Paulaa^
05-26-2017, 15:54
Здравейте читатели. Наскоро се запознах с едно момче към което имам доста силни симпатии. Първата ни среща мина страхотно стори ми се, че ме хареса и си изгради добро впечатление за мен, но накрая се издъних по един супер тъп начин. Тъй като наскоро си смених адреса, живея на ново място от 5 месеца, които не са никак малко, но все още има зарънтени места наблизо през, които не съм минавала. Предполагам знаете какво е когато сте на ново място не винаги знаете от всички страни какво къде какво има. Таа ходихме на едно място дето беше малко по-далече и точно този район не го познавах много добре ии навръщане, когато той щеше да ме изпраща и аз не можах да се сетя от къде точно трябваше да минем, това беше защото просто преди никога не бях ходила на места, които са наблизо и ми беше малко по-трудно да се ориентирам. Получи се така, все едно едва ли не забравих къде живея. И той ми каза нещо от сорта "Ехее ти пък хептен забра къде живееш ли сега?", нямате си на идея какъв срам ме хвана даже вече ме е срам да го погледна. Странното е, че той не е от моя град, но много много често е тук и познава повечето места. Аз като му бях казала, че живея близо до едно място, което той знае много добре и го намери по-бързо дори от мен. Е, разбирасе не говоря за самия адрес, но все пак ми стана адски неловко че успя да се ориентира по-добре от град мен, в град, в който дори не живее. Мисълта ми беше, че помогна на мен да се ориентирам като каза, че за въпростното място ще е по-добре да минем от един друг по-пряк път, защото аз бях тръгнала по по-дългия. Той в повечето пъти, в които е идвал тук е минавал най-вече по тези места. Сигурна съм че си изгради адски ама адски лошо мнение за мен и наистина адски много ме е срам, дори имам чувството че следващия път като го видя няма да мога дори да го погледна в очите. Много ще ви бъда благодарна, ако ми кажете при следваща среща какво да направя, за да променя това първо впечатление, какво да направя за да му се издигна в очите. Защото повярвайте ми адски ми е гадно в момента и адски ме е срам. Наистина проблема ми е дребен и за повечето от вас най-вероятно ще изглежда комичен, но пък не мога да ви опиша колко унизена се чувствам и искам като се видим поне малко да промени мнението си за мен и да може да разчита на мен. Много ще се радвам да чуя вашите съвети. Благодаря предварително и се извинявам, ако има правописни грешки.