PDA

View Full Version : Счупен телефон

Lubo2004
05-18-2017, 12:28
Преди 2 дена, получих новият си телефон и много ми хареса.
На другият ден утивам в училище с него за да го покажа на приятелите ми. Минаха няколко учебни часа. Дойде време за часа по БЕЛ. Започнахме и един мой приятел започна да се закача с мен, на игра. На мен ми омръзна и реших да се преместя. Държа си телефона в същата ръка, с която държах и чантата си, а в другата ръка държах учебниците си. Оставям чантата си на земята и телефона се изхлузи от ръката ми. Взех го от земята и огледах и двете му страни, защото и капакът му е от стъкло. В началото не видях и драскотина или пукнатина, но след като го позабърсах осъзнах, че има малка пукнатина в долната част на капака. В това време ми идеше да се самоубия. Както винаги всички от класът се засмяха.
Прибрах се вкъщи поразгледах по-добре и веднага започнах да търся начини да го поправя. Сега се чудя какво да направя за да го оправя без майка ми или баща ми да разберат, защото най-вероятно ще ми го вземат.
ПОМОЩ!!!!!!

nachossr
05-18-2017, 14:43
Ето защо не трябва да се купуват смартфони на малки деца.

Ospi
05-18-2017, 22:53
Значи ако има стъклен капак, това сигурно е Самсунг или Сони. Споко, нищо му няма. Малко щи е гадно, но ще му свикнеш и така... Другия вариант е нов капак, но при тия модели е кофти играчка, тъй като не се сменя като при повечето телефони а трябва сервиз или две кадърни ръце.

dimitar_ak
05-19-2017, 06:38
Какъв е телефонът? Поправим е, но трябва в сервиз. Неопитни ръце не биха се справили.

Lubo2004
05-19-2017, 20:20
Телефонът е Huawei P10 Lite Blue. И да започнах да му свиквам, днес си купих и калъф, с който вече почти забравих за случилото се. Повече ме е страх да го покажа на родителите ми.

Lubo2004
05-19-2017, 20:28
Калъфът е също много хубав. Оригинален е и в предната му част е разделена на две, едната е от прозрачна пластмаса, а другата е от плат. Когато затворя калъфи докато телефонът работи, той сам се изключва и в прозрачната част на калъфа се появява часът и други неща. Когато ми звъннат пак става нещо подобно и в прозрачната част ми излизат две слушалки, от които могат да вдигна. Много е готин!!!

Ospi
05-20-2017, 13:00
Да да, знам ги :). Хубави са, а вашите не е нужно да им казваш честно казано. Една пукнатинка нищо няма да направи а ще ти се скарат профилактично от сорта на "Що разля чашата" сещаш ли се :D

Lubo2004
05-22-2017, 18:59
Не, още не съм им казал, но просто знам какво ще стане ако им кажа сега. Просто ще кажа на майка ми след 1-2 месеца и няма да ми се карат чак толкова.