Влез

View Full Version : ,,Приятели''

aleksss65
04-28-2017, 19:11
Здравейте. Аз съм Александра на 15 г.
С едно момче станахме така наречените ,,приятели с привилегии'. С течение на времето ми стана доста близък,пишем си всеки ден,но проблема е,че отдавна изпитвам нещо към него,но не е взаимно.Пука му за мен,показва ми го,прегръща ме през кръста примерно,а не приятелска прегръдка.Може би това не е от значение,но..Явно е приятелско.Много хора са ми казвали,че си ходим.Той ми сподели,че няма симпатии към мен и много ме заболя от тези думи.Моля ви,дайте ми съвет искам да ме приема по друг начин,а не като приятелка..Ако някой е бил в подобна ситуация ,как се е справил с проблема,как да се държа ,за да ме приема като нещо повече? Благодаря ви предварително :)

anonymous908491
04-28-2017, 19:26
Здравейте. Аз съм Александра на 15 г.
С едно момче станахме така наречените ,,приятели с привилегии'.

имао едно време една червена шапчица

pandabear
04-28-2017, 19:38
тоест ту той те черпи с кино, ту ти него?
искам да ти кажа, че ако споделяте обща порция с пуканки, не са ник'ви привилегии това!
или две отделни, или нищо.

NomNomNom
04-28-2017, 20:23
Какви тези привилегии хора

PathToOuroboros
04-28-2017, 20:29
тоест ту той те черпи с кино, ту ти него?
искам да ти кажа, че ако споделяте обща порция с пуканки, не са ник'ви привилегии това!
или две отделни, или нищо.

Важното е той да плаща нали ? :D

Пък авторката пита един вид как да го излъже, че да се върже... Еми момиче да ти кажа... Поне е бил искрен с теб и ти е казал направо, че не иска обвързване.. Смисъл ако не си доволна просто прекрати всичко. Това би направил един честен и почтен човек, всичко друго е това, което вероятно ще предприемеш...

KREED
04-28-2017, 21:34
Какви привилегии?

Simona_official
04-30-2017, 03:58
Според мене трябва да седнете и да му обясниш как седят нещата от твоята гледна точка, ако той не ти отвърне на същите чувства, продължете си по стария метод на действия и забравете за този разговор. Важното е да сте искенни един с друг.
Може пък и да му трябва време :)