PDA

View Full Version : На 13 съм а той иска да го правим

zara04
07-16-2017, 20:58
Ситуацията ми е следната . Харесвам едно момче . Една година по-голямо е от мен . Излизали сме само един път . От тогава насам само си пишем . Постоянно ми намеква как изкал да ми го вкарва и да ми пляска малкото дупе . То това вече не е само намекване , той направо си го казва . Аз разбира се му казвам , че няма начин да стане това нещо , но той продължава . Въпросът е , че нито мисля да го правя в скоро време дори може и до 18 години нито нищо . Ще ми дадете ли някакъв съвет как да го накарам да спре .

Грозния
07-16-2017, 21:10
Фейк!

NissaN
07-26-2017, 16:36
Няма да устискаш до 18 години.А твоя само така си говори.

Simona_official
07-27-2017, 06:42
Няма да устискаш до 18 години.
Аз съм на същото мнение :D
Но ти е прекалено рано, все пак си на 13г.
Седнете да говорите и му обясни, че не желаеш интимни отношения с него до този период от време. Кажи, че ако не спре ще му биеш шута и толкова. Така ще видиш дали държи на теб, а не само да те използва за секс. ;)

inewton
07-27-2017, 07:32
Ситуацията ми е следната . Харесвам едно момче . Една година по-голямо е от мен . Излизали сме само един път . От тогава насам само си пишем . Постоянно ми намеква как изкал да ми го вкарва и да ми пляска малкото дупе . То това вече не е само намекване , той направо си го казва . Аз разбира се му казвам , че няма начин да стане това нещо , но той продължава . Въпросът е , че нито мисля да го правя в скоро време дори може и до 18 години нито нищо . Ще ми дадете ли някакъв съвет как да го накарам да спре .

Пхахахаха, много сте забавни, малчугани.