PDA

View Full Version : Ужас...

hrisikelly
05-07-2017, 22:01
Моля за помощ! От 2-3 дена, вместо цикъл, имам оскъдно кафяво течение (поняко по-тъмно, други пъти по-светло). Възможно ли е да се дължи на хормони (т.е цикълът да започва по-бавно)? Надявам се да е така, че започнах да се филмирам, майка ме пита дали съм се притеснявала, че е цветна бременност... нямам си на идея, някой с подобен опит, ако пише, ще съм много благодарна! Доста се стреснах като почнах да чета разни форуми, а сега по това време не мога да търча за тест за бременност.
Благодаря предварително!

anonimna:D
05-08-2017, 05:51
И моя миналият месец беше така, и естествено и аз за същото св притесних. В началото тръгна кръв, а от втория ден някакво кафеникаво с наченки на кръв от време на време. В общи линии, е била кафява кръвта, защото цикълът ми беше много слаб. Нещо от времето и стреса е, този месец ми е нормален. Мисля си, че и ти си като мен, затова ти го казвам това. То с това, днес със зимното яке, утре по къс ръкав и късо гащи, няма как да не се повлияе цикъла

NomNomNom
05-08-2017, 06:13
Случва се -времето, стрес, ако си боледувала или си се хранила оскъдно, или си скипвала спане (все стрес)

therichbitch
05-08-2017, 14:04
Случва се понякога, надали е нещо сериозно особено ако си е на датата на цикъла (струва си да се консултираш с лекар, ако е междуциклово), а при цветната бременност прераства в бледо- розово.