Влез

View Full Version : Бих желал жена ми да бъде девствена...

ПyРкО ♠
07-16-2017, 12:05
Привет

Точно така, никога не бих се оженил за жена, която е била със "двама|трима" преди мен.
При мисълта, че те са блудствали с нея, ще ми тежи цял живот като буца в гърдите. Християнин съм, това по-никакъв начин не е свързано с някакви религиозни възгледи.
Девствените жени са истинско съкровище, ако имам дете от нея, никога не бих и изневерил.

Исках да го споделя с вас, да знаете.

NomNomNom
07-16-2017, 13:12
Имаш ли пари

AnarchyBoy
07-16-2017, 14:06
http://www.reactiongifs.com/r/no-2.gif
https://media.giphy.com/media/YnGxgQogvTE8U/giphy.gif
http://reactiongifs.me/wp-content/uploads/2013/07/no-hell-no.gif
https://media.giphy.com/media/9V0fLlhmqzhtK/giphy.gif
http://www.reactiongifs.com/r/nnnn.gif

HollyGolightly
07-16-2017, 14:14
Привет

Християнин съм, това по-никакъв начин не е свързано с някакви религиозни възгледи.

https://media.tenor.com/images/621ff8eb54731be2e1778dc082adbd46/tenor.gif

ПyРкО ♠
07-16-2017, 15:21
@HollyGolightly, да сигурен съм, че ти и още една голяма група момичета, първо проверявате големината на портмонето, след това проверявате, как мъжа е в леглото и чак тогава се влюбвате в него.
Вие знаете само да твърдите "21-ви Век сме" и още един куп неща, ама ай да не ги изброявам, че няма да ме четете..
21-ви Век сме, вече момичетата на 14,15 са си поставили за цел да скочат на първия срещнат, само и само да не са все още девствени, защото това е голямо бреме за тях и голям срам, да бъдат "задръстени" ужас..
Питам се, защо тогава има толкова много разбити семейства, разбити сърца на деца, разводи и несъответствия м/у двама души, след като не сте девствени преди брака и сте опитали със 1/2-ма преди него, разбрали сте дали мъжът ви има добър инструмент преди сватбата и въпреки това отношенията ви не са добри, изневерявате.
Какво ли съм седнал да се обяснявам и занимавам със хора, които ми отговарят по-този начин и отгоре на тва с някви' гифове.
Ще публикувам един цитат:

Природата си знае работата. Може би подсъзнателно усещаме кой мъж или жена ни подхождат сексуално и се влюбваме точно в тях.

HollyGolightly
07-16-2017, 15:43
@HollyGolightly, да сигурен съм, че ти и още една голяма група момичета, първо проверявате големината на портмонето, след това проверявате, как мъжа е в леглото и чак тогава се влюбвате в него.
Не, умнико, цитирах ти точно определено изказване, в което логиката е 0.
А това каква девойка си търсиш си е изцяло твоя работа

NomNomNom
07-16-2017, 16:39
Но мерси, че сподели
Хубав ден

ПyРкО ♠
07-16-2017, 18:54
Имаш ли пари
Това какво общо има ?

Но мерси, че сподели
Хубав ден
Смятам, че мъжа би бил по-верен и по-спокоен с такава жена "но повечето не си го признават" нямам нищо против другите жени, но аз съм с такава представа. Имам една приятелка набор 95, която е имала 5 връзки зад гърба си, които само аз знам.
Имам и още една 95 набор, която ходи с мой приятел 91 набор, който и е първият. Всяка зима/лято ходят на почивка, щастливи са, преди години са имали спорове на всичко си е на мястото.
Другото разкрепостено момиче, което е със объркана представа за истинска любов и какво точно е живота, никога не е споделяла снимки от почивки с любимия си, на живо изглежда като лека жена и говори като такава, ако бъдеш по-любезен и мил би си легнал с нея на втората вечер, за съжаление тя е по-нещастната в случая. "Какво доверие може да имаш на такава жена"

Хубава вечер и на теб :)

Грозния
07-16-2017, 20:22
Привет

Точно така, никога не бих се оженил за жена, която е била със "двама|трима" преди мен.
При мисълта, че те са блудствали с нея, ще ми тежи цял живот като буца в гърдите. Християнин съм, това по-никакъв начин не е свързано с някакви религиозни възгледи.
Девствените жени са истинско съкровище, ако имам дете от нея, никога не бих и изневерил.

Исках да го споделя с вас, да знаете.Поредната тролска тема :? !

Ще ти отговоря в същия дух:

Пръви въпрос - Ти девствен ли си, че да искаш жена ти да е девствена или ти имаш право да си ебеш на воля, а бъдещата ти жена - не :? ?!

Намери машина на времето и се върни 100-150 години назад. Тогава вашите ще ви оженят с някоя девствена (като ти също си девствен) и веднага след сватбата ще гледат през някоя дупка как ти "дупчиш" булката върху белия чаршаф :D !

Azoria
07-19-2017, 11:29
Ти никога не би ѝ изневерил, ама тя на теб... :D

inewton
07-19-2017, 13:19
Какво ни нас интересува?

То и аз искам много работи, ама не ги разказвам насам-натам.
Пък като толкова искаш търси и ще намериш. Или това е насочено към някоя от форума?

lunacy
07-19-2017, 18:24
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

притесняваш се че ако не е девствена ще я разочароваш в леглото ли?

споко, и да е девствена, мисля че пак има шанс

ПyРкО ♠
07-19-2017, 21:14
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

притесняваш се че ако не е девствена ще я разочароваш в леглото ли?

споко, и да е девствена, мисля че пак има шанс

ъх, с кво съм заслужил това отношение, не мислиш ли, че си малко крайна с изказването си ? Останах с впечатление, че съм те депресирал още повече и ти си решила да отвърнеш по-някакъв начин. :cry:
Няма да я разочаровам, в нито едно отношение каквато и да е тя, за секса пък въобще, там нещата са 100%, защото знам с какво разполагам, вие жените няма с какво да ме изненадате. На твоя място бих се притеснявал, по-вероятно е ти да останеш разочарована от някой.. :-P

NissaN
07-26-2017, 17:14
Няма да намериш такава жена вече девствените на 13 са кът.

KREED
07-29-2017, 21:20
https://media.giphy.com/media/WTs9o0pFhubU4/giphy.gif

iFakesmile
07-30-2017, 00:49
Ще ти разкажа една история. В града на баба ми, когато е била на 15-16 е имало едно семейство. На външен вид били добро семейство, всичко било ток и жица, докато не се разбрала голямата им тайна. Мъжа винаги карал жената да слага още една чиния, когато се хранят заедно и тя била за първият любовник на жена му. Това е болест. В днешно време няма да си намериш жена, която да не е девствена. Или ще бъде адски грозна и никой не би я искал или се хвани с дете на 13 години и си го гледай докато не ви дойде времето за сватба.

Грозния
07-30-2017, 22:32
В днешно време няма да си намериш жена, която да не е девствена.Я пак, че нещо не разбрах :? !

iFakesmile
07-31-2017, 03:53
Я пак, че нещо не разбрах :? !

Моя грешка. Спеше ми се и не съм обърнал внимание. Имах предвид жена, която да е девствена.

tori
07-31-2017, 04:40
А, начи ти можеш да си спал с 3-4-5 женски преди сватбата ама тя трябва да е чиста. Чудесно. :дд

ПyРкО ♠
07-31-2017, 05:35
Моя грешка. Спеше ми се и не съм обърнал внимание. Имах предвид жена, която да е девствена.

ХаХаХа

А, начи ти можеш да си спал с 3-4-5 женски преди сватбата ама тя трябва да е чиста. Чудесно. :дд

Съгласен съм с теб.

YoungBloodZ
07-31-2017, 06:52
Пурко, чувал съм, че по циганските пазари се продавали девствени булки. И то евтино. Ще ти излезе към 20-30 хиляди, направо без пари като за такова нещо.

ПyРкО ♠
07-31-2017, 07:23
Пурко, чувал съм, че по циганските пазари се продавали девствени булки. И то евтино. Ще ти излезе към 20-30 хиляди, направо без пари като за такова нещо.

Абе ти как мислиш, и аз съм чувал за тях.
Ще си позволя да те поправя за тези хора, които продават на тези пазари са "калайджии (https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B 6%D0%B8%D0%B8+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2 %D0%B0%D1%82+%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0+ %D1%81%D0%B8&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiI7sTE-rLVAhXF1RQKHQp3B6gQ_AUIBigB&biw=1024&bih=470#tbm=isch&q=%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B6%D0%B8 %D0%B8)" Та тези хора, продават собствените си деца на тези пазари, цените могат да бъдат и по високи, зависи от красотата на жената. Между другото някой по компетентен, ще ми каже ли, защо на тези хора е позволено да търгуват свободно с децата си ? :(
По темата, аз не искам калайджиика за жена.

Искам нормална жена, която е била прилична в сексуален план, преди да срещне мен "била е само с един". Не искам дама, която е била прекалено разкрепостена, особено ако е правила тройка с двама мъже :-& мега отвратително.
Но вие твърдите, че такива жени са задръстени :smt061 не, не са задръстени..

YoungBloodZ
07-31-2017, 07:25
Е, ти искаш и това и това и това и това... Няма пълно щастие.