View Full Version : Татус
iordanov01
06-09-2017, 21:35
Здравейте, предполагам, че има такава тема, извинявам се, но не успях да намеря. Та, искам да попитам, някой има ли идея, къде да си направя татуса, трябва да е скришно, понеже нашите са малко против..
blackangel_236
06-22-2017, 19:49
от вътрешната страна на устаната, в ухото, зад ухото, около глезена, под гърдите
Това за вашите ми прозвуча като "малко съм бременна"
John_Doe123
06-23-2017, 11:13
Колкото и да ти се иска няма да можеш да го скриеш. За татуса се изискват по-специални грижи в началото. Никакво мокрене, никакво слънце, мазане. Ще те усетят. По-добре не си прави нищо, за което ще съжаляваш след време.
FlektarnCom
06-27-2017, 19:47
от вътрешната страна на устаната, в ухото, зад ухото, около глезена, под гърдите
От вътрешната страна на устната не си ли правеха затворниците?
FlektarnCom
06-27-2017, 19:48
Колкото и да ти се иска няма да можеш да го скриеш. За татуса се изискват по-специални грижи в началото. Никакво мокрене, никакво слънце, мазане. Ще те усетят. По-добре не си прави нищо, за което ще съжаляваш след време.
Можеш да го мокриш след 8 часа. Спрете с безмислените бабешки митове.
Това за вашите ми прозвуча като "малко съм бременна"
+1
Искам да знам автора на колко години е, че да знам дали да си правя труда да пиша мнение ;)
Миналата година и аз бях така, хаха направих си под гърдата
blackangel_236
07-01-2017, 07:55
От вътрешната страна на устната не си ли правеха затворниците?
Честно,това за първи път го чувам. Разбира се, че не. Доста хора си правят там. Едно момиче се направи първия татус там, за да не видят родителите й.