View Full Version : Помощ?
AwesomEBG
05-11-2017, 05:57
Добро утро.. Имам малък проблем и реших да се консултирам с вас. Скоро стана един гаф... Правихме секс с приятелката ми и тя някак си ме набоде по долната част на пениса ми.. Където има едно като ципа, което не знам как се нарича и държи главичката.. Та както и да е.. Течеше яко кръв, но прекратих веднага акта, защото много ме заболя.. Сега мина около месец и пак същата работа. Този път без нейна помощ като го изкарах да свършвам видях, че целия е в кръв, но проблема е, че тя не беше достатъчно влажна и явно не е бил зарастнал добре.. Притеснява ме може ли да стане нещо лошо след като е попаднала кръв в нея? Нямам предвид бременност,защото няма как, а нещо друго? Не съм болен от никакви венерически и тем подобни болести и смятам, че няма как да има нещо.. Вашите мнения?
Ако тя поддържа добра хигиена, не мисля че има опасност.
Но за друг път се овлажнявайте добре. Ако е нужно използвайте и кондом!
ebencislav
05-11-2017, 06:46
Няма никакви проблеми , но това е често срещан проблем на така наречената "юзда" иди на уролог може да се наложи да ти я резнат , половината ми приятели са минали през това просто при някои мъже се случва да е по-слаба или просто такива да са пропорциите и да е по-уязвима.
belphegor
05-11-2017, 16:59
Нарича се френулум или по български - юздичка. Често се среща при мъжете да е къса frenulum breve) и тогава има риск от такива проблеми.
В nego ima малка артерийка и може да стане страшно. Злите езици говорят че Атила хан е умрял така. Трябва да идеш на уролог. Най-вероятно ше ти го кръцнат (френулама, не целия пишок). Води се за операция, ама не е страшно въобще и след 2-3 седмици ше моеш да си го ползваш със здраве.
Бонус! Ако наистината проблема ти е къса юздичка, като я резнат има вероятно малко да ти порасне пишленцето. Шото късата юздичка придърпва назад главичкаата.
Иди при чичо Доктор и ми кажи кво е станало. :)