Влез

View Full Version : Как да върна тръпката между нас отново...?

skwizyr
05-17-2017, 15:56
Здравейте, обръщам се към вас, понеже приятелите ми не могат да разберат какво чувствам ... имам нужда от съвет, хора които са преживели история подобна на моята. :(

Ето я и нея...
Имам сериозна приятелка, заедно сме от 2 години. Отначало много се искахме, нямахме търпение да се видим, имахме много силна връзка.. постоянно се търсихме, звъняхме, пишем СМС. От почти година живеем заедно в София, всичко вървеше много добре... (или поне така е изглеждало в моите очи) дойде моментът, в който тя започна да излиза по-често с колеги от университета, да излизат по купони и т.н. Преди 1 месец ми сподели, че иска да се разделим и да останем само приятели, понеже била объркана и не знае дали иска да продължи нашата връзка. Твърди, че няма друг в живота и (поне на този етап) .. просто я нямало тръпката от нейна страна.
Моля за съвет, как да я накарам да се влюби отново в мен, да върна тръпката помежду ни. Адски много я обичам и не искам да я загубя... не мога да си представя какво ще ми е без нея.
Все още живеем заедно, но само като приятели.

nachossr
05-17-2017, 16:01
Припомни й някой много щастлив спомен от миналото и го пресъздай. Някоя незабравима среща, или жест. Или направи нещо за нея, което до сега не си правил за нея и мислиш, че би я трогнало. Но честно да ти кажа, мисля, че в момента тя иска просто да живее, без да й е гузно или пък да се съобразява с чувствата на някого... Не ти пречи да се пробваш да запалиш пламъка отново, но бъди готов и за най-лошото...

anonymous908491
05-17-2017, 16:05
предложи и брак и го направи така, че да няма възможност да ти откаже

Free Soul
05-18-2017, 13:54
Щом "тръпката" вече я няма, значи никога не я е имало и всичко е било просто заблуждение, но явно тя го е осъзнала по-рано от теб. И щом един човек е решил да си тръгне няма смисъл да го задържаш насила, така и двамата ще е мъчите.

sladura89
05-18-2017, 22:13
Може да пробвате тройка, или размяна на партньори! Не знам дали би помогнало, но е възможно! :)

Ospi
05-18-2017, 22:47
Излизайте в компания като приятели и сваляй мацки пред нея. Като вземе да ревнува усети момента и я накарай да го усети.

RiB
06-09-2017, 21:35
скъсайте и тръпката ше се върне... пък ако избяга... значи изобщо не си значила за него нищо