View Full Version : баща ми изневерява на майка ми
anonimkata123
06-25-2017, 10:12
днес попаднах на чат в който баща ми си пишеш с колежката си . не е за първи път но предишният път казах на майка си но тя не обърна кой знае какво внимание на това! не знам сега какво да правя той е в Германия ! моля ви дайте ми съвет
anonymous908491
06-25-2017, 10:16
как се попада в чужд чат
anonimkata123
06-25-2017, 10:37
исках да влезна в моя профил във фейсбук и без да искам влезнах в неговия профил и тя му писа в този момент
Спокойно. Майка ти и тя е изчукала някой друг. Квит са.
anonimkata123
06-25-2017, 10:44
Нещо смислено имаш ли да кажеш?
Казах го вече. Анализирай ситуацията и ако имаш ум колкото синапово зърно ще стигнеш до същия извод.
NomNomNom
06-25-2017, 13:39
Нещо смислено имаш ли да кажеш?
Тва дето е казал е смислено
Имах една фр, където баща й живее години в чужбина, обаче тя не вярваше, че всъщност той там има и друг живот, вкл майка също сиг е имала
И като станаха на по 18 децата, се развели, ужким заради някакви документи (очевидно просто са поддържали семейна среда за пред децата )
Не е моя работа и не казвам, че го подкрепям, просто споменавам подобна история
MultiVitamin
06-25-2017, 15:31
Майка ти със сигурност не е останала по-назад. По реакцията може да съдиш, че й е все едно. Кажи й със сериозен тон, това което знаеш. От грешките на родителите само децата страдат. Света не е толкова розов колкото мислиш
FlektarnCom
06-26-2017, 04:21
Спокойно. Майка ти и тя е изчукала някой друг. Квит са.
Стига, това е гадно.
До Автора:
Според мен, остави нещата на съдбата. Недей да се месиш, защото може да стане още по-зле. Според мен и двамата си знаят. Просто гледай себе си.
Стига, това е гадно.
Гадно е, но е много вероятно да е така.
FlektarnCom
06-26-2017, 07:36
Гадно е, но е много вероятно да е така.
Разбирам пределно добре, но какъв е смисъла да зашлевяваш шамар в лицето на автора? Това няма как да помогне, тъй като или се е случило, или ще се случи, или не се е случило.
Разбирам пределно добре, но какъв е смисъла да зашлевяваш шамар в лицето на автора? Това няма как да помогне, тъй като или се е случило, или ще се случи, или не се е случило.
Понякога е по- добре камшик, отколкото морков.
FlektarnCom
06-26-2017, 08:31
Понякога е по- добре камшик, отколкото морков.
Истина. Но важи само за силните духом.
anonimkata123
06-26-2017, 09:12
Благодаря Ви ! Казах на майка си и този път вече се погрижи той да се прибере у дома !
NomNomNom
06-26-2017, 10:21
Истина. Но важи само за силните духом.
Всички са силни духом, няма такова нещо като слаб човек
Искам да попитам- има ли невзаимна изневяра? Според мен не.
Дори и майката на авторката да не е изневерила, то сто на сто тя си го е мислила често. Мисля си... поддала се е, няма как. Просто, авторке, не ти е споделила. Нормално.
За да се стигне до изневяра, значи има проблем във връзката им за който ти няма скоро да разбереш. Това е.
FlektarnCom
06-26-2017, 16:04
"Всички са силни духом."
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/509997-ПРАВИЛА-НА-ФОРУМА
Редактирано.
FlektarnCom
06-26-2017, 16:05
"Няма такова нещо като слаб човек."
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/509997-ПРАВИЛА-НА-ФОРУМА
Редактирано.
Не съм съгласен.
NomNomNom
06-26-2017, 18:01
Аз не съм видяла слаб човек през живота си, сори
Wtf, това че ти не си виждала, не значи, че няма. Само тук във форума сме няколко ;д, а навън има много повече.
NomNomNom
06-26-2017, 18:21
Wtf, това че ти не си виждала, не значи, че няма. Само тук във форума сме няколко ;д, а навън има много повече.
Няма такова нещо, еле пък ти
Всеки си има борба, всеки се бори
Аз се възпротивих на това хората да се държат далеч от истината, защото са слаби, ето това е осякатяване и малоумщина
anonymous908491
06-26-2017, 18:24
Аз се възпротивих на това хората да се държат далеч от истината, защото са слаби, ето това е осякатяване и малоумщина
http://dnes.dir.bg/news.php?id=25965300
така си е
anonimkata123
06-27-2017, 09:27
Стига, това е гадно.
До Автора:
Според мен, остави нещата на съдбата. Недей да се месиш, защото може да стане още по-зле. Според мен и двамата си знаят. Просто гледай себе си.
благодаря!
EffinSick
07-19-2017, 23:55
Не го взимай толкова насериозно. По - важното е да се разбират и да си имат уважението и да се държат добре с теб. :) Любовта е преходна, често се случва някой да кривне при двойки, които са заедно от много време.
Любовта не съществува, набий си го в главата.
По скоро съществува, но наистина няма нищо вечно. Глупаво е от страна на родителите това че не се замислят за децата си, не знаят или по скоро не ги интересува че всичко това което става между тях натоварва най много децата си. Но трябва да ти е ясно че няма такава любов като по филмите а и да има тя продължава докато не опознаеш човека до себе си толкова добре че ти писне.
ПО ТЕМАТА - Казала си на мама казала си на тате.. Не случайно са родители преживяли са повече от теб и много по-добре знаят какво е правилно да направят. Баща ти може да изневерява на майка ти, но не мисля че щеше да ти е по-добре ако майка ти се съсипе от тази новина, или пък не може да го преживее. А и щом реагирала така, явно те си имат някакви по несериозни отношения за които не са ти казали защото все още не си достатъчно голяма за да ги разбереш. Не прави нищо гледай си живота и бъди с вдигната глава, все пак каквото и да стане между тях те ти остават родители.
Продължавай да се самозалъгваш.
Не е вярно! Това , че любовта липсва в твоето семейство и други близки до твоето, т'ва не значи, че в всички семейства е така, по всичко изглежда, че си доста късоглед мен.
Защо си мисля, че някой те е здухал умишлено или пък втория вариант е, че ти сам си се здухал.
Не е вярно! Това , че любовта липсва в твоето семейство и други близки до твоето, т'ва не значи, че в всички семейства е така, по всичко изглежда, че си доста късоглед мен.
Защо си мисля, че някой те е здухал умишлено или пък втория вариант е, че ти сам си се здухал.
Здухан може и да съм, но не съм сдухан.
По важно е , че знаеш къв си.