Влез

View Full Version : Бодибилдър vs опитен кикбоксьор

ةتشضل انزفث
06-21-2017, 13:27
Здравейте , има един лайнар от моето даскало който като мина покрай него или го погледна или ме псува или ми показва среден пръст или налита на бой. Най - лесно е да го издебна и да го избутам по стълбите да го осакатя. Обаче тоя си е кикбоксьорче и разбира много от бой наистина и донякъде е наясно че няма как да го надвия. А той от сега е един вид мутра или нещо такова, въпреки че се държи като ебати педала. Днеска пак ме нервира тоя и аз си минавам с едни от класа ми и тоя някво вика "А кво бе всички ли сте тука да ме биете , аре кой ще е първи" и като отминахме тоя каза: "а така бегайте бегайте , страхливци" бях на косъм да му докарам сътресение посред бял ден, но нещо ме спря. Не знам комплекси ли избива какво е , това нещо никаква идея си нямам, дори не знам КАК СЕ КАЗВА и от кой клас е даже, един ден тоя влиза в моя клас щото още нямахме час и тоя някво ми вика "Ти кво гледаш така бе лайнар". От тогава се започна. Вече цяла учебна година го търпя. Имам намерение да си разрешим проблема, но не знам дали ще стане нещо. Аз съм бодибилдър тренирам редовно имам доста добре развита мускулатура , но той пък е изключително добър в боя хватки ритници удари всичко може. И според вас кой би имал по голям шанс аз като нацепен или той като по кльощав но много по-техничен ?

NomNomNom
06-21-2017, 14:10
Не му се връзвай, тоя е пълен смотльо
0 внимание или му кажи - бегай от тука смотльо и игнор

Ако все пак си решил:
Напредни малко с техниката
И като извика пак така, му кажи, щом е толкоз отворен, да дойде (ама не започвай ти бой, чакай той да удари)
И внимателно , да не ви дават по новините после
И не в даскало, че да нямате пробреми да ви изключат

ةتشضل انزفث
06-21-2017, 14:23
Значи то аз не съм чак толкова опитен в боя и най много това да го стимулира да продължава още. Той и затова е толкова отворен преди всичко. Никакви отношения не съм имал с него и още по-малко искам да имам нито го знам от кой клас е нито как се казва просто ей така се появява отнякъдеси. Като бях 8 клас нали в новото училище пак е така изникна от нищото и ми вкара лек ритник и тия от моя клас дойдоха и попитаха какво става и той отговори "ами помислих го за един който ме нападна в гръб вчера" и през тези две години 8 и 9 клас въобще даже не го и виждах пък камоли да ми се отваря... Обаче тая година отново се помисли за такъв дето нетрябва. Не искам точно в училището да се правя на големия бияч , защото още 2 години ми остават докато завърша и засега няма май да се засичам с него повече , защото днес ни оформиха почти по всичко и до 30 юни въобще няма да ходя.

anonymous908491
06-21-2017, 15:07
(ама не започвай ти бой, чакай той да удари

личи си кой никога не се е бил
за кво да чака да го удрят
ми той може след това да не стане
удряш първи, ако може и в гръб, може би с тухла

което ми напомня как веднъж ме удариха с тухла в гръб и по главата
ама помня само, с какъв страх ме гледаше в очите
щото аз буквално секунда по-късно станах, изтупах се и тръгнах към него

NomNomNom
06-21-2017, 16:47
Нали ако удари първи и онзи е П
Ще го наклевети

anonymous908491
06-21-2017, 16:56
по-добре е така
от клеветене глава не боли

сега гледам в новините, че за всеки шамар го изкарват сякаш убийство имало
толкова сте се изнежили, че жените са с по-големи топки от мъжете
тва не е нормално

an7raks
06-21-2017, 17:23
по-добре е така

+1
Ама не съм съгласен с това в гръб да удря. Върши работа, ако му стиска да го убие на място и после да го лежи, ама иначе само ще се затвърди като страхливец в очите му и после ще стане по-зле.
По-добре при следващата проява директно да му набие няколко тупаника без обяснения. Бас държа, че няма да го очаква и реакцията му ще е нулева. Като го събори, може да го почупи с ритници, за да не му минава през ум да посяга повече и така. Такива лайнари не ги защитават дори хората от клуба, в който тренират, ама трябва да си има едно на ум за отмъщение.

Грозния
06-21-2017, 17:27
Здравейте , има един лайнар от моето даскало който като мина покрай него или го погледна или ме псува или ми показва среден пръст или налита на бой. ... аз си минавам с едни от класа ми и тоя някво вика "А кво бе всички ли сте тука да ме биете , аре кой ще е първи" и като отминахме тоя каза: "а така бегайте бегайте , страхливци" ... Не знам комплекси ли избива какво е ,...тоя някво ми вика "Ти кво гледаш така бе лайнар".Точно това е - някакъв смотан комплексар.
Най-вероятно му е малка пишката или не му пускат жените (или и двете :D ), затова го избива на агресия!

Обаче тоя си е кикбоксьорче и разбира много от бой наистина и донякъде е наясно че няма как да го надвия. ...Аз съм бодибилдър тренирам редовно имам доста добре развита мускулатура , но той пък е изключително добър в боя хватки ритници удари всичко може. И според вас кой би имал по голям шанс аз като нацепен или той като по кльощав но много по-техничен ?Ти как мислиш :shock: ?! Така както го описваш, наистина ли мислиш, че можеш да надвиеш професионален бияч, ако той е решил да те набие?!
Не му обръщай внимание! Като вземе да се заяжда, не му отговаряйте, правете се че го няма (но не го изпускайте от поглед). Той най-вероятно се опитва да ви предизвика на бой! Ако вземете да му отговаряте, нещата може бързо да ескалират!
Не налитай на бой - той ще те пребие! Дори да го издебнеш и нападнеш първи, като се въстанови и те намери, нали се сещаш какво ще ти се случи :D ?
Ако все пак се имаш за достатъчно силен (макар че с твоя ръст, шансовете ти са малки), може да нападнеш, само ако има физически контакт, например се опитва да те предизвика като те блъска и удря! Тогава шансът ти е да го неутрализираш с един мощен удар, така че да не може (или не пожелае) да отвърне!
Лошата новина е, че като професионален бияч, той най-вероятно ще избегне или блокира удара ти и тогава вече си мъртъв :D!
Това, че вдигаш повече от лежанка, не значи че можеш да го набиеш! Ти си нисък, а той като кикбоксьор е по-бърз и техничен. В бокса и кикбокса, ръстът е огромно предимство! В щангите е точно обратното!
Така че, добре премисли нещата. Успех :)!

за кво да чака да го удрят
ми той може след това да не стане
удряш първиПо принцип си прав, но само ако боят е неизбежен! В случая е най-добре да не се стига до бой!

anonymous908491
06-21-2017, 17:35
Най-вероятно му е малка пишката или не му пускат жените (или и двете :D ), затова го избива на агресия!

теб пубертета вероятно те е подминал
или понеже си с голям уй и всички жени те боготворят
смяташ останалите за обратното

NomNomNom
06-21-2017, 18:12
по-добре е така

сега гледам в новините, че за всеки шамар го изкарват сякаш убийство имало
толкова сте се изнежили, че жените са с по-големи топки от мъжете
тва не е нормално

Абе от 1 месец гледам тв
И например за това детенце, момиче, дето почина от травма в училище, ужас

Ама момчетата са си диваци и си се шамарят, или поне се сплашват, това ми се вижда неизбежно, диванета с диванета

А вчера някакво момче натупало учителка че му писала 2

anonymous908491
06-21-2017, 19:09
тва са нормални неща, не са хубави, по-добре да не се случват, ама си остават нормални
и аз съм се държал отвратително с учителите си, даже съм изключван по тая причина
но е така в младите години

Soichiro
06-25-2017, 13:32
И според вас кой би имал по голям шанс аз като нацепен или той като по кльощав но много по-техничен ?

Ще разбереш само ако се пробваш. Но най-вероятно ще си на земята при първия ритник в главата.

FlektarnCom
06-26-2017, 16:32
Здравейте , има един лайнар от моето даскало който като мина покрай него или го погледна или ме псува или ми показва среден пръст или налита на бой. Най - лесно е да го издебна и да го избутам по стълбите да го осакатя. Обаче тоя си е кикбоксьорче и разбира много от бой наистина и донякъде е наясно че няма как да го надвия. А той от сега е един вид мутра или нещо такова, въпреки че се държи като ебати педала. Днеска пак ме нервира тоя и аз си минавам с едни от класа ми и тоя някво вика "А кво бе всички ли сте тука да ме биете , аре кой ще е първи" и като отминахме тоя каза: "а така бегайте бегайте , страхливци" бях на косъм да му докарам сътресение посред бял ден, но нещо ме спря. Не знам комплекси ли избива какво е , това нещо никаква идея си нямам, дори не знам КАК СЕ КАЗВА и от кой клас е даже, един ден тоя влиза в моя клас щото още нямахме час и тоя някво ми вика "Ти кво гледаш така бе лайнар". От тогава се започна. Вече цяла учебна година го търпя. Имам намерение да си разрешим проблема, но не знам дали ще стане нещо. Аз съм бодибилдър тренирам редовно имам доста добре развита мускулатура , но той пък е изключително добър в боя хватки ритници удари всичко може. И според вас кой би имал по голям шанс аз като нацепен или той като по кльощав но много по-техничен ?

Защо имаш арабски символи на никнейма? Ако толкова ти харесват арабите, защо не идеш да попиташ в арабски форум, примерно във форума на Пакистан?

NomNomNom
06-26-2017, 17:55
Защо имаш арабски символи на никнейма? Ако толкова ти харесват арабите, защо не идеш да попиташ в арабски форум, примерно във форума на Пакистан?

Защото може да е арабин?
Да не говорим, че пакистан не са арабска държава точно, там говорят урду

BartSimpson
06-26-2017, 17:56
за боят кантар няма, верно е по-опитен и шансовете да те нашамари са големи, ама по-добре да те нарита, от колкото да си мълчиш като путка като те обижда

ةتشضل انزفث
06-29-2017, 20:34

Примерно съм сириец....

haritov
06-30-2017, 08:04
не бива да има свидетели