View Full Version : Мъже - Колко често правите секс?
https://i.giphy.com/ybTPuxFstMrgA.gif
Въпросът е ясен - колко често правите секс?
Нека видим кой прави повече секс - мъжете или жените?
и
Кой по-лесно намира секс - мъжете или жените?
Отговаряйте искрено, като се има предвид секс с човек от другия пол, а не мастурбиране или нещо друго :D.
П.С. Анкетата за жени е тук: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/587193-%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81?p=11559574#post11559574
xXxAngerfisTxXx
05-14-2017, 09:34
на 6 месеца един път най много :lol:
prosto_chovek
05-14-2017, 18:50
Много ясно, че по - лесно намират жените. Аз ако сметна процентно откакто съм си намерил патката досега колко приятелки съм имал, с които съм правил секс почти ежедневно, да кажем, че средно на месец по 8-10 дена, като включвам и времената, в които не съм имал приятелка. Пък да биеш кучето си изгражда характера, не дискриминирай хората, които го правят. Днес направих деца на мия калифа по виртуален път.
Много ясно, че по - лесно намират жените. Аз ако сметна процентно откакто съм си намерил патката досега колко приятелки съм имал, с които съм правил секс почти ежедневно, да кажем, че средно на месец по 8-10 дена, като включвам и времената, в които не съм имал приятелка. Пък да биеш кучето си изгражда характера, не дискриминирай хората, които го правят. Днес направих деца на мия калифа по виртуален път.Не е нужно да се обясняваш като ученичка, а отговори на анкетата като мъж (ако ти стиска).
Във въпроса не се пита "кой намира по-лесно?", нито "как, защо и колко мастурбирате?", а...
колко често правите секс?
...
Отговаряйте искрено, като се има предвид секс с човек от другия пол, а не мастурбиране или нещо друго :D.8)
Това същото се наложи да го напиша и в дамската тема, но там поне е по-разбираемо защо е трябвало да го напиша :D.
Няма нужда да се правите на ударени - ако не искате да отговаряте или не ви стиска, не е нужно да ми двате обяснения защо не сте отговорили :).
anonymous908491
05-14-2017, 19:19
как се разбира, че някой рядко чука
ми, той може да ви каже точната бройка
Necrologist
05-14-2017, 20:18
Ахахахахахаха
А не може ли да чукаш много, но една? Баси.
Necrologist
05-16-2017, 20:23
А не може ли да чукаш много, но една? Баси.
Може. Кой е казал, че не може?
Той за друга бройка говореше.