View Full Version : Среща за първи път след свалка в нета
Mario555
05-30-2017, 20:53
здравейте
След доста часове в разговори и чатовете с едно прекрасно момиче дойде времето и в което ще се срещнем...
Може да се каже,че има някакво привличане .., толкова общи неща, само готини и мили неща си говорим и си пасваме доста...,че направо не знам какво да си мисля :3 ....., но липсата на жив контакт малко ме притеснява.. а пък съм малко срамежлив..
От различни градове сме, тя доста пъти ме е навивала да се видим, да се срещнем, но разстоянието винаги е било проблем.. Разбрахме се и скоро ще се срещнем: на кафе, кино, разходка..
Въпроса ми е как да не се скова и притесня като я видя... не искам да се изложа.. тя е по-отпусната и доста забавна, постоянно се смее и ми се радва ,но аз понякога се сковавам доста, бе честно казано нямам голям опит с момичетата на живо..
Казвал съм и че ми допада и че ми харесва, тя също :33, но как да не пресилвам нещата и как аджеба да разбера да ли е готова за прегръдка/целувка ;хх ахххх... ;д
Нямам опит помагайте.... :P
sladura89
05-30-2017, 21:44
Значи си по-напред от мен! Аз от нета така и не мога да стигна до среща, а и ми е много чудно какво сте си писали с часове по чата, освен ако не са някакви общи приказки, аз като пиша никой не иска да ми отговаря, а пък и да започнем разговор 2-3 изречения и разговора до там е замрял, винаги аз пиша първи и това вече не се търпи, никога никой не ми пише на мен! :mad:
Roza_bez_bodli
05-30-2017, 22:27
Просто бъди себе си ... :)
Free Soul
05-31-2017, 03:16
Нормално е ако се сковеш, но не се притеснявай, това дори е очарователно в очите не момичетата, Опитай да се отпуснеш и да бъдеш себе си, не му мисли много, а ако усетиш, че трябва да я гушнеш го направи, ако искаш да я целунеш го направи. Няма да изгубиш нищо: тя или ще се отдръпне или ще поддържа прегръдката/ целувката. НО по-добре трябва първо да я прегърнеш, да мине интервал от време с приказки и след това да я целунеш, ако направиш обратното може да е фатално. Но като цяло ако по нета "ходите", то надали ще се отдръпне, така че просто действай.
Mario555
05-31-2017, 20:24
Ами ще видим как ще бъде, говорили сме си на тази тема и тя ми е казвало спокойно аз ще те "предразположа" не се притеснявай нещо такова беше ;дд ам нали знаете има едно вътрешно "аз" което винаги те човърка отвътре.. ами ако това стане ами ако така... ;х ;х; х
Necrologist
05-31-2017, 21:28
..., говорили сме си на тази тема и тя ми е казвало спокойно аз ще те "предразположа" не се притеснявай нещо такова беше ;дд ...
Тя ще те отрака значи.
Mario555
06-02-2017, 18:34
да да.. само приятелски.. ;(
Видяхме се,.. на кино кафе.. по моловете.. малко ми беше сковано, но тя постоянно ми се усмихваше... накрая като трябваше да си кажем чао.. тя ми каза искам да те гушна, и .... аз може ли да направя едно нещо ( да я целуна по бузата) - отговора беше Не не ;( викам добре.
anonymous908491
06-02-2017, 18:56
тъпак, гушкането е позволение да я обараш, той тръгнал бузата да търси
Free Soul
06-02-2017, 19:05
Глупаче, за такива неща не се пита, просто действаш.
sladura89
06-02-2017, 21:12
Глупаче, за такива неща не се пита, просто действаш.
И аз така съм гледал по филмите, че не се пита! Много странното е, че ако не питаш и я целунеш може и да се получи, ако попиташ обикновено отговора ще е не, явно нещо се развалят нещата! :)
anonymous990763
06-02-2017, 21:26
Не е безопасно да се запознаваш с хора по Интернет.
anonymous908491
06-02-2017, 21:29
здрастии
Mario555
06-02-2017, 21:38
да знам,че не се пита, но кво да направя да разваля цялата среща...
Гушкането е за да я опипаш.. малко тъпо звучи но бяхме в колата и тя се пресегна през седалката за такова гушкане говорим ;х и какво опипване да има повече..
Тя ми го и каза, харесвам те като приятел.. за повече не че не може, но трудно се влюбвала така.. искала доверие и други неща които не ми каза с точност..., но кво повече ;(
Гадно ми е, тъжно ми е, хем се радвам че я видях- хем съм и объркан.. след срещата пак ми писа,звънна ми ..и днес..
да бъдем приятели ще ми бъде просто много трудно няма как, не съм имал Такива "приятелки", и нз как би могло да има Приятелство между двата пола.. винаги единия иска повече от другия..
То и разстоянието оказва най-много проблем, но като не е писано.. и до теб да живее..
Е надеждата умира последна !
anonymous908491
06-02-2017, 21:43
Гушкането е за да я опипаш.. малко тъпо звучи но бяхме в колата и тя се пресегна през седалката за такова гушкане говорим ;х и какво опипване да има повече..
знаеш ли къде се прави най-много секс
в колите
BartSimpson
06-02-2017, 22:31
братле, според мен просто не си бил достатъчно смел
момичетата харесват повече смелите и уверените.. явно с това момиче нещата няма да станат, защото си бил притеснен, но си си научил урока и следващия път без никакви питания - директно целувай.. или ще се отдръпне или ще станат нещата, успех
sladura89
06-02-2017, 22:39
Каква е разликата дали ще е по интернет, на улицата, в парка или в дискотеката, опасността е еднаква, нали същите тези хора влизат и в интернет и са реални, а не измислени хора, освен фейковете де, ако човек се страхува да се запознава с нови хора, тогава ще общува само с хора, които познава явно няма да има нужда от нови запознанства и нови хора в живота си! :)
sladura89
06-02-2017, 22:45
да знам,че не се пита, но кво да направя да разваля цялата среща...
Тя ми го и каза, харесвам те като приятел.. за повече не че не може, но трудно се влюбвала така.. искала доверие и други неща които не ми каза с точност..., но кво повече ;(
Гадно ми е, тъжно ми е, хем се радвам че я видях- хем съм и объркан.. след срещата пак ми писа,звънна ми ..и днес..
да бъдем приятели ще ми бъде просто много трудно няма как, не съм имал Такива "приятелки", и нз как би могло да има Приятелство между двата пола.. винаги единия иска повече от другия..
То и разстоянието оказва най-много проблем, но като не е писано.. и до теб да живее..
Е надеждата умира последна !
Ако нямаш някакви чувства може и да сте само приятели, ако изпитваш някакви по-силни чувства трудно ще се получи да сте само приятели и имаш 2 варианта или да и кажеш какво изпитваш или да я отсвириш и да и кажеш, че не може да сте само приятели, а тя ако има малко акъл в главата ще се сети за какво става дума! :)
anonymous990763
06-03-2017, 05:15
ако човек се страхува да се запознава с нови хора, тогава ще общува само с хора, които познава явно няма да има нужда от нови запознанства и нови хора в живота си! :)
Затова ли изпитваш трудности да завържеш нови познанства?
По темата: връзките от разстояние са предпоставка за междувременна раздяла. Поне с времето ще ви се проявят страните на характера и ще си станете ясни преди да сте си омръзнали.
sladura89
06-03-2017, 06:45
Затова ли изпитваш трудности да завържеш нови познанства?
По темата: връзките от разстояние са предпоставка за междувременна раздяла. Поне с времето ще ви се проявят страните на характера и ще си станете ясни преди да сте си омръзнали.
Не, че изпитвам трудност, а обикновено другите изпитват явно такава и за това се получава, че си говоря сам! А така няма как да се запознаем! А пък и в нета може да срещнеш хора, които иначе няма шанс да се запознаете, защото или не сте в обща компания, не работите/учите заедно, нямате общи познати! Или нямаш много свободно време от работа и други неща да ходиш насам натам по заведения и в нета имаш възможност да се запознаеш с някой, а след това вече може и на среща да излезнете! :)
anonymous990763
06-03-2017, 06:57
Или нямаш много свободно време от работа и други неща да ходиш насам натам по заведения и в нета имаш възможност да се запознаеш с някой, а след това вече може и на среща да излезнете! :)
Ако имаш време да си във форума, имаш време и да излезеш навън. Но ако интернет пространството ти е приоритет, нормално да не искаш да избягаш от комфортната си зона.
dreamwalker
06-03-2017, 08:52
Plot twist: това изобщо не е момиче. ;o
Free Soul
06-03-2017, 15:03
Няма защо да се натъжаваш или отчайваш. Като не стане с една, то с друга ще стане.
Mario555
06-03-2017, 16:28
Както и да е, тя при нея и без това проблема е,че се цупи и се сърди за нищо и нещо.... мисля,че приключих с нея...
Исках да и кажа и по-точно да я попитам да ли ще желаете да опитаме за нещо повече, но явно няма и да го кажа,
Щото днес след поредна сръдня и опит от моя страна да разбера какво и има..не ми отговоря и на края ми каза "не пи пиши , не ми спами абе майната ти".. викам майната ми ок така да бъде ай чао.
Сега знам,че след 2-3 дни или седмица ще ми звънне, ще се извини но стига толкова и без това какво бих могълда имам с нея../това го казах защото преди пак се нацупи пак изрече грешните думи и я оставих ей така... да се оправя.. и после ми звъни../
Free Soul
06-03-2017, 16:50
Звънни и ти, настоявай. Спечели сърцето ѝ. Това е момиче, което доста пъти е било разочаровано.
Mario555
06-03-2017, 20:03
Защо да настоявам, какво ще спечеля? тя е далеч, и да я спечеля какво..? как ще подържаме връзка..
Мислил съм.. лятото ми предстои записване на Магистър може да е в София, но кво, но кво.. пак не мога да бъде сигурен в нея.. не мога да се самонарянявам заради нея..
Харесвам я, дори мога да кажа че изпитвам вече едни други чувства които не съм изпитвал към друг човек, но трябва да се примеря с действителността..
Сърди се точно 3-4 часа или макс ден и отново си говорим...
Ето одеве ми е писала и ми е изпратила снимка/ В нея останаха билетите от киното и очилата и тя още тогава каза,че това ще ни е като първи спомен, обаче останаха в чантата и/........... на която са снимани билетите и 3д очилата и от долу... "Споменчетата" ...
- оуу запазила си ги отговорих ...и така...
Да и кажа,че чувствата са ми повече от приятелски, тя го знае, но директно не съм съм се излагал да го казвам...
И аз виждам и разбирам,че има симпатии но тя си просто по-отворена към хората смисъл обича да комуникира.. и явно и допадам но само до там.. много би било трудно..
Дайте съвет дайте да видим.. но кво и аз нз кво вече да се прави..
golemiq_korab_minava
06-03-2017, 20:32
Защо да настоявам, какво ще спечеля? тя е далеч, и да я спечеля какво..? как ще подържаме връзка..
Мислил съм.. лятото ми предстои записване на Магистър може да е в София, но кво, но кво.. пак не мога да бъде сигурен в нея.. не мога да се самонарянявам заради нея..
Харесвам я, дори мога да кажа че изпитвам вече едни други чувства които не съм изпитвал към друг човек, но трябва да се примеря с действителността..
Сърди се точно 3-4 часа или макс ден и отново си говорим...
Ето одеве ми е писала и ми е изпратила снимка/ В нея останаха билетите от киното и очилата и тя още тогава каза,че това ще ни е като първи спомен, обаче останаха в чантата и/........... на която са снимани билетите и 3д очилата и от долу... "Споменчетата" ...
- оуу запазила си ги отговорих ...и така...
Да и кажа,че чувствата са ми повече от приятелски, тя го знае, но директно не съм съм се излагал да го казвам...
И аз виждам и разбирам,че има симпатии но тя си просто по-отворена към хората смисъл обича да комуникира.. и явно и допадам но само до там.. много би било трудно..
Дайте съвет дайте да видим.. но кво и аз нз кво вече да се прави..
Това че сте от различни градове не е невъзможно да преодоляване. Но е факт, че някой от вас ще трябва да се премести , ако иска връзката ви да остане.
Аз мисля, че въпреки всичко, трябва да й признаеш чувствата и да се уточните.
Колкото до интерната - някой път е полезен , друг път - не. От тиийнпроблем има запознанства със семейства и деца вече, така че ..
Не можеш просто да излезеш на улицата и да се запознаеш с първата срещната непозната.
Всъщност в интерната го правиш същото.
sladura89
06-03-2017, 20:38
Както и да е, тя при нея и без това проблема е,че се цупи и се сърди за нищо и нещо.... мисля,че приключих с нея...
Исках да и кажа и по-точно да я попитам да ли ще желаете да опитаме за нещо повече, но явно няма и да го кажа,
Щото днес след поредна сръдня и опит от моя страна да разбера какво и има..не ми отговоря и на края ми каза "не пи пиши , не ми спами абе майната ти".. викам майната ми ок така да бъде ай чао.
Сега знам,че след 2-3 дни или седмица ще ми звънне, ще се извини но стига толкова и без това какво бих могълда имам с нея../това го казах защото преди пак се нацупи пак изрече грешните думи и я оставих ей така... да се оправя.. и после ми звъни../
Повечето момичета постъпват по абсолютно сходен начин мрънкат да не им пишеш или хич не ти и отговарят блокират те и не ти дават никакво обяснение, а до преди това може да сте поддържали доста добри отношения, явно не знаят какво искат! Аз не го разбирам този начин на поведение, но пък и вече ми е все едно! А до това дали ще ти се обади шанса е доста малък в повечето случаи не се обаждат!
sladura89
06-03-2017, 20:40
Не можеш просто да излезеш на улицата и да се запознаеш с първата срещната непозната.
Можеш стига да не ти пука, да не се притесняваш и да знаеш как да сваляш жените! Освен това е важно и къде ще го направиш дали ще е на улицата в парка, или в някой клуб където шанса ти е значително по-висок, защото там и жените са излезнали да търсят някого, а не просто да се шляят по улиците или да са забързани за някъде!
sladura89
06-03-2017, 20:44
Мхм хора, които не ти отдаван нужното внимание и чувства не е редно и те да получават такива! Друг е въпроса дали можем да контролираме чувствата си, аз поне мисля, че съм го постигнал след няколко разочерования, вече съм претръпнал и избягвам да се влюбвам, защото е гадно и безмислено, накрая винаги страдаш ти от цялата работа!
golemiq_korab_minava
06-03-2017, 21:05
Можеш стига да не ти пука, да не се притесняваш и да знаеш как да сваляш жените! Освен това е важно и къде ще го направиш дали ще е на улицата в парка, или в някой клуб където шанса ти е значително по-висок, защото там и жените са излезнали да търсят някого, а не просто да се шляят по улиците или да са забързани за някъде!
На клуб вероятността да срещнеш момиче с твоите интереси е малко вероятно. Тоест, ако интересите ти не представляват да джиткаш по клубове. А от там би следвало, че и типа , който търсиш не е там. Нормалните хора по припнцип си намират приятели там, където им е работа, хоби. Обаче като куца това, понякога и интернета може да помогне. ;) но рядко.
Нямам опит помагайте.... :PНе се занимавай с откачалки от нета.
Още по-малко да се срещаш с тях!
anonymous908491
06-03-2017, 21:33
Не се занимавай с откачалки от нета.
Още по-малко да се срещаш с тях!
звучиш сякаш Ива те е намерила
и ти е наместила чакрите
плюс кокалите
Mario555
06-03-2017, 22:05
Добре, разбирам,че не можеш да се влюбиш в още от първия път в човек... бе всичко е възможно бее ка не може..
, но когато тя ти каже,че те харесва за момента приятелски и от първото излизане и прочие няма как да ми се довери и да ме хареса по онзи начин, тогава аз какво да правя? Да продължа да се опитвам,не,че би било проблем, но да пътувам нагоре надолу постоянно и да не получавам нищо.., то или ти харесва даден човек или не.. СЯ приятелски неприятелски не го разбирам.... да еба
Просто приятели как да бъдем само просто приятели? как? ми на мен ще ми кофти дори да си пишем, лафим, приятели момичета съм нямал и няма и да имам.. то не можеш да си приятел освен ако не ти е от детството или даскало, работа.. но когато си имал чувства как да си приятел с такъв човек.. :(
Иначе за момичето: пише ми, звъни ми като е навън,вкъщи,даскало,дори като се прибира(аз като и звъна ту вдига ту е заета или ще ме набере след малко) харесва ме, споделя ми, смее се постоянно, бъзикам я, лафим си, абе теми за разговор колкото искаш... на живо като се видяхме: на мен ми беше притеснено, обаче тя не спира да ме гледа и да се усмихва, ту ме хване за носа ту ме бутне, ту се заиграе с косата ми.. В киното има няма погледнем един към друг и се смеем или кажем някоя тъпня и пак се смеем..
Free Soul
06-04-2017, 14:14
Момичето те възприема, като приятел. Трябва и малко повечко време, а ти ако наистина я харесваш, трябва да бъдеш търпелив.
Mario555
06-04-2017, 19:47
Не знам вече какво да правя, отчаян съм и то доста... само ме е страх да не направя някоя глупост.......
ОТ една страна да пробвам, но тя си ми каза: много трудно да харесам някого..(повече от приятел) и това ми спира всякакви амбиции и всичко... тя е далеч как ще мога да я спечеля напълно никакси...
От друга страна да я забравя, да я игнорирам да не и вдигам, и колко ще издържа? ден/два и до там и то през тези дни ще съм като неадекватен..ще мисля за нея... Как да я забравя как, като вече я видях и ако преди съм я харесвал, сега вече...
В момента съм ситуацията е мега мега мега шибана, идва ми просто да замина някъде и да забравя за всичко и всеки :@
Free Soul
06-04-2017, 20:00
Можеш физически да избягаш от мястото на което се намираш, от човека, който харесваш/обичаш, но съзнанието ти винаги ще е там.
Позицията "приятел" не би могъл да я понесе всеки, но и тази с отдалечаването също е трудна. Изборът е твой, но въпреки всичко и го кажи открито.
MultiVitamin
06-04-2017, 20:04
Минута мълчание за поредния ни брат във френдзоната. Поръчай си един лап денс и чичо Джак
Mario555
06-04-2017, 20:10
Можеш физически да избягаш от мястото на което се намираш, от човека, който харесваш/обичаш, но съзнанието ти винаги ще е там.
Позицията "приятел" не би могъл да я понесе всеки, но и тази с отдалечаването също е трудна. Изборът е твой, но въпреки всичко и го кажи открито.
Да и кажа,че я харесвам по-онзи другия начин това ли да направя..
не ми е проблем да го направя... но не искам да ме унижи и да ме одреже, не искам да излеглеждам жалък, не искам да призная такова нещо ако в отсрещната страна няма да даде и капка надежда...
Free Soul
06-04-2017, 20:16
Опитай. За последен път поне опитай. А и така ще тестваш и себе си. Ако наистина я харесваш дали би жертвал егото си, заради нея или то ти е по-важно?
Не знам вече какво да правя, отчаян съм и то доста... само ме е страх да не направя някоя глупост.......
ОТ една страна да пробвам, но тя си ми каза: много трудно да харесам някого..(повече от приятел) и това ми спира всякакви амбиции и всичко... тя е далеч как ще мога да я спечеля напълно никакси...Тая не те харесва!
Видели сте се един път на живо, не те е харесала и се чуди как да те разкара.
Ако искаш все пак да провериш дали има някакви чувства към теб - спри да я търсиш! Ако те харесва поне малко - ще ти пише или звънне. Ако ли не - не се занимавай повече с тая!
Опитай. За последен път поне опитай. А и така ще тестваш и себе си. Ако наистина я харесваш дали би жертвал егото си, заради нея или то ти е по-важно?Това означава да престане да се държи като мъж! Мъж без его не е никакъв мъж!
@автора - не я слушай тая!
Mario555
06-04-2017, 21:20
Опитай. За последен път поне опитай. А и така ще тестваш и себе си. Ако наистина я харесваш дали би жертвал егото си, заради нея или то ти е по-важно?
Бих жертвал не само егото си ами и доста неща, защото когато харесвам и обичам някого е от цялата си душа..., но просто няма как да и имам пълната вяра и че тя ще бъде искрена ;]
P.P.
Грозния:
От вчера привечер, повече не и бях писал или търсил.. цял ден се занимавах по-вкъщи с работа, мислех я цял ден и цяла вечер... Сега видях,че ми е писала, но все още не съм го прочел..
Стана ми интересна темата,и затова реших да се рег.По повод свалките по нета мога да напиша цяла дисертация,с две -три думи-бързо,лесно и удобно,няма само откачалки,стига да можеш да отсяваш,при все,че хората са отчуждени в днешно време,а и чрез интернет..можеш вече и дори да си пуснеш казанчето на тоалетната,е нещо нормално да си намериш и човек в нета дори и за сериозни взаимоотношения :) А по твоя въпрос,изчетох ти постовете,тази мацка не те харесва,или поне няма привличане май май от нейна страна,иска да и храниш егото,да тичкаш след нея,а и не ми се вижда много зряла,ако сте във връзка няма ли да ти е страшно емоц.затормозяващо да ти се сърди за дребнотения постоянно,повярвай ми,ще ти писне и ще я натириш...отделно си млад/доколкото разбрах/хормони,увлечения струващи ти се като нещо голямо..обаче реално като понесеш нкл любовни разочарования и понатрупаш опит ще влагаш повече разум,ако изобщо в делата на сърцето може да се намесва и това...и стига съм плямпала,на твоите години не ми пукаше особено кой ,какво,защо..а пък за егото ми изобщо,хлътвах си аз стабилно и се впусках ,че даже и някакви си мои тогава принципи си потъпквах,та...ако ще правиш нещо,атакувай смело,к'во ти пука..от опит глава не боли,но по-премерено в инвестирането на чувства,където усещаш несигурност,че ще страдаш много.Дано съм била полезна :)
Free Soul
06-05-2017, 03:59
Бих жертвал не само егото си ами и доста неща, защото когато харесвам и обичам някого е от цялата си душа..., но просто няма как да и имам пълната вяра и че тя ще бъде искрена ;]
Не можеш да знаеш със сигурност дали е искрена, докато не започнеш да и имаш доверие.
Mario555
06-05-2017, 08:48
Снощи видях кво е написала към 3 часа и не отговорих.. на сутринта имах пак съобщение "Марио??" и от долу защо ми сийнваш..
писах и два три пъти и се измъкнах понякакъв начин.. тя и е ясно,че има нещо дори ми намекна: Какво ти е?
-какво да ми е? отговорих..
звънна ми после:
Пак намекна да идвам до софия.. викам кво ще се виждаме по - 1, 2 пъти в годината и до там :Д (казах с надсмешка)
ее, нали често идвашш идваш до софия, кво толкос..
Викам за кво толкос искаш да ме видиш? отговора беше ее: Не копнея не изгарям чак толкова..не си мисли,че съм влюбена..
Викам ОКей .. На ум си мисля...тогава за какво да идвам.. просто да си убивам времето и да харча пари..
Другия вариант е да я видя ПАК ДА И КАЖА Харесвам те, да и видя реакцията и да приключа :(
Да и казвам,че я харесвам по телефона и по фб не би звучало добре..
Necrologist
06-05-2017, 08:53
Ахахахаха, само не разбирам защо все още се занимаваш.
Free Soul
06-05-2017, 09:05
Момичето те харесва. Но чака да направиш нещо, а не да я питаш.
Или просто се държи малко по-свободно.
Mario555
06-05-2017, 09:16
Да направя нещо?!?! Какво да направя ?!?!?
Necrologist
06-05-2017, 09:25
Да направя нещо?!?! Какво да направя ?!?!?
Да си налягаш парцалите.
Free Soul
06-05-2017, 10:38
Целуваш я и казваш, че я обичаш. Не е сложно. Просто го правиш.
Mario555
06-05-2017, 19:59
Сега ще кажете,че съм от едната крайност в другата, но мамка му и аз нз кво да правя.. и сигурно ще се прекръстя и ще сложа КРАЙ
Уж ми казава: кога пак ще идваш на софия, и като и го изцепих след 5 минути искаш ли да се видим пак и нещо ъъъъ..даден заден.. в
Вика ми добре окей, кога? викам утре или тея дни..
и от къде тоя интерес ми казва? Заради теб.. според теб заради какво? и тя ама как така.. нали каза че само 1-2пъти в годината ще сме се виждали.. пък ся реши...
Нали искаш ето, показвам ти,че мога да дойда и не ми пука.. вика добре добре, после ще поговорим и легна да спи..
Пиша и звъня и няма отговор, после ми писа към 6 и казвам, ти май се отказа?
не не съм?
Добре дай ми сигурен отговор за да си направя нещата( все пак доста път си е, пък имам и някой друг изпит в близките дни да си комбинирам пътуването и приспиването) чакам чакам.. няма я в фб..
Викам си ок, звънкам аз през това време и си запазвам стая за утре,всичко е окей, отивам утре и цял ден съм с нея, и вечерта приспивам и отивам на изпит..
и тя ми пише ок, ама за сряда, че утре трябва да си подновявам личната карта?!?!? викам за сряда не мога, измисли нещо щото всичко съм организирал и планирал... да е за утре..
Последното което ми написа е:
ne ne
Кво да я правя? Верно е изневиделица и го казвам, ама айде ся тя изобщо не влиза в положение.. щом не иска да поне да малко мине от нея... да Каже, ще опитам :( явно не си заслужава... и сега ми сийнва последното съобщение :D
Естествено ако беше обяснила като човек, да каже: ами наистина няма да мога, извинявай, дай за друг ден.. тя: Не не мога
Можех да го направя след изпита да отделя цял ден (т.е. в четвъртък), но май не виждам вече какво повече да опитвам :(
ще и видя утре отговора ако ми пише или звънне, но просто съм на косъм от това да приключа напълно/ що не го правя ли, щот явно наистина я харесвам .;;( /
BartSimpson
06-05-2017, 23:30
Пич, не искам да се засягаш, но действията ти са присъщи за момиче..
Как ще оставяш някаква лигла да ти прави такива номера и ти да й ходиш след гъза? Просто остави, кьорав ли си, че не виждаш как те размотава? Казах ти вече, че момичетата харесват твърди и уверени.. Тя не е видяла това в теб и сега си й приятелка, а като вижда, че се опитваш да се измъкнеш от френдзоната гледа как да те разкара.
Разкарай я първи.
Free Soul
06-06-2017, 04:45
BartSipson е прав/права, трябва да бъдеш малко по-твърд и уверен. Попринцип срамежливостта е сладко нещо, но ако е в големи количества става досадно. Намери баланса. И може би има точна причина поради, която те размотава, затова я попитай в прав текст.
Mario555
06-06-2017, 09:08
Каза, ми че съм говорил много глупости, явно щот съм я питал да ли наистина иска да се видим, да ли държи на мен.. ми кво как да не те питам искам да знам.. и да си направя заключение..
Free Soul
06-06-2017, 10:29
Ами щом ти намеква нещо, значи иска нещо. Безсмислено е да я питаш.
Mario555
06-06-2017, 16:54
Ок реших няма да звъня няма да пиша като луд, ей така от време на време.. казал съм и винаги мога да отида и да се видим стига да си заслужава...
По-малко внимание, тя да ме търси айде, така или иначе телефона го дига само когато и е кеф или е вечно с оправданието майка и е там, спи, пътува с рейса..., нека да звъни само тя.. ебал съм я...
Free Soul
06-06-2017, 17:15
Знаеш ли, че разсъждаваш, като 12 годишен.
Дръж се малко по-зряло.
Тя да ти звъни и а те търси? Знаеш че момиче, които си има достойнство, не би се натискало така на момче.
А и ако двама души се харесват, ще си пишат, без да чакат другия да пише.
Mario555
06-06-2017, 18:48
Натиска се? чакай малко.. погледнато отстрани ще кажеш,че е така?
А що не помислиш за другата гледна точка, звъни само когато е свободна и когато няма кво да прави... Това за натискане ли го приемаш? що тогава като и звънна винаги или дава свободно или затваря..
Тъй като винаги си мисля първо за гадните неща: си мисля,че тя просто си запълва свободното време се мен, дълбоко в себе си се надявам да не е така, но просто всички тези доводи: сръдни, цупения, пишене когато и е кеф, звънне и вдигане когато и е кеф ме довеждат на тази мисъл..
Ако не е така окей, в грешка съм.. кво да направя да продължавам да се правя на глупак ли..
Free Soul
06-06-2017, 19:09
Ами явно наистина не може да говори.
Никой не те кара да се правиш на глупак.
Но как твърдиш, че я харесваш, като дори ѝ нямаш ни най-малко доверие.
Говори открито с нея.
На живо ще е най-добре.
Mario555
06-06-2017, 21:04
Ами явно наистина не може да говори. - ОКЕЙ ТАКА да бъде, от днес почвам без ама що не вдигна, що не ми писа, няма фасони от моя страна, пиша- ако ми отговори,хубаво, ако иска да ми звъни хубаво..
Никой не те кара да се правиш на глупак. - никой не ме кара да, просто съм си по миличък и добричък, но това е до време ;) мога и да обърна страницата, но просто другата ми страна е много лоша и не искам отново да я срещам.. доста глупости съм правил..
Но как твърдиш, че я харесваш, като дори ѝ нямаш ни най-малко доверие. - Харесвам я като човек, виждам че има в нея неща които са различни, но има и нещо което я е наранило или има някъв проблем, но не ми казва.. Доверие нямам и никога не бих имал пълно на никой щото съм лъган доста и хората не заслужават доверие.
Говори открито с нея.
На живо ще е най-добре. - да говоря да, но като ни делят два часа път.. малко трудно, но окей ще продължа да се правя на две и половина в името на това,че има в нея нещо което адски ми допада ;)
Free Soul
06-07-2017, 05:51
Ще бъде грешка ако от "доброто момче" станеш "лошото момче", и ще си бъде пагубно, не толкова за другите, колкото за теб самия.
Замислял ли си се, че щом ти ѝ нямаш доверие, може би и тя ти няма и затова се държи така?
Mario555
06-07-2017, 18:08
Окей аз и нямам доверие защото съм изстрадал доста и защото съм заобиколен с такива хора, приятели,съученици, роднини....
Но тя защо да няма доверие към мен? Та аз съм супер мил и винаги съм се старал да съм се страрал да е държа като пич с момичетата, постоянно и пускам лафове, лаская я, правя и комплименти, бъзикам я, уникално много се смее уникално...пише ми постоянно и сме говорили с часове, но идва един момент в който тя хоп спира да пише, спира да вдига тела, измисля си оправдания, седи с часове на линия и се прави,че не е там .. какво става нз.. нз нз
/ един далечен авер го накарах да я бъзне да видим онлайн ли е не е ли и ко се оказа, аз чакам да ми пише, викам с явно е оставила фб отворен това онова, ко стана.. той и пише няква пълна тъпня и тя веднага отговоря познаваме ли сЕ? хахах... иначе като я питам що не пишеш онлайн си.. е тва,че съм онлайн не значило,че съм винаги на фБ..
как после да имаш доверие... стабилна е, обаче ей такива моменти и други подобни ме навяват на мисълта, че тя просто си запълва времето с мен... не че Фб е определящ фактор..
Явно трябва да спра да мисля по-малко за нея, щото тя явно това прави и с мен, когато и кеф пише, когато не и сийнва... а аз се напрягам.. да се таковам в глупака
Free Soul
06-07-2017, 18:18
Не само ти си бил лъган, много хора са били така, но не всички са загубили доверието си в хората.
Явно я е страх да се обвърже сериозно. Била е наранена в миналото или просто за сега не иска нищо сериозно.
Mario555
06-07-2017, 18:40
Човек аз съм и казал, ако има нещо с което мога да помогна бих и помогнал.. аз като съм приятел с някой и като обичам някой ще обърна света но ще го направя това нещо.. тя Нищо такова няма.. нищо ми няма... не споделя... според проблема е от предишната и връзка и явно тоя нещо я тормози или я притиска с нещо.. поне аз така си мисля... защото преди (още в началото когато само си драскахме по някой ред) ми каза,че тоя и е отправял заплахи по телефона...
Викам окей де нали вече не сте заедно.. вика не са заедно, нямат общо само здравей/здрасти... но той(бившия и) е бил близък на баща и преди и сега... и явно нещо не е както трябва щото баща и взимал негова страна.. което малко тъпо..
Викам как така ти уста нямаш ли да му кажеш на тоя БАЩА АЛОУ.. осъзнай се бе това ти е дъщеря - и това я питах на живо, и реакцията и беше една такава все едно нещо наистина е станало.. викам добре няма да разпитвам.. да не ти е кофти..
Free Soul
06-07-2017, 18:58
Трябва да я предразположиш по такъв начин, че да започне да ти има доверие.
А понякога, за да ти се довери човек, първо ти, трябва да му се довериш.
Mario555
06-07-2017, 21:25
Ще се опитам да и се доверя, всеки път си казвам, окей няма да се правя на малко дете и да се дребнавя за това защо не ми е писала, защо не ми вдига, що ми се цупи, явно това са си нормални кифленски истории,
ся в момента "пак се цупим", но ако в близките дни си пишем и завържем някъв разговор ще се постарая да не обръщам внимание на тези малки детайли....... или по-точно ще се правя на луд, явно на такъв трябва за да станат нещата и да не се цупи... то като има сръдни и цупения и разговорите и чатовете на вървят ;х
Free Soul
06-08-2017, 09:14
Просто разговаряй с нея. Колкото повече говорите, токова повече се опознавате. И това е добре. А понякога е от кавгите има полза, защото когато човек е ядосан, казва това, което мисли. Използвай го.
Mario555
06-08-2017, 17:15
Днес си писахме общи неща, но я усетих вече няма го това желание... по-студена е... 10-на реда диалог и каза,че ще ходи на кафе.. писах и одеве но я няма онлайн...
Free Soul
06-08-2017, 17:31
Значи, било каквото е било. Ще го преживееш.
Mario555
06-08-2017, 17:55
Не мисля да се откажа толкова лесно, ще продължа да и пиша... : [ друг вариант не виждам, да я оставя ей така, не не мога ..
BartSimpson
06-08-2017, 18:26
брат, ти си досаден и си като паразит и това я отблъсква.. много ясно, че ще търси начини да се отърве от теб.. и мен някоя постоянно да ме ръчка ще ми убие всякакво желание за какъвто и да е контакт, дори да е най-красивото момиче, което съм срещал
Free Soul
06-08-2017, 18:53
BartSimpson е прав. Прекалено много я задушаваш, а дори не ходите. Отблъскващо е.
Mario555
06-08-2017, 19:30
Какво да не и пиша ли.. да я оставя да почине няколко дни.. донякъде ще е добре да я оставя да не и пиша, но да не стане обратното след това изобщо да не пише....
Free Soul
06-08-2017, 19:52
Пробвай така, ако спре да ти пише се откажи наистина, а ако ти пише, продължи да ѝ "досаждаш".
Mario555
06-08-2017, 22:36
Добре, ако утре не ми драсне нищо или не ми звънне уикенда няма да и пиша и да видя каква ще е реакцията.. ;х
Free Soul
06-09-2017, 06:07
Добре и така става.
Mario555
06-09-2017, 17:42
Няма днес не ми отговори на добро утро, следобяд и писах какво става защо не пишем, ако сърдиш заради нещо което съм казал...? и пак сийн и до там..
BartSimpson
06-09-2017, 18:06
окей, отказвам се
Free Soul
06-09-2017, 18:08
Mario555 ти си типичен пример какви НЕ трябва да са момчетата. Жалкото е, че почти всички сте такива.
anonymous908491
06-09-2017, 18:11
Mario555 ти си типичен пример какви НЕ трябва да са момчетата. Жалкото е, че почти всички сте такива.
овцаааааааааааа
Mario555
06-09-2017, 18:34
защо какво съм направил? какво? нещо недоразбрах.. би ли обяснила, приемам критиката ти но просто не разбрах
sladura89
06-09-2017, 19:00
Кофтито е, че тези които не им е вродено да разбират и знаят какво мислят момичетата нещо като Мел Гибсън в "Какво искат жените" няма от къде и как да се научат, обикновено момичетата ги отрязват преди да са им дали какъвто и да било шанс да ги опознаят и т.н. Явно все пак не характера е определящ за това по кой ще си паднат момичетата и по кой не!
Но пък тук забелязвам и друг пропуск! Марио555 беше казал, че ще чака тя да му пише, а отново е писал пръв, явно момичето щом не отговаря не е заинтересовано поне така мисля аз!
BartSimpson
06-09-2017, 19:05
^ тя му даде шанс, но той го изгуби
нали уж нямаше да я занимаваш и да чакаш тя да ти пише, а днес си я наспамил.. абе бате нормално, че никоя няма да ти върже като си лепка
Mario555
06-09-2017, 21:25
Не съм я наспамил написах и точно един ред...
free soul ще отговориш ли ?
Mario555
06-09-2017, 22:00
Явно е в лош период или ддз.. но и преди имаше нещо подобно, но след два-три си беше пак както преди.. но сега нз да ли вече не е заради мен или просто и тъпо или не и се занимава вече с мен..
Mario555
06-09-2017, 23:18
Няма значение вече, одеве ми пише" айде да не идваш там където играя аз (в белот.бг) " и ме блокира ме премахна от приятели.. браво ..
толкова и е пукало за мен, за този период може да съм досаждал, може да съм се правил на дете, но веднъж не съм я обидил.. майната му...
знаех,че е леке,ама така да постъпи, щото се интересувах от нея.. браво..
Free Soul
06-10-2017, 07:24
Mario555, BartSimpson донякъде отговори на въпроса ти към мен.
Казваш, че ще чакаш тя да ти отговори, а пак я търсиш, това наистина е мега досадно и отблъскващо. А и момичетата не обичаме да даваме обяснение за всичко.
В случая тя няма вина. Явно просто си си въобразил. Интересно е как когато ви се накърни "мъжкото его", започвате да изкарвате момичето виновно. И да я наречеш "леке" опредделено показва, че мислиш, като дете и още не си готов за връзка, а за по-конкретно към въпроса ти: Никое момче не би искало момче, което не е емоционално стабилно.
Mario555
06-10-2017, 09:36
Нарекоя я леке, щото и преди без да съм казал нищо се цупеше и сърдеше, това не е нормално... ти я питаш като човек, тя се цупи.. това мисля, беше края.. след като ме блокира и ме премахна.. не виждам кво може да се иска повече..
Тя явно нещо и липсва щото е на моменти, а не че аз съм емоционално не стабилен..
Няма значение вече, одеве ми пише" айде да не идваш там където играя аз (в белот.бг) " и ме блокира ме премахна от приятели.. браво ..
толкова и е пукало за мен, за този период може да съм досаждал, може да съм се правил на дете, но веднъж не съм я обидил.. майната му...
знаех,че е леке,ама така да постъпи, щото се интересувах от нея.. браво..Предупредих те, че това не е добра идея.
не виждам кво може да се иска повече..
Тя явно нещо и липсва щото е на моменти, а не че аз съм емоционално не стабилен..Всички хора в сайтовете за запознанства са със сериозни проблеми (емоционални, социални, финансови, дори психически)! Ако не беше така, тия хора нямаше да са в тия сайтове!
sladura89
06-10-2017, 12:29
Всички хора в сайтовете за запознанства са със сериозни проблеми (емоционални, социални, финансови, дори психически)! Ако не беше така, тия хора нямаше да са в тия сайтове!
Това, че ти се определяш като човек от някоя от тези групи си е твоя работа, но има и нормални хора все пак интернета е достъпен за всички и хората, които са в реалния живот също ползват нет, освен това може да влезнат тук от телефона си и докато са например на кафе или в парка не е задължително да са си вкъщи! :)
Проблема на интернета е, че отчуждава хората и колкото повече общуват виртуално, забравят и губят способност да общуват с другите хора реално очи в очи, сдухват се притесняват се, което според мен си е голям проблем! За това доста хора не ползват интернет като средство за запознаване, а само като начин да комуникират с приятели и роднини! :)
Проблема на интернета е, че отчуждава хората и колкото повече общуват виртуално, забравят и губят способност да общуват с другите хора реално очи в очи, сдухват се притесняват се, което според мен си е голям проблем!Това по принцип е така, но често пъти причината и следствието са размемени - хората започват да живеят в нета, защото истинският им живот е празен и запълват социалната празнина с общуване в нета!
Това, че ти се определяш като човек от някоя от тези групи си е твоя работа, но има и нормални хора все пак интернета е достъпен за всички ...Бил съм в сайтове за запознанства и съм видял достатъчно!
Нормални хора не влизат, защото нямат работа там! Чак аз се уплаших, смятай! Затова и си изтрих профилите и не влизам в такива сайтове вече!
Най-малкото там няма с кого да се напсуваш даже - ти сам си забелязал и казваше преди време, че там не може да се проведе никакъв разговор. Пишеш на десетки и стотици профили (много от тях фалшиви и направени от собствениците на сайта за да има някакви "жени" там и да привличат потребители) и много рядко ще се случи някоя да ти отговори.
Сайтовете за запознанства отдавна не са това, което може би някога са били. ФБ ги уби! В сайтовете за запознанства са останали само проститутките, гейовете и хора с други сериозни проблеми, за които споменах! Там никога няма да попаднеш на нормален човек, можеш да си 100% сигурен!
Forever-Alone69
06-10-2017, 17:50
Ами по всичко си личи, че тя е една лигла, не знае какво иска, важните неща за нея са "глупости". Ти си изграден характер, стабилен, сериозен, но тя не е. Страшно много хора като нея познавам, още от самото начало на темата ми стана ясно каква е и се уверих по- нататък. Не си заслужава.
Ама тва трябваше да го обимслиш по- отрано, преди да почнеш да се влюбваш в нея.
sladura89
06-10-2017, 17:53
Най-малкото там няма с кого да се напсуваш даже - ти сам си забелязал и казваше преди време, че там не може да се проведе никакъв разговор. Пишеш на десетки и стотици профили (много от тях фалшиви и направени от собствениците на сайта за да има някакви "жени" там и да привличат потребители) и много рядко ще се случи някоя да ти отговори.
Сайтовете за запознанства отдавна не са това, което може би някога са били. ФБ ги уби! В сайтовете за запознанства са останали само проститутките, гейовете и хора с други сериозни проблеми, за които споменах! Там никога няма да попаднеш на нормален човек, можеш да си 100% сигурен!
Е веднъж за нещо с теб сме на едно мнение! :)