View Full Version : Аз ли да му пиша?
Milenka1
05-08-2017, 20:08
Здравейте! Преди три седмици се запознах с момче във фейсбук. Пишем си всеки ден ,имаме доста общи теми за разговор. Праща ми целувки сърца и т.н.
Но се оказва че винаги аз му пиша първа ,може би той ми е писал само 1/2-ти . Днес му писах а той ми отговори ,че в момента е зает и по-късно ще ми пише,но така и не го направи....та въпроса ми е трябва ли да чакам той да пише или да му пиша ?
anonymous908491
05-08-2017, 20:12
Аз съм Маг Papugai
кристалната топка ми каза да изчакаш
Той се чуди как се оттърве от теб ти ще му пишеш... Остави момчето на мира.
Milenka1
05-08-2017, 20:43
Добре,ако наистина е така защо подяволите ще се държи мило с мен? Смисъл аз ако не искам да общувам с даден човек няма да му пращам целувки и т.н.
Откъде да знам. Може наистина да те е харесвал, ама да му е изкочила по- добра възможност.
anonymous908491
05-08-2017, 20:51
спри да я объркваш, може да е зает, кво толкова, че не и е отговорил
Milenka1
05-08-2017, 21:44
Така е..доста съм объркана и не толкова заради това ,че не ми е писал днес,а заради това че аз му пиша ви аги първа . Не знам дали наистина не му досаждам ,но ако е така защо просто не ми го каже?...
sladura89
05-09-2017, 01:14
Така е..доста съм объркана и не толкова заради това ,че не ми е писал днес,а заради това че аз му пиша ви аги първа . Не знам дали наистина не му досаждам ,но ако е така защо просто не ми го каже?...
И аз имам много случаи подобни обаче с момичета пиша им, те ми отговарят, а понякога и не ми отговарят, държат се мило, но никога не започват първи да ми пишат и честно казано, много нямам зор да им пиша нека проявят и те малко интерес към мен и да са инициативни, ако ли не хич няма и да се занимавам, защото така не знам като им пиша имат ли интерес да си пишат с мен или просто им досаждам! Има и такива, дето пък хич не искат да отговарят само сийн и до там!!!
Аз бих те посъветвал да изчакаш той да ти пише в една връзка било то и чисто приятелска комуникацията трябва да е двустранна не може само единия да търси другия, така излиза или, че единия досажда или, че използва другия за внимание знам ли!?
Milenka1
05-09-2017, 02:07
Така е благодаря ви много! Няма да му пиша ,ще изчакам да видим дали той ще се сети...
sladura89
05-09-2017, 09:09
Така е благодаря ви много! Няма да му пиша ,ще изчакам да видим дали той ще се сети...
+1
Как да се сети като вече те е забравил?