PDA

View Full Version : Цикълът ми закъснява

Simona_official
06-29-2017, 10:56
Здравейте!
С моя приятел правихме за последно секс преди 2седмици, да речем се е падало 15ти , а цикълът ми трябваше да дойде на 27ти. Вече 2-3ден не идва. Понеже правим секс без презерватив, внимаваме и то доста. Говорих с него, той каза, че е сигурен, че не е свършил, защото сме на 17-18години и на двамата не ни се става млади родители :D Зная, симптомите ако си бременна, но при мен е твърде рано, за да се каже.
Трябва ли да се притеснявам? Знам, че е нормално да закъснее с 5дена макс, но се притеснявам. Ще съм ви много благодарна ако ми влезнете в положението и ми дадете съвети! :-*

sladura89
06-29-2017, 15:14
И на мен защо трябва да ми дреме? Каквото посееш това ще пожънеш!!!
Преди около 2 седмици би трябвало да си била в овулация, мхм така че все пак има реални шансове, хубаво е да се направи тест според мен!

HollyGolightly
07-01-2017, 21:20
Той хубаво не е свършвал в теб, ама да сте чували ей така случайно за предеакулационна течност и че и от нея може да се забременее?

fls63
07-02-2017, 12:48
И на мен защо трябва да ми дреме? Каквото посееш това ще пожънеш!!!

+1
Ще ти дойде толко' желания цикъл, Симона, спокойно.
Секс прави, ама за цикъла си не помислила... Ако сте внимавайли както си споменала, сега нямаше да съществува въпросния пост ;)

fls63
07-02-2017, 12:55
Той хубаво не е свършвал в теб, ама да сте чували ей така случайно за предеакулационна течност и че и от нея може да се забременее?

Чували те, друг път. :D

Pug_306
07-04-2017, 06:58
Official ти е заредил фурничката ..

KaRiNa.Ni
07-09-2017, 22:42
Родителите ви са толкова "морални",че не са си научили децата,кога е редно да се прави секс,какво става и не става,но вместо това са горди,че се излагате по форуми.
Не знаете,дали ви сърби или боли!