PDA

View Full Version : Изложих се много гадно пред него

Paulaa^
05-26-2017, 15:54
Здравейте читатели. Наскоро се запознах с едно момче към което имам доста силни симпатии. Първата ни среща мина страхотно стори ми се, че ме хареса и си изгради добро впечатление за мен, но накрая се издъних по един супер тъп начин. Тъй като наскоро си смених адреса, живея на ново място от 5 месеца, които не са никак малко, но все още има зарънтени места наблизо през, които не съм минавала. Предполагам знаете какво е когато сте на ново място не винаги знаете от всички страни какво къде какво има. Таа ходихме на едно място дето беше малко по-далече и точно този район не го познавах много добре ии навръщане, когато той щеше да ме изпраща и аз не можах да се сетя от къде точно трябваше да минем, това беше защото просто преди никога не бях ходила на места, които са наблизо и ми беше малко по-трудно да се ориентирам. Получи се така, все едно едва ли не забравих къде живея. И той ми каза нещо от сорта "Ехее ти пък хептен забра къде живееш ли сега?", нямате си на идея какъв срам ме хвана даже вече ме е срам да го погледна. Странното е, че той не е от моя град, но много много често е тук и познава повечето места. Аз като му бях казала, че живея близо до едно място, което той знае много добре и го намери по-бързо дори от мен. Е, разбирасе не говоря за самия адрес, но все пак ми стана адски неловко че успя да се ориентира по-добре от град мен, в град, в който дори не живее. Мисълта ми беше, че помогна на мен да се ориентирам като каза, че за въпростното място ще е по-добре да минем от един друг по-пряк път, защото аз бях тръгнала по по-дългия. Той в повечето пъти, в които е идвал тук е минавал най-вече по тези места. Сигурна съм че си изгради адски ама адски лошо мнение за мен и наистина адски много ме е срам, дори имам чувството че следващия път като го видя няма да мога дори да го погледна в очите. Много ще ви бъда благодарна, ако ми кажете при следваща среща какво да направя, за да променя това първо впечатление, какво да направя за да му се издигна в очите. Защото повярвайте ми адски ми е гадно в момента и адски ме е срам. Наистина проблема ми е дребен и за повечето от вас най-вероятно ще изглежда комичен, но пък не мога да ви опиша колко унизена се чувствам и искам като се видим поне малко да промени мнението си за мен и да може да разчита на мен. Много ще се радвам да чуя вашите съвети. Благодаря предварително и се извинявам, ако има правописни грешки.

Free Soul
05-26-2017, 18:42
Нека не ти пука. Случват се такива неща, а и сама го каза, случката ти е комична, няма нищо срамно, забавно е.

sladura89
05-27-2017, 03:58
Няма нищо срамно факт е, че момчетата се ориентирват по лесно било то в голям град, на нови места и също, ако гледат по карта! Познавам доста момичета, които хич не ги бива, ако трябва да стигнат до някъде без значение, че могат да видят на картата просто не могат да се справят!

Ivaaaaa
05-29-2017, 05:35
Чудя се колко трябва да ти е акъла, за да се тревожиш за такива неща. Птичи сигурно.

NomNomNom
05-29-2017, 09:25
Чудя се колко трябва да ти е акъла, за да се тревожиш за такива неща. Птичи сигурно.

+

W t f.

LudiqZaek
05-29-2017, 16:43
Хахаххахах, може да му кажеш, че от очите му, си забравила на кой свят се намираш :D :D

RiB
06-09-2017, 21:33
оелеле не мога да повярвам лелелеле ахахах олеее ако някоя направи пред мен така ще умра от смях и никога няма да изляза с нея повече, пък камоли да ходя с неяяяяя лелелелелелеллелелел как си могла направо ме уби хаха лло о