Влез

View Full Version : Най-голямата грешка в живота ми

onebeautifulthing
05-23-2017, 21:34
Влюбих се в човека, когото сама подтикнах да ме намрази.
Историята е дълга за това ще пропусна някой детайли.
Момиче съм на 17, преди 7 месеца започнах да контактувам с едно момче от предишното ми училище. В началото гледах супер скиптично на нещата, но с времето започнахме да ставаме все по-близки и по-близки. Споделях му всичко както и той на мен...Той се влюби в мен, а аз го приемах като един много важен човек, но не бях готова за връзка.
Излизали сме веднъж, но тогава него очевидно го беше много срам, а аз не съм такъв тип човек и като цяло не си затварях устата. Казах си какво правя с такъв човек не пуши, не пие, не купонясва. След тази среща намалих контактите си с него. На нова година той ме попита какво се случва с "нас" , а аз просто му казах, че никога е нямало "нас". Тогава прекратихме всякакъв контакт, а аз глупачката наговорих пълни глупости за него на едни негови приятели, а той разбира се разбра.
Няколко месеца по-късно отново започнахме да си контактуваме, а аз осъзнах че нищо не е същото. Той ме мразеше, и все още ме мрази. Ненавижда ме. Аз буквално се подиграх с него.
Липсва ми. Ужасно много. Искам отново да си възвърнем отношенията и му го казах, но е невъзможно.
Сега осъзнавам какво съм изгубила, един наистина стойностен човек. Човек, какъвто до сега не бях срещала. Някой, който наистина обичам и означава много за мен. Бих направила всичко, за да се сдобрим. Не съм го виждала от няколко месеца понеже не учи тук вече дори вече не си идва събота и неделя, най-вероятно заради мен.
Поредната грешка в живота ми. Това ме съсипва. Убива ме.
Какво подяволите трябва да направя за да си го върна?

Necrologist
05-23-2017, 21:53
Ъъъ, нищо?
Нали никога не е имало "вас", защо ти е? Направи услуга на момчето и не го разигравай.

onebeautifulthing
05-23-2017, 22:02
Хората оценяват нещо след като го загубят, а аз осъзнах какво всъщност съм загубила. Не мога да спра да мисля за него.

Necrologist
05-23-2017, 22:09
Хората трябва да се отучат от това да оценяват нещо само след като го загубят.

Ivaaaaa
05-24-2017, 05:35
Тая тема ми е тролска. Too much канцерогенни американски филми.

RiB
05-24-2017, 06:35
Хората трябва да се отучат от това да оценяват нещо само след като го загубят.

да се надяваме опитът ди научи... с това начукване в гъза ще се научим

Free Soul
05-24-2017, 06:51
Дали се чувстваш тъпо наистина защото си осъзнала, че е стойностен човек или просто защото той те "мрази" и не може да стане на твоето. И още нещо, може още да изпитва чувства, но вярвай, че ако е човек държащ на принципите си, НИКОГА няма да ти го каже. Един път поговори с него, но очи в очи, ако не стане не му бъркай повече в мозъка.

MultiVitamin
05-24-2017, 16:46
Не хранете трола.
За да си го върнеш му поръчай девица, бело и уиски твой набор. Успех мила.
4estit 24ti mai kolegi

Smoooke
05-25-2017, 19:39
(Пиша от този профил защото забравих паролата за другия)
За жалост темата не ми е тролска..... много ми се ще да беше ебавка.
Наистина осъзнах какво съм изгубила и супер много ми липсва. Не искам да се отказвам от него, до сега такъв човек не съм срещала. Бих се борила до последно за него, но не знам какво да направя...моля ви дайте някакъв съвет...

MultiVitamin
05-26-2017, 13:56
Очакваш някой да повярва на тая американска драма? В случай че не лъжеш приеми горния ми съвет и започвай да поръчваш нещата за омилостивяване на любимия.

Free Soul
05-26-2017, 18:29
(Пиша от този профил защото забравих паролата за другия)
За жалост темата не ми е тролска..... много ми се ще да беше ебавка.
Наистина осъзнах какво съм изгубила и супер много ми липсва. Не искам да се отказвам от него, до сега такъв човек не съм срещала. Бих се борила до последно за него, но не знам какво да направя...моля ви дайте някакъв съвет...

Всеки е различен. Винаги ще срещаш някой, който да не бъде като другите, само се постарай да не допускаш същата грешка.