PDA

View Full Version : Въпрос/Проблем

bayern93
05-16-2017, 11:53
Здравейте приятели :) искам да кажа първо че може да има грешки в правописа но пиша от мобилен телефон 3.5 инча и ми е трудно.
Та случи ми се нещо в момент на интервю за работа влезе момиче за същата позиция и се запознахме и стана влюбване от пръв поглед и когато им хванах ръката усетих нещо и спря всичко. За първи път ми се случва това нещо а съм на 23г. След няколко дни се засякохме на работа и разговори нали всичко нормално и не знам може да е било грешка но я попитах дали може да има нещо повече между нас и тя ми каза че си няма приятел но е влюбена в някой и за момента няма как, а всичко е прекрасно като сме заедно рзбирания виждания за живота абсолютно аз усетих че е човека за мен и сега не зная как да постъпя ако може малко помощ

Грозния
05-16-2017, 18:26
...я попитах дали може да има нещо повече между нас и тя ми каза че си няма приятел но е влюбена в някой и за момента няма какТова значи "НЕ"!

...сега не зная как да постъпя ако може малко помощЗарязваш я, забравяш я и намираш друга! Успех :)!

sladura89
05-16-2017, 18:41
Има момиче има проблем! Няма момиче няма проблем! Така мисля аз!
А по темата щом е влюбена в друг не знам дали имаш шанс! :)

NomNomNom
05-16-2017, 18:44
Игнор малко, фокусирай се върху работата, пък тя може сама да дойде, ако реши

RapExotic
05-19-2017, 14:20
Има момиче има проблем! Няма момиче няма проблем! Така мисля аз!

Значи отчаяно си търсиш проблеми по сайтовете?

sladura89
05-19-2017, 21:46
Значи отчаяно си търсиш проблеми по сайтовете?

Е иначе е скучно какво да правиш! :D

MultiVitamin
05-20-2017, 18:15
Сигурно те е смятала за конкуренция и с цел да те накара да й отстъпиш от мястото се е "влюбила" в теб. Заболя ме сърцето