PDA

View Full Version : Малко помощ

bezim
05-07-2017, 16:34
Здравейте.Има едно момиче към което имам чувства и тези дни ще ѝ го кажа.Естествено мислил съм за това как да ѝ го кажа.Искам да звуча максимално уверено и категорично и да ѝ покажа, че съм сериозно момче, на което може да разчита.Въпреки,че досега съм ѝ го показал и тя го знае.Така нека наричаме момичето "Деси".
Мисля да ѝ го кажа така:
Виж "Деси" от много време те харесвам.Намирам те за изумително красиво,привлекателно и забавно момиче.Също така много ми допадаш като характер.Съжалявам,че го чуваш чак сега, но просто сега ми дойде смелостта.
Ако имате някакви допълнение или препоръки бих се радвал да ги чуя.:)

fanton1
05-07-2017, 17:30
Кога и къде ще го кажеш това ?

NomNomNom
05-07-2017, 18:03
Целуни я само
Не й обяснявай

bezim
05-07-2017, 19:13
Кога и къде ще го кажеш това ?

Ами ще излезем в някое паркче най-вероятно :) И смятам утре да ѝ го кажа

bezim
05-07-2017, 19:14
Целуни я само
Не й обяснявай

Ако се окажа,че чувствата не са взаимни би било адски неловко и за двама ни и най-вероятно ще я изгубя дори и като приятел.

NomNomNom
05-07-2017, 20:23
Е като й се обясниш в любов няма да е по-различно

KREED
05-08-2017, 11:30
Ако се окажа,че чувствата не са взаимни би било адски неловко и за двама ни и най-вероятно ще я изгубя дори и като приятел.

https://www.youtube.com/watch?v=bR7VUSXm8k4

Не искаш да се случи същото с теб, нали? Така, чеее......

http://cdn.hercampus.com/s3fs-public/flat,1000x1000,075,f.jpg

Besides, дори и да не е взаимно, не губиш нищо... Преглъщаш го и това е. Това е мъжката природа - internalize everything, докато не се депресираш до такава степен, че да се самоубиеш. :D

RapExotic
05-09-2017, 06:39
Виж "Деси" от много време те харесвам.Намирам те за изумително красиво,привлекателно и забавно момиче.Също така много ми допадаш като характер.Съжалявам,че го чуваш чак сега, но просто сега ми дойде смелостта.

Звучи като: Извинявай Деси, аз съм страхлив и неуверен, но искам да си имам приятелка. И понеже мисля, че ти ставаш за това ще ме съжалиш ли да тръгнеш с мен?