View Full Version : Не зная какво да правя.
nnnneeelly
04-24-2017, 20:45
Историята, която ще разкажа, е следната: "С приятеля ми сме повече от 2 години. Преди 5 месеца той замина за Чехия. Разстоянието беше проблем, защото го исках до мен. Това започна да ми омръзва. Имах един приятел и той ми стана повече от приятел, започнах да го харесвам. Моментите с него ми бяха скъпи. След като приятелят ми се върна, вече не беше същото. Макар да нямах нищо с другото момче, исках него. И това продължаваше и продължава. С приятеля ми започнахме караници всеки ден. Един ден дори се разделихме. Това продължи седмица и малко и през това време започнах връзка с другото момче. След седмица се събрах и с бившия. С двама съм. Не го обичам бившия, но не знам защо не мога да го махна от живота си. И двамата не знаят за другия. Не знам какво да правя, защото и двамата ги искам..."
YoungBloodZ
04-24-2017, 21:04
Пожелавам ти и двамата да те зарежат, за да се научиш.
nnnneeelly
04-25-2017, 04:56
Знам, че това, което правя, не е правилно. Затова моля за съвет, не за упрек. Благодаря все пак за пожеланието.
NomNomNom
04-25-2017, 09:26
Без бившия, приключили сте
nnnneeelly
04-25-2017, 16:15
Без бившия, приключили сте
Благодаря за съвета.
TROLLDADLOLCAKE
04-26-2017, 00:30
Има едно клише,което е много вярно..Ако трябва да избираш между двама - избери вторият,защото ако наистина обичаше първият нямаше да има втори! : )
nnnneeelly
04-27-2017, 05:28
Благодаря за съветите.
GuardianAngel
04-27-2017, 20:12
Отговора на въпроса ти е от ясен по ясен, бъди с второто момче.То именно раздялата е била за да видиш сега, че нямате нищо общо с бившият си и няма какво да ви задържи в дългосрочен план,освен секс и няква страст в началото.
Не бъди с бившият си заради това че го съжаляваш или някви мотиви дето много ги мислиш...по добре да нараниш с истината отколкото с лъжата. Успех !