pifka
05-29-2017, 19:07
Здравейте, моят проблем е следният, имам приятел с който сме от две години заедно, до преди 3-4 месеца, всичко беше чудесно, нямахме никакви проблеми в леглото, и мога да кажа, че правихме невероятно хубави секс. Преди 4 месеца се преместихме на друго място както да работим, така и да живеем, и на двамата НЕ ни харесва тук, но още малко известно време ще изкараме тук. Проблема е следният, не му става пениса, когато сме заедно, а му става сутрин или през нощта, но когато трябва хич го няма в кондиция, и проблема не е от вчера или от днес, а от както се преместихме. Той също иска да правим секс, но при него нещата не се получават, колкото и да го стимулирам, че всичко е временно и ще се оправи, взех да губя надежда, че отново някога с него ще правим секс. Не знам, какво да правя вече, говорим по този проблем, виждам, че и той иска да се оправи, но нещата не стават..
Трябва ми някакъв съвет, а не изречения от сорта: остави го и подобни. Няма да го оставя, защото го обичам, но искам да оправим нещата в леглото. ;)
Трябва ми някакъв съвет, а не изречения от сорта: остави го и подобни. Няма да го оставя, защото го обичам, но искам да оправим нещата в леглото. ;)