Влез

View Full Version : Как да спра ревността си ?

your_baby
06-22-2017, 08:51
Здравейте хора , направих си рег. само да попитам за съвет . Знам че проблема си е в главата ми , но някой ако сподели нещо което да помага за пустата ревност ще съм му мноого благодарна :) .
С приятеля ми сме заедно от година . Преди мен е имал 2 сериозни приятелки и толкова съм се вманячила в последната му че не спирам да и гледам профила всеки ден и много и се дразня ;д . Били са 3г. заедно и той реално тръгна с мен 2 месеца след като са се разделили.. Не знам защо , но все си мисля ,че си мисли за нея . Дразня се на тъпия фб който показва всеки ден спомените от миналите години и тя е навсякъде. Говорила съм му милиони пъти за нея , но той отрича да има нещо към нея.. Но все пак колкото повече време минава , толкова повече не ми прави тя толкова впечатление.
Сега , както всяко момиче супер много се дразна като сме навън и той ходи до мен , а заглежда други . И това също съм му го казвала , но виждам че го прави несъзнателно .. Аз буквално не искам да излизам с него навън , защото ме дразни това наистина много... Опитвам се да не го забелязвам , но то си е вътре в мен . Той пък от друга страна е супер спокоен и никога нищо не го дразни . Не показва никаква ревност и си мисля ,че не му пука особено . Предишната ми връзка беше изцяло на ревност и съм свикнала за най-малкото да ми се дразнят . Може би покрай бившия ми съм станала и аз болно ревнива :( А сега като няма и минимална такава ми е гадно . Признавам си че му гледам тел,фб и т.н. , а той никога нищо . Наистина ми показва по всякакъв начин че ме обича , но ми липсва някой да ме ревнува(колкото и тъпо да звучи) .
Не знам изобщо какво да правя с мойто дразнене за най-малкото .. гледам да си мълча, защото той не обича такива неща , но то си ми идва от вътре .. колкото повече си мълча , толкова повече се дразня .
Дайте ми съвет хора , много ми е кофти . Как се спира тъпата ревност ?

an7raks
06-22-2017, 09:19
Наистина ми показва по всякакъв начин че ме обича , но ми липсва някой да ме ревнува(колкото и тъпо да звучи) .

Проста си на гъбено семе... Ревността е признак на ниска увереност, не на любов, ама повечето женски просто искате да има драма, за да имате какво да си ревете една на друга по кафетата.

your_baby
06-22-2017, 09:49
Проста си на гъбено семе... Ревността е признак на ниска увереност, не на любов, ама повечето женски просто искате да има драма, за да имате какво да си ревете една на друга по кафетата.

Явно всеки има различна представа за любовта :) Лично аз до сега , не съм имала приятел който да не ревнува , за това може би ми е странно. Мисля че е нормално човек да ревнува , когато обича (не като мен от всичко, но минимално дори) :) .

an7raks
06-22-2017, 10:03
Щото вероятно "до сега" си излизала с някакви 16-17 годишни момчета... Ако някой на 20+ подскача при всяко "Здравей", което казваш на друг, значи или е някой смотаняк, дето се мисли за по-долу от другите, или теб те има за доста лека и че ще се пуснеш на всеки.
Хвани си някой комплексар, дето се е вкопчил в теб като удавник за сламка и може и шамари да ядеш "от любов", като погледнеш някого.
Що за мазохист трябва да си, за да държиш да те тормозят и да ти нарушават някакви елементарни граници на личното пространство?

your_baby
06-22-2017, 10:14
Не глупости , изобщо не става въпрос за чак такава ревност да се стига до бой и т.н . Не знам явно аз не съм наред и имам друга представа за връзка ,за това ми се вижда странно ,че няма ревност . Не съм толкова малка , ама явно още не ми е дошъл акъла ;д

LoadRunner
06-22-2017, 10:27
Предишната ми връзка беше изцяло на ревност и съм свикнала за най-малкото да ми се дразнят . Може би покрай бившия ми съм станала и аз болно ревнива :( А сега като няма и минимална такава ми е гадно . Признавам си че му гледам тел,фб и т.н. , а той никога нищо . Наистина ми показва по всякакъв начин че ме обича , но ми липсва някой да ме ревнува(колкото и тъпо да звучи) .

звучиш ми като обикновена мастия
не мислиш ли че е време да му изневериш, и да пишеш във фейса демонстративно- Необвързана. Как тъй няма да те ревнува?

your_baby
06-22-2017, 10:33
LoadRunner , aми не, не съм някъв боклук , който да си пише с други , да излиза и да изневерява :) Държа си на момчето максимално , просто вие ако не ревнувате , то тогава явно аз съм единствения човек на света , който го прави .

John_Doe123
06-23-2017, 11:29
Никак, ревността не можеш да я спреш. Намери си друго гадже, в което ще вярваш повече.