View Full Version : Дилема
foxerabg
05-19-2017, 20:30
Здравейте.Изправен съм пред дилема.Уча в ПГ професия туризъм,но искам от малък да се занимавам с медицина.Имам възможност да се преместя в паралелката в математическата гимназия,която е с биология и химия.Аз много искам,защото това е мечтата ми.Но проблемът е,че говорих с едно момиче от този клас и тя ми каза,че класът нямало да ме приеме. Щели да не си говорят с мен почти,да седя сам, не знам си какво и такива работи.Какво да направя?
potato.tomato
05-20-2017, 09:06
Следвай мечтите си. Ако толкова много искаш да се занимаваш с медицина се премести. Гадняри ще има винаги, ти няма как да знаеш дали всички са такива, можеш да си намериш приятели. Само, че се приготви за много учене, ако ще се занимаваш с това, чувал съм, че е страшно там... Успех!
Здравейте.Изправен съм пред дилема.Уча в ПГ професия туризъм,но искам от малък да се занимавам с медицина.Имам възможност да се преместя в паралелката в математическата гимназия,която е с биология и химия.Аз много искам,защото това е мечтата ми.Но проблемът е,че говорих с едно момиче от този клас и тя ми каза,че класът нямало да ме приеме. Щели да не си говорят с мен почти,да седя сам, не знам си какво и такива работи.Какво да направя?В ПМГ във Видин паралелката с профил "Биология" са най-готините от цялата гимназия, малко те е постреснала. ;)