View Full Version : Малка неприятност :((((
Здравейте на 16 години съм и преди 2 седмици правих секс с приятелкта ми за пръв път беше без презерватив внимавал съм къде свършвам и тн и все оак тя взе хапче... и каза че трябва да го правим със презерватив тук идва и големия проблем когато сложа презерватив буквално всяко желание за секс умира и **** ми дет се вика не става миналия път всичко беше 6 като ми духа всичко е 6 ама като сложа презерватив ми иде да скоча от някъде някакви съвети ако имате ще е много добре или някак да се избегне презерватива
П.С. Предварително благодаря
Защо на 16 да не се тъпче с хапчета? Гениално решение си.
RapExotic
05-09-2017, 06:32
Пробвай различни видове презервативи, не само тези от 20 стотинки.
Малки сте още..Не е било нужно да взима хапче, ако мислиш, че всичко е било ОК със свършването.Хапчето е доста вредно , особено за толкова младо момиче изобщо не е препоръчително.Що се отнася до презервативите, моя приятел също има проблеми с тях, не му е приятно, но няма как ,по-добре с тях. Пробвай различни..в крайна сметка хората щом го правят и ти ще успееш.
Ivan4o0o0
05-10-2017, 11:51
Кат не щеш с презерватив, или скачай от някъде или си направете бебе... Хапчета ще пие на тея години, побъркано поколение... имаш 1 напълно безопасен вариант - 69...
dimitar_ak
05-10-2017, 12:09
Има един етнос дето на 13-14 стават родители. И те така не искат презервативи.