Влез

View Full Version : Гаджето и семейството ми

Крисито
06-21-2017, 10:10
Здравейте аз съм от Пловдив и тъкмо завърших 8 клас.Имам си приятел от почти 4 месеца.С него се виждахме в училище и понякога излизахме заедно вечер,като аз казвах на нашите,че отивам при приятелката ми.Сега обаче съм вкъщи и гледам сестричката си,която е на почти 7 месеца,а майка ми се върна на работа по финансови причини.Не се виждахме няколко дена и вчера решихме да излезем пак и взех и сестра ми и беше пълен провал.Отидохме в едно кафене в съседния квартал,седнахме поръчахме си едно кафе,но сестра ми много плачеше искаше да става,приятелят ми също не беше доволен тъй като всички ни гледаха и не можех дори и една приказка да си кажем и за това си тръгнахме набързо.Днес пак ми се обади и иска да излезем,но малката да съм я била оставела вкъщи сама за малко,а ние да се видим пред блока,че не понасял бебета.Какво да правя?

nachossr
06-21-2017, 12:10
Не оставяй бебето само.

Крисито
06-21-2017, 13:49
Не оставяй бебето само.

Аз няма да я оставя,но дайте идеи как може да се виждаме.Той не понася бебета,гнус го е от тях,а аз не мога да отида никъде без нея

anonymous908491
06-21-2017, 15:09
щом не харесва бебета, щом го е гнус от бебета, значи е скрит социопат

NomNomNom
06-21-2017, 16:46

Не е вярно !

anonymous908491
06-21-2017, 16:57
Не е вярно !

не говорех за теб
хехехе
с теб сме си приятели
ако тръгнеш да социопатстваш

NomNomNom
06-21-2017, 18:11
Хихих

anonymous908491
06-21-2017, 19:06
тва хихихих като смях
или хихихих първо при теб ще дойда

Не е вярно !

Като на гранична проверка холандец те пита какво ще правиш в холандия и му кажеш тайна

Крисито
06-26-2017, 13:56
Днес,докато сестра ми спеше излязох пред блока за малко за да се видим. По целувахме се,по гушкахме се и той ми каза утре пак да направим така и аз се съгласих.След 15 минути като се прибрах сестра ми се беше събудила и ревеше много едвам я успокоих.Обадих му се и му казах,че няма да стане да изляза без нея.Той се ядоса и аз му предложих да дойде в апартамента докато сестра ми спи.Той не беше съгласен в началото,но се съгласи и се моля утре да можем да прекараме малко време насаме.

Soichiro
06-26-2017, 20:57
Ако трябва да се грижиш за малкото същество и той не може да го приеме (защото го е гнус)... прати го по дяволите.

Soichiro
06-26-2017, 20:58
Само не карай детето да страда/

Крисито
06-27-2017, 18:31
Днес дойде в нас около 11 часа. Бях приспала беба, за да не ни пречи,Направих по едно кафе и той дойде. Пуснахме си филм,но не след дълго сестра ми се събуди :( Взех я при нас тъй като беше толкова бодра,че се видя,че няма да спи повече. Реших да я сложа да си играе до нас на леглото,а ние гледаме филм,но приятелят ми постоянно мърмореше,че била много шумна и му миришело на гадно. Ми тя накрая наистина се наака и когато започнах да я сменям,той просто ме целуна и си тръгна! :(

NomNomNom
06-27-2017, 18:46
Родителите ти са нереални обаче
Разбирам го, че не са му приятни чужди деца, вързани сте със сестра ти, защото вашите не могат да си я гледат

Грозния
06-27-2017, 19:43
Реших да я сложа да си играе до нас на леглото,а ние гледаме филм,но приятелят ми постоянно мърмореше,че била много шумна и му миришело на гадно. Ми тя накрая наистина се наака и когато започнах да я сменям,той просто ме целуна и си тръгна! :(Ти какво очакваше?

Крисито
07-06-2017, 11:05
Отдавна не писах тъй като ми беше много тъжно за моето момче,което от тогава чак вчера ми се обади,защото му липсвам.Много се радвам,че отново се сдобрихме и ми каза,че ще може да изтърпя понякога сестра ми стига да не реве, да не е насрана и да не се лигави.Утре ще се видим в близкото кафе и ще взема и нея.Дано всичко мине добре.Много бих искала да ги сближа и да заобича бебенцата

Грозния
07-06-2017, 16:14
... и ми каза,че ще може да изтърпя понякога сестра ми стига да не реве, да не е насрана и да не се лигави.Това е най-много половин час време.

Много бих искала да ги сближа и да заобича бебенцатаТи наистина ли мислиш, ме можеш да накараш мъж да обича бебета, особено такива, които не е правил :D ?!

draid
07-06-2017, 20:35
Грам акъл нямаш в главата...

iFakesmile
07-06-2017, 23:14
А да те попитам как разбра, че малката ти сестричка иска да „става“ от кафенето след дори не говори?
Тегли му два шамара и го научи на ужавение към децата. Сестра ти е по-важна.

Крисито
07-07-2017, 08:10
А да те попитам как разбра, че малката ти сестричка иска да „става“ от кафенето след дори не говори?
Тегли му два шамара и го научи на ужавение към децата. Сестра ти е по-важна.
Ами започва да хленчи и се кри много.Няма да му ,,тегля два шамар'',аз го обичам.

Крисито
07-07-2017, 08:13
Имаме среща днес към 13 часа в едно кафене.Дано всичко мине добре.

naivilikutushou
07-07-2017, 14:11
Кой го кърми това бебе? Ти ли? Ясла обмисляли ли сте? Безотговорно е да оставиш бебе на 7 месеца на 13-14-годишно момиче. Водиш го по кафенета и си вкарваш приятеля със социопатски наклонности у вас. Скоро ще правите и секс в една и съща стая. По начина по който говориш за "вашите" да разбираме, че не са се разделили и че и двамата работят?

Как очакваш да си въртиш любовния живот, училището и да гледаш бебе едновременно след няма и 2 месеца? Ако майка ти и баща ти са на работа по цял ден, а ти на училище, това дете ще е без надзор по минимум 5-6 часа на ден.

Крисито
07-07-2017, 14:49
Кой го кърми това бебе? Ти ли? Ясла обмисляли ли сте? Безотговорно е да оставиш бебе на 7 месеца на 13-14-годишно момиче. Водиш го по кафенета и си вкарваш приятеля със социопатски наклонности у вас. Скоро ще правите и секс в една и съща стая. По начина по който говориш за "вашите" да разбираме, че не са се разделили и че и двамата работят?

Как очакваш да си въртиш любовния живот, училището и да гледаш бебе едновременно след няма и 2 месеца? Ако майка ти и баща ти са на работа по цял ден, а ти на училище, това дете ще е без надзор по минимум 5-6 часа на ден.

От около 2 месеца Майка ми я кърми сутрин и вечер.За ясла не са говорили,като започна училище ще повикат баба до началото на декември и после майка ми ще излезе в отпуска,а после и баща ми и така.

Крисито
07-07-2017, 14:55
В кафенето не мина точно по план,но беше по-добре от предния път.Тя заспа докато я заведа до там и там поспа още 30-минути,но после се събуди и не беше много приятно,тъй като трябваше да я нахраня и ме беше страх,че ще повърне или наака и приятелят ми да се погнуси,но това за щастие не се случи.След като я нахраних постояхме малко и си тръгнахме.Утре и в други ден с нашите сме на море и няма да се виждаме

naivilikutushou
07-07-2017, 15:26
Супер, щом имате план и работеща система. Само не оставяй приятелят ти да те контролира и да те кара да приоритезираш него пред собственото си семейство. Като жена ще имаш винаги богат избор от партньори, дори да си някаква конгерица.

FlektarnCom
07-08-2017, 18:40

Бебетата са доста голяма отговорност и могат да ти разрушат нервите. Когато ти имаш бебе и станеш баща, тогава ела да пишеш, чу ли?

FlektarnCom
07-08-2017, 18:41
Супер, щом имате план и работеща система. Само не оставяй приятелят ти да те контролира и да те кара да приоритезираш него пред собственото си семейство. Като жена ще имаш винаги богат избор от партньори, дори да си някаква конгерица.

Добър съвет, слагайки още власт в ръцете на жените. Сподпомагайки феминизма и курварлъка, скоро да не ревеш, че няма "коя да чукам"?

naivilikutushou
07-08-2017, 21:15
Добър съвет, слагайки още власт в ръцете на жените. Сподпомагайки феминизма и курварлъка, скоро да не ревеш, че няма "коя да чукам"?

Тя това ще то разбере така или иначе след 1-2 години максимум (че има богат избор като жена, или поне много по-богат от на средностатистическия мъж). Какво да я лъжа когато ще навъди съвсем скоро една тайфа жадни бета орбитери, които да й целуват краката и да са готови на всичко за нея? И къде е логиката в това че ако спомагаш курвалъка, няма да има кого да чукаш? Къде въобще видя да я подтиквам към развращение, феминизъм, курвалък и т.н.? Казвам й да си приоритизира семейството, което една курва не го прави, и че семейството й е по-важно, защото жадни мъже-много.

Крисито
07-13-2017, 18:16
Ох,хора всичко се обърка вчера беше ОК той беше дошъл у дома позабавлявахме се,а малката спеше,а после като се събуди я заведох при него .В началото той се дърпаше,но поне и се усмихна,но днес нещата сее объркаха.Нахраних я и той дойде,а тя си играеше на пода,а ние бяхме на дивана.По едно време,обаче започна да пълзи към нас и аз е сложих да седне на крака ми,обърната към приятеля ми и тя .... повърна всичко,което яде върху него!Ужас!!! Направо лошо ми стана,а той каза,че я мрази отиде в банята и после докато е оправях нея,той си тръгна без нищо да каже.Звъня му цяла вечер,но не вдига.А иначе се оказа май,че е преяла имаше и малко разтройство.Майка ми я заведе на лекар и всичко е ОК,но отношенията с гаджето ми са...

Грозния
07-13-2017, 19:48
... всичко е ОК,но отношенията с гаджето ми са...Когато се виждате, гледай да е без бебето.

Крисито
07-13-2017, 20:27
Не става тъй като нашите не знаят,че имам гадже,а събота и неделя са вкъщи и обикновено ходим на село или на плаж

naivilikutushou
07-14-2017, 01:53
Горкия, ще му направиш травма за цял живот и няма да иска да има деца.

Грозния
07-14-2017, 22:33
Не става тъй като нашите не знаят,че имам гадже...Ако излизате така още една година, най-накрая сестра ти ще те издаде че имаш гадже :D (като започне да говори)!

"А кака Киси има гажи! :razz: И са цилуват!"

По-добре им кажи че имаш приятел. Може да поканиш приятеля ти да отидете на плаж или село с вас, ако вашите са съгласни.

EffinSick
07-19-2017, 23:40
.

EffinSick
07-19-2017, 23:42

Добър съвет е, да.

Крисито
07-27-2017, 14:29
Сдобрихме се,но само си пишем и се виждаме в скайп от 4-5 дена

Genasis
07-28-2017, 00:21
Ох,хора всичко се обърка вчера беше ОК той беше дошъл у дома позабавлявахме се,а малката спеше,а после като се събуди я заведох при него .В началото той се дърпаше,но поне и се усмихна,но днес нещата сее объркаха.Нахраних я и той дойде,а тя си играеше на пода,а ние бяхме на дивана.По едно време,обаче започна да пълзи към нас и аз е сложих да седне на крака ми,обърната към приятеля ми и тя .... повърна всичко,което яде върху него!Ужас!!! Направо лошо ми стана,а той каза,че я мрази отиде в банята и после докато е оправях нея,той си тръгна без нищо да каже.Звъня му цяла вечер,но не вдига.А иначе се оказа май,че е преяла имаше и малко разтройство.Майка ми я заведе на лекар и всичко е ОК,но отношенията с гаджето ми са...

Виж само какво нещо е живота.. това си е карма :Д Напълно си е заслужил това което е станало.

daipet
08-03-2017, 15:47
Не прочетох какво са те написали другите. Ако наистина държи на теб, трябва да те разбере. Разкажи на вашите, че си имаш приятел. Говори с майка си лично, а тя да предаде на баща ти. Покани приятеля си вкъщи, но с разрешение от родителите, тъй като не е редно иначе. Събота и неделя излизайте заедно, когато вашите са си вкъщи и могат да поемат малката.

NissaN
08-04-2017, 19:58
Аз пък обичам да гледам деца.Момче 96 набор съм.Преди 1-2 години гледах всеки ден от 07:30 до 17:00 в продължение на месец детето на едни приятели на нашите ( момче на тогава около 3 години) и пренебрегвах тогавашната ми приятелка заради него,дори тя викаше неща от сорта на кой тъпак ще си повери детето на изрод като теб и че съм щял да го уча на глупости.А ние си прекарвахме много добре,дадох му старите ни метални колички останали от мен и от брата,водех го на офроуд с джипа,обикаляхме си из града и съседните села с бмв-то ми,пиехме сокчета(малкия),а аз бира по градинките даже детето се привърза към мен като че съм му по-голям брат,гаджето ми тогава я беше яд че с нея не пркарвах толкова време ама тя си беше виновна за това.Искам да кажа че и аз не харесеах малки деца,но се промених положително.Кажи на твоя келеш да погледне положително може и той да се промени.

muhatacece
08-07-2017, 16:52
На мен лично, би ми било забавно лапенце да ми се издрайфа отгоре, е не точно забавно, но бих го погледнал от хумористичната страна, особено ако е сестричката на приятелката ми. Другото, което е, няма как нещата да вървят добре, след като той не иска да приеме сестра ти, тоя пич е ебаси женчото и сръдливкото

muhatacece
08-07-2017, 16:54
Кажи на твоя келеш да погледне положително може и той да се промени.
+