View Full Version : Изложих се тотално ...
Здравейте на 17 съм и ги навърших наскоро. Има едно момиче в квартала с което вечер се осамотяваме от време на време и тя ми бара хуя или пък го мачка страстно, нямам проблеми до тук. Но миналата вечер тя тръгна на голо да го мачка говореше ми някак страстно и за няма и 25 секудни като почна да ми бие чекии свърших ... Тя остана някак потресена но решихме да повторим днес и стана същото .. няма и 30сек и в ръката и ... Някак почва да ми се пълни остата с плюнка и започва да ми бие сърцето бързо почвам да дишам зачестено и изведнуж ... Не знам много ме е срам и няма ли какво да се направи ... Тя е доволна от размера и иска и други неща но мен ме е страх защото не знам какво става с мен .. като съм сам у нас се владея но тя с бавно темпо работи и свършвам мигновенно ...
AwesomEBG
05-11-2017, 06:03
Не може да сравниш ти у вас и тя какво прави.. Правил ли си секс до момента? И дори да си при малко опит е друго.. Все пак е момиче и като я харесваш яко се възбуждаш.. Не е срамно.. Нормално е.. И аз на моменти като ми е мнооого яко свършвам за минута две.. ������ Не трябва да ти пука.. Радвай се, че ти става.. И ако правите нещо друго слагай гума или внимавай, че с тва бързо свършване да няма беля..
DarkTemplar
05-11-2017, 11:14
След като си свършил, си почини 10 мин. и повторете процедурата.
mikity_sladky
05-12-2017, 07:15
Явно е много добра. Не му мисли много прави си кефа. Другия път и кажи, да го лапне поне. И после може и най-накрая да правите секс, мисля че и тя го иска. Бързо свършваш според мен щото ти е яко. Може да повторите после пак и да е по бавно. Хем е останала потресена, хем повтаряте. Тая слюнка може да я прехвърлиш другаде. По яко ще стане :)