PDA

View Full Version : Сложен казус

dhctrgj
04-21-2017, 14:39
Как да целуна момичето, което харесвам? Тя се натиска с всички, освен с мен само защото съм ѝ БФФ. Дори съм ѝ правил намеци за интимност, които приема само като шега. Познаваме се от 4 години и знаем почти всичко един за друг. Имаме си безгранично доверие и знаем множество тайни един за друг. И ако дори успея да я целуна, ме е страх да не си развалим силното приятелство.

belphegor
04-21-2017, 14:47
Би ли се натискал със сестра ти?
Когато познаваш момиче от години, без тя да е разбрала че имаш пенис и възнамеряцаш да го използваш срещу нея, ти си и като брат.
Винаги ако харесаш някое маце тя трябва да го разбере веднага. Може да не ти откликне - но това е добре, щото няма да се опитваш да се промъкнеш тихомълком в гащичките и през сближаване от типа - аз съм ти най-добрия приятел.

Ако трябва да ти дам съвет - той е - хвани си друга.

Ако много държиш да е точно тя, трябва да се отддръпнеш първо. Да спреш да и бъдеш брат.
Сложен казус си е, братле, ама това е.
Като някоя мацка те привлича, тя трябва да го разбере възможно най-скоро.

PathToOuroboros
04-21-2017, 14:53
Уууу френд зоната.. Принципно тя е вид тест и единствения начин да го преминеш е като излезеш, а това значи да си развалиш приятелството.. Приеми факта, че тя просто не те вижда по този начин..
Предполагам ако имаш топките пожеш да я целунеш внезапно в правилния момент, примерно докато се шегувате и да й заявиш, че не я виждаш като приятел и че това не може да продължава, тоест трябва да рискуваш приятелството си за кратка сексуална връзка евентуално... Ако те брой за ценен приятел може и да се получи.

Принципно аз бих заебал всичко, защото не си струва да си тровя нервите и да се тормозя, че се натиска с целия град..

NomNomNom
04-21-2017, 14:55
Ще се съглася с хелпъра, вярно е е все едно брат ти да те поиска
Ако я кефиш за повече, ще разбереш, или я питай просто

KREED
04-21-2017, 17:24
BOI! RIGHT IN THE CRINGE!!! :D

https://www.mememaker.net/static/images/memes/4257962.jpg

Човек, имай малко реална преценка на нещата and move the fuck on. :D

RapExotic
04-22-2017, 05:50
Тя се натиска с всички, освен с мен.

За какво ти е да целуваш такава шаврантия?

PathToOuroboros
04-22-2017, 10:43
За какво ти е да целуваш такава шаврантия?

Иска да има нещо общо с нея и всичките баджанаци... Херпес...