китайска стафида, която и най гладния човек би отказал с риск да умре.
Твоя любовен багаж би накарал терминално болен от рак, който е бил зарязан туко що от своята приятелка, с която са били 5 години и е с пистолет в устата, да го изкара и да ти го предложи с поглед изпълнен с тъга и съчувствие.
Тогава красотите ти, който гордо сочат напред ще се привърнат в приспособление за миене на пода ако увиеш 2 парцала около тях.
Онези устни, който изкушаваха мъжете едно време преди хиляда години сега служат като помощно средство да държиш горните приспособления вързани и далеч от земята, когато нямаш нужда да вършиш домакинската работа.
Всички бивши, който те срещат по улицата се оглеждат за фермера изгубил магарето си.
Като ходиш при доктора тогава, всеки път ти изписва крем против хемороиди, но за лицето..
Честно казано всичко ще се превърне в истина ако не осъзнаеш няколко прости истини за това колко коварна е природата и как внезапно от всичко нямаш нищо :)
Всичките тея думи се свеждат до две: "екзистенциален нихилизъм" и щеше да ти се получи доста по-добре, ако беше чел повече книжки ;)