View Full Version : Как може да накараме едно момче да ни хареса?!?
Franceska
04-30-2017, 10:39
Здравейтее.Предварително ви благодаря за съветите .
-Как може едно момиче да изглежда готина и да се държи готино в очите на момчетата?
- Как може да накара едно момиче старото и гадже са я харесва отново?
Благодаря ви за съветите!
sladura89
04-30-2017, 13:31
Здравейтее.Предварително ви благодаря за съветите .
-Как може едно момиче да изглежда готина и да се държи готино в очите на момчетата?
Благодаря ви за съветите!
Ем принципно няма точна рецепта, всеки човек харесва различни неща, това че сме момчета не означава, че харесваме едно и също нещо в момичетата, но като начало, мисля, че повечето си падат по-самостоятелни, силни и независими момичета, добре поддържани, добре обличащи се и с дълга коса, самото момиче трябва да излъчва женственост и да има красиво тяло, а не отпуснато или деформирано лишено от женственост, макар че има и момчета, които може да си паднат и по някоя с къса коса, но това е рядкост според мен! Но пак ще кажа всеки харесва различни неща! Някои обичат по-активни момичета, а други по-пасивни и не толкова разкрепостени зависи!
anonymous990763
04-30-2017, 13:46
Ем принципно няма точна рецепта, всеки човек харесва различни неща, това че сме момчета не означава, че харесваме едно и също нещо в момичетата, но като начало, мисля, че повечето си падат по-самостоятелни, силни и независими момичета, добре поддържани, добре обличащи се и с дълга коса, самото момиче трябва да излъчва женственост и да има красиво тяло, а не отпуснато или деформирано лишено от женственост, макар че има и момчета, които може да си паднат и по някоя с къса коса, но това е рядкост според мен! Но пак ще кажа всеки харесва различни неща! Някои обичат по-активни момичета, а други по-пасивни и не толкова разкрепостени зависи!
Какво да правят момичетата без коса? И колко къса е късата коса? До колкото сантиметра е важно да бъде косата и ако излиза извън границите, ще остане ли момичето самотно завинаги?
По темата: всеки е различен. Нормалното бива определено от социума. Социумът се състои от такива като теб. Следователно ти можеш да определиш кое да е нормално за теб.
Връзваш го в мазето и бой, докато те хареса :D
sladura89
04-30-2017, 19:57
Какво да правят момичетата без коса? И колко къса е късата коса? До колкото сантиметра е важно да бъде косата и ако излиза извън границите, ще остане ли момичето самотно завинаги?
По темата: всеки е различен. Нормалното бива определено от социума. Социумът се състои от такива като теб. Следователно ти можеш да определиш кое да е нормално за теб.
Ами за мен лично косата трябва да е поне до раменете, ами тези без коса просто да си пуснат да им порастне дълга! Факт е, че косата излъчва доста страст и женственост без нея не е същото не ме привлича, природа какво да направиш, без привличане няма и как да се случи нещо! Но пък все пак има и хора, които си падат по жени с къса коса, или просто харесват характера и външността не е от такова значение! :)
sladura89
04-30-2017, 20:06
Аз бих попитал как да накараме момиче да ни хареса, ама явно няма отговор на този въпрос! :)
Дръж се като мръсница и му пускай по няколко пъти на ден.
sladura89
04-30-2017, 20:52
Дръж се като мръсница и му пускай по няколко пъти на ден.
Това е вярно, ама останаха ли такива момичета?
Това е вярно, ама останаха ли такива момичета?
Не знам. Сигурно има.
RapExotic
05-02-2017, 08:56
Като се държи на ниво, като има мнение по различни въпроси, а не е като метла - да си вее гъза наляво и надясно, като има реално самочувствие и оценка за себе си и околните.
Никак.
belphegor
05-04-2017, 20:41
Различните хора имат различни предпочитания и като цяло не може всички да те харесват.
Напудрените кифли си имат една аудитория.
Размъкнати мацки с татуси и пиърсинг - друга.
И същото важи не само за външния вид, а и за характера - някои предпочитат независими силни момичета, други мъже - обратното искат уязвимо същество, което да защитават.
Има обаче универсални неща също така. Да си в добра форма, примерно. Да не си обсебваща.
Не знам, хората като цяло не щат да говорят открито за това, обаче ако едно момиче е дебело - за мен и за много други мъже това е the deal breaker. Пък нека иначе е супер яка и печена - ще ми е кеф да ми е в компанията, ама няма да ме привлича.