PDA

View Full Version : проблем с момиче

booster1
06-28-2017, 16:00
Здравейте!
Имам проблем с едно момиче от което се познаваме около 4-5 месеца. Проблемът е, че в момента сме отдалечени (тя е в друг град) и почти не се виждаме и това ме дразни. Поддържаме връзка, пишем си, говорим си по телефона, както аз я търся така и тя мен, но нищо не се случва, а супер много я харесвам. Виждали сме 4-5 пъти и то за кратко време и съм и показал достатъчно, че я харесвам и ме интересува като човек, но не усещам нищо от нейна страна, а съм сигурен че отношенията ни не са чисто приятелски. Когато сме в един град, тя никога няма да се обади да се видим, винаги аз я търся става ли въпрос за това(с изключение на един път), а отделно доста пъти ми е излизала с извинения, че има друга работа или ангажимент, за което я разбирам но и в същото време се дразня, защото все пак, ако иска ще намери време. Не мога да разбере какво и е в главата и това разстояние ме съсипва.. опитах се и да се отдръпна по едно време, но тя продължаваше да ме търси и отново старата песен.. не мога да си я избия от главата. Та моля ви за съвет какво да правя, да спра ли да я търся веднъж и завинаги или да се боря докато поне разбере какви всъщност и са намеренията?

Alfabetagama
07-15-2017, 21:17
Или я забравяш и next ,или я каниш на кафе и не приемаш отказ.. За да няма как да ти откаже и казваш "чакам те в 8ч еди си къде" или "ще те взема в 8 от вас" като не и пишеш повече дори и тя да ти пише .. Темата е стара ако се навиеш да правиш нещо ще ти дам няколко съвета,пиши.