View Full Version : иска ли някои секс
така може да ви се получат мечтите . пишете и правете безплатен секс за удоволствие...? "всичко друго е ала бала"
sladura89
05-26-2017, 12:45
И с кого да го правиш този безплатен секс с лявата или с дясната??? Като гледам няма други навити! ;) :)
ако говориш за себе си поне кажи с коя го правиш аз си имам достатъчно около мен .. не ме мисли мен помисли за теб пуберче ............? тая тема я пуснах не за такива като теб а за хора които им се иска на момента и няма с кой обаче и да ти обяснявам няма да ме разбереш ... ? аре чао че ми стана мн.. тъп много се изложи да знаеш.
много си смешен чертах ти постовете ти - явно не си на ясно ама изобщо с секса и с жените ако имаш нужда от помощ потърси ме ще те светна ако не ............... имаш жокоер ---" обади се на приятел ....хахаха??? =ше ме спукаш от смях....?
sladura89
05-26-2017, 15:52
Няма какво да си кажа с фейк профили! Пубер, малко съм голям за пубер не мислиш ли?
Няма какво да си кажа с фейк профили! Пубер, малко съм голям за пубер не мислиш ли?
На теб Пандата като ти предложи да се беше възползвал... Сега кой знае кога пак ще ти излезе такава възможност.
Профил от преди 7 години, идва да пише тролски теми сега. 100% е фейк на някого!
На теб Пандата като ти предложи да се беше възползвал...Тя нищо не му е предлагала, а се ебаваше с него. Само ти ли не разбра :D?!
Толкова сте заблудени и наивни от липсата на секс, че дори не можете да усетите, кога една жена се ебава с вас :? !
sladura89
05-27-2017, 13:44
На теб Пандата като ти предложи да се беше възползвал... Сега кой знае кога пак ще ти излезе такава възможност.
Мхм, не помня да ми е предлагала нещо, само ми направи комплимент може би от любезност знам ли? :)
Мхм, не помня да ми е предлагала нещо, само ми направи комплимент може би от любезност знам ли? :)
Да се беше пробвал поне. Ти си изпускаш възможностите. Нямаш право да се оплакваш.
sladura89
05-27-2017, 14:34
Да се беше пробвал поне. Ти си изпускаш възможностите. Нямаш право да се оплакваш.
Нямам идея как да се пробвам, още по-малко когато не са ми дали ясни знаци, че имат интерес към мен, което си е почти сигурно, че ще те отрежат след като нямат интерес!
П.П. От една страна ти ще си резнат, от друга страна на въпросното момиче ще и се вдигне рязко самочувствието, че този и онзи и се предлага!
В случая бездействието е по- лошо от всяко действие.
sladura89
05-27-2017, 16:28
В случая бездействието е по- лошо от всяко действие.
Може и така да е, но когато нямаш на идея как да действаш е по-добре да не действаш според мен! Когато действаш и постоянно се удряш в стена в един момент ти писва и решаваш, че май е безмислено и само си губиш времето, вместо да правиш нещо по-градивно например! :)
anonymous908491
05-27-2017, 16:35
вместо да правиш нещо по-градивно например!
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/587340-%D0%9A%D0%BE%D0%B9-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC-%D1%88%D0%B0%D0%BD%D1%81-%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D1%80-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5!
дам, пускането на подобни теми е нещо друго
LoadRunner
05-27-2017, 21:36
аз като видя теми свързани със секс вече няма да влизам
и тука пак едни и същи субекти
аз вече психоза развивам
чуя ли, видя ли секс някъде и почвам да си представям Момата с ножа как коли малолетна кифла след дискотека
чуя ли, видя ли секс някъде и почвам да си представям Момата с ножа как коли малолетна кифла след дискотека
За мъртвите или добро, или нищо. Бог да даде покой на душата му.