Влез

View Full Version : Кандидат студенти 2017 в Шуменски университет

sruichev
06-20-2017, 03:27
Здравейте хора, нека ако има тук кандидатствали в Шуменския тази година да се съберем в тази тема и да споделим кой с какъв бал е, каква специалност е избрал и прочее. Правя тази тема тъй като писах по какви ли не форуми и започвам да си мисля, че само аз ще съм студент там :D

sruichev
06-20-2017, 03:29
Аз съм избрал "Социални дейности" ще се радвам да се запозная с будещи колеги и колежки :)

fls63
06-20-2017, 09:18
Аз първоначално мислех да кандидатствам там, но след като се обърках из сайта им и след като видях, че специалностите не надминаха очакванията ми (дори и не се бяха равнили), се отказах. А и отделно от приятели знам, че там е като във всеки друг уни- повече гледат как да ти приберат парите, вместо да те изучат както трябва.
Искам да пишеш как протича дейността (отваряй тема тук от време на време)... Тоест дали наистина мотивиращо ви учат или ви оставят на произвола на съдбата :D
И разбира се, успех ти желая!
(Иначе родом от града ли си?)

sruichev
06-21-2017, 08:30
Здравей, не съм от Шумен, от Сливен съм...не знам защо сайта им ти е подействал объркващо, на мен ми се видя приятен и лесен за ориентиране. Специалностите си зависи кой какво търси, аз не съм голям фен на големите унита, смятам че проблема с паричките там е много по-голям в сравнение с малките ВУЗ. Обещавам да пиша как протича всичко и силно се надявам да не съм сам...гоглето не откри някой друг да се е записал, да е споделил и т.н.

N1K17Y123
06-21-2017, 10:33
Обмислях Шумен, но менинята за университета, а и за самия град ме отказаха. Аз ще кандидатствам във Варна. Защо избра Шумен, както и тази специалност ? (не се заяждам, любопитно ми е)

sruichev
06-22-2017, 00:04
Избрах тази специалност тъй като я смятам за призвание и за нещото с което искам да се занимавам след завършване. Лоши мнения за ШУ не съм срещал, а мненията за града не ме вълнуват. Избрах ШУ и заради непопулярността му, респективно по-ниските такси...не робувам на идеологията, че СУ ще ми предложи нещо в повече поради това, че ще платя 50% повече.

sruichev
06-22-2017, 00:05
Обмислях Шумен, но менинята за университета, а и за самия град ме отказаха. Аз ще кандидатствам във Варна. Защо избра Шумен, както и тази специалност ? (не се заяждам, любопитно ми е)

Какво и къде записа?

N1K17Y123
06-22-2017, 15:28
Какво и къде записа?

Утре, вдругиден ще ходя да кандидатсвам, ИУ Варна (ВИНС) с туризъм, ама не знам дали ще ме приемат. Не намирам минимален бал от последните 2-3 години.

fls63
06-24-2017, 10:49
Утре, вдругиден ще ходя да кандидатсвам, ИУ Варна (ВИНС) с туризъм, ама не знам дали ще ме приемат. Не намирам минимален бал от последните 2-3 години.

Дълго обмислях да кадидатствам във Варна със същата специалност. Щяхме да сме заедно. :D
Мисля, че ще те приемат. Успех!

N1K17Y123
06-24-2017, 16:50
Дълго обмислях да кадидатствам във Варна със същата специалност. Щяхме да сме заедно. :D
Мисля, че ще те приемат. Успех!
А защо се отказа и къде ще си в крайна сметка ?