PDA

View Full Version : Как да спра с мислите си за него? Дали ме харесва?

Mishel13
06-15-2017, 08:27
Здравейте аз съм на 14 години и харесвам едно момче на моята възраст миналата година той дойде за първи път в нашия клас 1-2-3 ден се държа много мило към мен ,но после незнам защо реши да се заяжда с мен започна да ме дразни и т.н.т тази година той се беше преместилв друго училище. Лятото ми беше писал по фейсбук защо му пиша и почна с темата ,че ме харесва аз му писах да не се шегува с мен той какво ли не още написа ,че ме е харесал от както дойдох в класа пита ме искам ли да сме гаджета и аз накрая му написах добре след дълго отричане ,че го харесвам .Той ми написа ,че всичко това е шега и ,че се радва ,че поне съм си признала ,че го харесвам за да замажа ситуацията понеже се почувствах много неудобно му писах ,че имам гадже и ,че не ми се занимава с него пратих му даже стар чат казах му името му ии той ме блокира от съобщенията след като му показах чата . Лятото продължаваше да се дразни с мен ,но по малко.Дойде на 16 септември в нашето училище и каза на един негов приятел ,това което съм му писала и така и останалите почнаха да се дразнят с мен ,но аз мисля ,че той се излага а не аз защото някой би ли отказал на човек ,който казва че го харесва отдавна аз продължавах да споря с него ,че сме като куче и котка и няма как да се получи но накрая не беше спрял да ми пише и се принудих да му кажа добре и той реши да покаже самоо това ,което иска от чата ни. Макар ,че в училище имахме много приключения двамата незнам дали ме харесва сега не мога да спра да мисля за него а като го видя сърцето ми почва да тупти ,а той се опитва да не ме поглежда ,но някак си не може да се сдържим да не се гледаме това продължава цяла година до сега и не мога да разбра дали ме харесва или не даже се чудя как да го забравя? Моля Ви изкажете и вашето мнение по въпроса какво мислете харесва ли ме или не?

LadyTerrible
06-18-2017, 11:27
Поредната словесна боза.Постарайте се да се разбира поне като пишете.
Като толкова знае да се прави на интересен,не му сваляй звезди.Спри да му обръщаш внимание толкова,не му прави евалата. Туко виж като се отдръпнеш,започне да те търси.Защо ти е човек,който се "шегува" и разправя на приятелчетата си какво говорите?Дай малко повече самочувствие.