View Full Version : Въпрос.
Paldin91
06-14-2017, 14:19
Защо жените са толкова повърхностни ? Може би не всички, но голям процент от жените са изключително повърхностни!!!
Важно е как изглеждаш , как се обличаш и това е достатъчно, защо не се опитват да опознават, после като спиш с тях само и не се обаждаш, всички мъже са курвари.
nachossr
06-15-2017, 16:21
Защо харесвате само такива момичета, от които всъщност се опитвате да избягате? :D
Soichiro
06-15-2017, 16:27
Кръгът ти от контакти е такъв, какъвто си го направиш.
Paldin91
06-15-2017, 19:07
Да де, ама им е достатъчно че си хубав и добре изглеждащ и край не те питат нищо.. не ги интересува нищо !
Защото другите момичета са заети хаха , красивите са повърхностни, другите красиви заети, а тези които се опитват да те опознаят, не те привличат външно..
Free Soul
06-15-2017, 19:54
Външният вид винаги е на първо място, защото първо той се забелязва, но ако човек е изчел нужната литература и има малки познания, може да опознае един човек и по много други неща. Но ти човек, изглеждаш адски отчаян.
RapExotic
06-15-2017, 20:27
Аз пък забелязвам точно обратното. Падат си по дърти оръфляци, само защото се правят на голямата работа и са "душата на компанията".
Paldin91
06-15-2017, 20:33
Аз не съм отчаян, напрегнат съм, защото излизам с красиво момиче,личи че ме харесва а у и накрая какво нищо.. мега повърхностните,ама ако съм тоя дето след секса не им звънне, яко хейт и после ама той е такъв женкар трето пето..
RepExotic еми аз съм забелязал, че чичо ти дето им поръчва Моетите в Бедрума им е напълно достатъчен.
...дето им поръчва Моетите в Бедрума им е напълно достатъчен.Вълчо, ти ли си бе мойто момче :D?
nachossr
06-16-2017, 10:45
Просто си попаднал на такава мацка. Ако попадаш все на такива момичета, то проблема е в теб и трябва да свалиш критерия, за да намериш нещо по-дълбоко.
Niakoitam
06-16-2017, 11:13
Защо жените са толкова повърхностни ? Може би не всички, но голям процент от жените са изключително повърхностни!!!
Важно е как изглеждаш , как се обличаш и това е достатъчно, защо не се опитват да опознават, после като спиш с тях само и не се обаждаш, всички мъже са курвари.
Да де, ама им е достатъчно че си хубав и добре изглеждащ и край не те питат нищо.. не ги интересува нищо !
Защото другите момичета са заети хаха , красивите са повърхностни, другите красиви заети, а тези които се опитват да те опознаят, не те привличат външно..
Мрънкаш,мрънкаш за мрънкането и дори и сам не се усещаш как спориш сам със себе си... Защо видиш ли жените били толкова повърхностни,че само във външността гледали вместо да искат да те опознаят,но пък ти за сметка на това не си повърхностен хич,защото ти е проблем,че тези жени,които се опитват да те опознаят не те привличали външно. Не знам дали въобще се усещаш и сам в каква абсурдна ситуация се поставяш. И да,често външният вид е първото нещо,което забелязваш в един/една мъж/жена. За всеки влак уж си било имало пътници,защото хората са с различни вкусове,но понякога външността,която не ти е по критериите,а в дадените случаи дори и по критериите на близките и приятелите ти,не се превъзмогва. Така че преди да бързаш да лепиш всякакви етикети,първо се огледай в себе си и се запитай: "Абе аджеба,според тия мои критерии не излиза ли че и аз съм супер повърхностен щом не ме привличат външно жени дето се опитват да ме опознават и евентуално не им давам шанс да го направят заради външността им?"
pandabear
06-16-2017, 11:32
не е вярно, аз като видя, че някой е красив го питам дали е богат.
NomNomNom
06-16-2017, 11:56
Важно е как изглеждаш , как се обличаш и това е достатъчно
Не е вярно
Важно е колко пари имаш
И да не си много грозен
Niakoitam
06-16-2017, 12:11
Ето, слушай девойките. Те най-добре го знаят. Богат грозен няма....:)
Paldin91
06-16-2017, 13:02
Хаха сигурно е така, но парите сега не ги коментирам, пари се изкарват.
Сега ще ви обясня какво имах предвид. Преди време една от най-близките ми приятелки , беше влюбена в мен, аз тогава не го знаех или по- скоро не исках да вярвам в това, което виждах,тя не беше от София,а студентка тук, бяхме се запознали на морето и станахме приятели, доста често оставах да спя в тях, за да не е сама, говорехме много, обожавах да съм с нея,но никога не съм искал нещо повече, дразнех се от мъжете които я търсят, но не исках да бъда с нея, защото не ме привличаше чисто физически. Лятото бях в тях в Бургас и бяхме излизали и преди с нейните приятелки, коя от коя по красива, коя от коя по умна, но никой не ги закачаше, тези момичета излизаха с доста по-големи от тях и реално и момичетата бяха с големи възможности или поне родителите им. Имаше едно момиче, много красиво, баща й собственик на една от дискотеките по морето, ходехме само там, но нито един мъж не я доближаваше, не знаех защо. Една вечер, нещо моята приятелка Маги тръгна с някакви познати от университета уж ми каза ела, аз се замотах и останах сам, бях пил алкохол не можех да се кача в колата, тя трябваше да кара до Бургас, батерията ми падна и единствения човек който познавах беше това момиче Роси, чиито клуб беше нейн. Помолих я да се обади на Маги, но тя каза че няма да се обади, а тя ще ме закара с моята кола, тъй като и тя се прибирала към Бургас, съгласих се. Но това момиче имаше странен поглед, по пътя ми каза "Знаеш ли, че Маги е влюбена в теб? " аз казах, че това не е вярно и не е окей да ми казва такива неща, тъй като са приятелки, тя се засмя и ми каза, че много хубаво се усмихвам и че не трябва да съм толкова притеснен. А аз бях просто твърде пил и ми беше зле, а момичето беше прекалено красиво, беше модел на няколко агенции .. рекламно лице на различни кампании, бях излизал с красиви момичета, но в тази имаше нещо по различно и не исках да рискувам. Някъде на половината път ме попита дали я харесвам, дали ми харесва как изглежда, дали искам да я ЧУКАМ,стреснах се и се засмях, никоя жена която не познавам не ми беше говорила така. Казах й, че е много красива и в това няма спор, че с удоволствие бих я чукал, но не е редно. Тя спря колата и ми каза, че не аз определям кое е редно и не... спах с нея, после пак и пак, цяло лято, криехме се , не казвахме на нейната приятелка,минаха 4-5 месеца, криехме връзката си, тя се премести в София,а аз се чувствах много кофти, че лъжа Маги и един й казах, тя каза че е подозирала и че се чувства много тъпо от случилото се, каза ми да внимавам много с Роси, защото си играе с мъжете. Но аз вече бях влюбен, обожавах да съм с нея, не ме питаше нищо лично никога, а аз знаех всичко за нея, но никога не я интересуваше как е минал деня ми , как е работата или семейството ми. Не спирах да й купувам разни неща, да я изненадвам обожавах да я правя щастлива, една вечер я чаках и си пишехме във фейсбук, когато тя просто изчезна, звънях и 1000 пъти, писах и не .. тя просто изчезна, докато не се обади в 3 сутринта и ми каза, че е заспала и утре ще се видим. Не й повярвах, на следващия ден отидох в тях, говорихме си все едно нищо не е станало, влезе да се изкъпе и аз й отворих лаптопа, никога не го бях правил не съм такъв човек.. но нещо ме притесняваше, когато прочетох как си пише с нейна приятелка , че излиза с някой си Стефан, че бърза и че е развълнувана.. побеснях, видях го този който беше сигурно висок 1,60 МАКС, пълен смешко , разкрещях се, тя започна да плаче, каза че НЕ Е ВЯРНо, била се шегувала с нейната приятелка, каза че ме ОБИЧА, за първи път го каза.. и аз просто си тръгнах, на следващия ден ми каза, че отношенията ни приключват и започна да излиза с този Стефан хахаха след 1 седмица той я заряза, тя се опита да се върне, не й позволих.
И от този момент, започнаха да ми се случват връзки само с такива жени..
nachossr
06-16-2017, 13:37
Нищо лично, ама си смотан. Имал си момиче влюбено в теб, а ти си тичал по евтиното и лесното. Грешката е в теб не в жените.
Niakoitam
06-16-2017, 14:50
Ами не е баш така. Това, че сте били приятели не значи, че непременно и гаджетя трябва да станете. Няма как при жените френд зоната да е позволена, а при мъжете абсолютно забранена.
Богатото момиче явно е била вървежна. Само че колкото по-вървежна, толкова по-голяма е и вероятността да ти прави подобни мизерии. Цялото откарване си е било план да се чукате. Вероятно чрез информацията за приятелката и просто те е изпитвала. Пък и вероятно по са я интересували чукането и подаръците ти отколкото самия ти. Според логиката ти и ти обаче си страшно повърхностния, защото си избрал хубавата богаташка, а не приятелката ти. Минало свършено, важното е че е било и е довело до приятни емоции. А сега, ако още те желае, може да се пробваш и с приятелката ти. Нали с нея сте на една вълна и ти дава това, което ти търсиш.
Paldin91
06-16-2017, 15:11
Да,аз избрах по красивата,защото ми харесваше след това имахме връзка и приключи зле. След това моята приятелка ми слушаше глупостите два дни и аз спах с друга тяхна приятелка... а абсолютно никакъв шанс нямам с моята приятелка,първо защото както казах външно от моя страна няма привличане а и да имаше тя вече е доктор и излиза само с разни хирурзи хаха
nachossr
06-16-2017, 15:15
Разбери всъщност какво искаш в момента. Ако е някакви неангажиращи връзки, просто да прекарваш време с някого, без да задълбочавате нещата, продължавай с такъв тип жени, ама гледай да не се влюбваш. Ако вече ти е писнало от такъв тип връзки, погледни реално на нещата, такова нещо като перфектно не съществува, така че ще се наложи да преосмислиш критерия.
...защото ти е проблем,че тези жени,които се опитват да те опознаят не те привличали външно. ...
"Абе аджеба,според тия мои критерии не излиза ли че и аз съм супер повърхностен щом не ме привличат външно жени дето се опитват да ме опознават и евентуално не им давам шанс да го направят заради външността им?"
http://opozicia.com/wp-content/uploads/2015/08/64.jpg
Важно е колко пари имаш
И да не си много грозенБраво Номи, че го каза :)!
Niakoitam
06-16-2017, 17:41
Демек иначе казано авторе,просто си мрънкаш за спорта,защото не искаш никога ти да си от страната на прецакания,а винаги от печелившата. Ами може и да те изненадам,но ще ти кажа,че не става. :)
Paldin91
06-16-2017, 18:32
Не пич, уморен съм от празни момичета,уморен съм фа давам, да действам ,да обичам,а накрая да свършва зле,сякаш по лесния вариант е да си гадняр и да не те ебепрецакат за момичетата,обаче е самотно така.. това е :)
Тези момичета за които разказах са минало,след тази имах страхотна връзка с жена,каквато исках и си заслужава,но всичко свърши :)
pandabear
06-16-2017, 21:10
ти не звучиш по-добър от тези, които описваш. човек трябва да има реална оценка за себе си. имаш право да претендираш за свестна жена, ако и ти си такъв.
Niakoitam
06-17-2017, 08:14
+1000. Другото са само мрънкане и оправдания пречупени през твоята изкривена призма.
Free Soul
06-17-2017, 19:48
Не пич, уморен съм от празни момичета,уморен съм фа давам, да действам ,да обичам,а накрая да свършва зле,сякаш по лесния вариант е да си гадняр и да не те ебепрецакат за момичетата,обаче е самотно така.. това е :)
Тези момичета за които разказах са минало,след тази имах страхотна връзка с жена,каквато исках и си заслужава,но всичко свърши :)
Интересно е как мъжките индивиди винаги търсите грешката в срещуположния пол. Какво ви коства един път да потърсите вината в себе си? Толкова ли ви е сложно, непонятно?
John_Doe123
06-17-2017, 20:15
Не можеш да генерализираш и да поставям всички жени под общ знаменател. Но донякъде може би си прав. От еволюционна гледна точка, когато първите мъже са ловували, те са прекарвали часове, фокусирани върху улова си. В същото време жената неандерталка е готвила, чистила, грижила се е за децата си, огън е поддържала.
Niakoitam
06-17-2017, 22:29
Интересно е как мъжките индивиди винаги търсите грешката в срещуположния пол. Какво ви коства един път да потърсите вината в себе си? Толкова ли ви е сложно, непонятно?
А на мен пък ми е интересно как слагаш всички мъжки индивиди под общ знаменател. Какво по-различно от автора правиш ти, освен, че говориш по адрес на другия пол? :)
NomNomNom
06-18-2017, 11:44
Повърхностните ми изисквания
- да не пие (освен 1-2 бири или чаша-две вино социално)
- да не пуши
- да има хубав режим ( да ляга на време )
- да се храни добре / здравословно, до не яде тъпотии
- да не играе игри/да не гледа мн сериали и филми
- да работи здраво
- да не е социална пеперудка, да е социално адекватен, но да (няма време ) общува само при необходимост
Както иска да изглежда, но по принцип тези с този режим на живот изглеждат добре.
LadyTerrible
06-18-2017, 11:48
Кръгът ти от контакти е такъв, какъвто си го направиш.
Когато и да вляза във форума,винаги ще има по една такава тема. :D
Как пък в моето обкръжение такова чудо няма? Все се питам къде и как ги намирате,че и аз да седна и да разговарям с една такава дама,чак ми е интересно как й работи мозъка. :D
Paldin91
06-18-2017, 12:22
- да не пуши
- да работи здраво
- да не е социална пеперудка, да е социално адекватен, но да (няма време ) общува само при необходимост
Както иска да изглежда, но по принцип тези с този режим на живот изглеждат добре.
Мхм и още си сама?
LadyTerrible
Честно казано не ги намирам,дори не излизам с такива хора,ама някак си се случва... А всъщност повечето такияа жени са изключително интелигентни,нямат нужда от някой или нещо,единственото което искат е да си отмъстят за някой си мъж който ги е прецакал преди години и да докажат на приятелките си ,че могат да имат всеки мъж и преди да почне някое момченце от форума да обяснява как не би си паднал по такава жена,ше кажа че тези жени не си падат по момчетата дето си цъкат по форумите.
NomNomNom
06-18-2017, 13:21
Мхм и още си сама?
да, за ко да си губя времето
Niakoitam
06-18-2017, 14:21
- да не пуши
- да работи здраво
Май не отговарям минимум поне на едно, две от изискванията ти. Жалко. :(
Niakoitam
06-18-2017, 14:26
Мхм и още си сама?
LadyTerrible
Честно казано не ги намирам,дори не излизам с такива хора,ама някак си се случва... А всъщност повечето такияа жени са изключително интелигентни,нямат нужда от някой или нещо,единственото което искат е да си отмъстят за някой си мъж който ги е прецакал преди години и да докажат на приятелките си ,че могат да имат всеки мъж и преди да почне някое момченце от форума да обяснява как не би си паднал по такава жена,ше кажа че тези жени не си падат по момчетата дето си цъкат по форумите.
Много са интелигентни описаните от теб. БлагодарЪ, пази си ги за себе си тия...:)
Paldin91
06-18-2017, 15:16
Много са интелигентни описаните от теб. БлагодарЪ, пази си ги за себе си тия...:)
Нито е било адресирано за теб това,което съм написал и никой не те кара да ми влизаш в темАта,да четеш моите описания , благодаря и аз ,момче.
Niakoitam
06-18-2017, 15:22
Ще влизам където си искам,защото това е форум. Ако не те устройва си свободен да си изтриеш темата. Аз не съм виновен,че си падаш по тъпи патки и ги величаеш колко са интелигентни разбираш ли. Тия дето си хабят енергията да отмъщават на някой си заради нараненото си его или да си избиват комплексите доказвайки на приятелките си колко видиш ли били вървежни и как можело да имат всеки са просто едни тъпи кифлички дето просто все още не са си намерили майсторчето. А като го намерят има яко тичкане по него въпреки евентуалните му унижения и ред сълзи ред сополи и коментари наляво надясно колко гадни са мъжете и как не стават за нищо. :)
NomNomNom
06-18-2017, 16:51
Май не отговарям минимум поне на едно, две от изискванията ти. Жалко. :(
просто съм в лошо настроение от 3-4 дни и пиша груботии
ама няма нещо по-ужасно от миризма на алкохол или цигари сутрин, като не пушиш/пиеш :Д
anonymous908491
06-18-2017, 16:57
като не пушиш/пиеш :Д
виждал съм те с цигара
виждал съм те и с пълна чаша
NomNomNom
06-18-2017, 17:21
виждал съм те с цигара
виждал съм те и с пълна чаша
аве ей
с марихуана * , имам две снимки във фб със сръбските приятели и майка ми на едната, защото е туристическа тракция
пия социално ( твърд алкохол не от последните 3г )
pandabear
06-18-2017, 17:34
bad, bad girl ;p
Niakoitam
06-18-2017, 18:01
просто съм в лошо настроение от 3-4 дни и пиша груботии
ама няма нещо по-ужасно от миризма на алкохол или цигари сутрин, като не пушиш/пиеш :Д
Е ако е само до това, аз цигари не пуша и никога не съм пушил. Само на около 3-4 години нашите и родителите на братовчедите ни дадоха да си дръпнем да видим колко е гадно. През времето устоях и на многото изкушения. И алкохол може да се каже, че напоследък не пия тъй като обичам да го пия предимно в заведения, а напоследък не ми се отдава хич често да не кажа почти изобщо да ги посещавам. :)
anonymous908491
06-18-2017, 18:16
През времето устоях и на многото изкушения.
нютон ще се гордее с теб
пък останалите освен да ти се смеем
Niakoitam
06-18-2017, 18:23
Пиша за цигарите Папчооо. Много са ме карали. Всъщност веднъж в четвърти клас едни големи батковци и наркотици на прах ми предлагаха обяснявайки ми, че е дъвка. Днес въпросните от тая групичка си се занимават с наркотици.
anonymous908491
06-18-2017, 18:27
едни големи батковци и наркотици на прах ми предлагаха обяснявайки ми, че е дъвка
тва трябва да си на много кофти дрога, за да решиш, че прах може да е дъвка
иначе ако беше от моя квартал, сигурно щяхме на сила да те закачим
не е като да не е правено, не от мен, аз не съм такъв човек
pandabear
06-18-2017, 18:39
ахахахаххаахха
Niakoitam
06-18-2017, 18:44
тва трябва да си на много кофти дрога, за да решиш, че прах може да е дъвка
иначе ако беше от моя квартал, сигурно щяхме на сила да те закачим
не е като да не е правено, не от мен, аз не съм такъв човек
Абе то в един период баща ми се наложи да им всява респект. А той не е чак толкова миролюбив като мен, та...смееха ли да са чак пък толкова груби. :D
Пък и тук почти всеки познава почти всеки.
И аз не реших. Още с акъла на четвъртокласник им казах да не ме занимават с подобни неща.
anonymous908491
06-18-2017, 18:54
А той не е чак толкова миролюбив като мен
ти не си миролюбив, а страхлив
трябваше да издебнеш тия дрогерии някоя нощ
да ги сурвакаш с някоя лопата, да им прибереш материала
и сега нямаше да ти се налага да работиш
Niakoitam
06-18-2017, 19:04
10тина години най-малко по-големи от мен. И като се събуди къде беше чаршафа? :D Другото са глупости. Както и първото всъщност де. :)