Влез

View Full Version : Малко помощ

JesusG
07-20-2017, 16:16
На скоро едно момиче ми направи страшна свирка и много ме възбужда, свърших за 1 минута сигурно ... Тя го прие ОК , аз веднага подхвърлих, че е много добра и затова, но работата е, че съм я навил да го направим - тя е опитна, аз съм имал опит само с орални изживявания и никоя не се е оплакала , проблема е че тя ме е обсебила и се страхувам да не свърша за 30 секунди след като почнем да правим секс и се тревожа страшно много. Няма ли някакви по-дебели презервативи или нещо подобно да направя, защото главата на инструмента ми е страшно чувствителна ... Бихте ли ми казали какво да направя и ми кажете как вие се удържахте да не " сгафите " първия път .

Pug_306
07-24-2017, 11:45
Ако свършиш бързо първия път, давай смело втори. Тогава няма да си такъв бързак.

Грозния
07-24-2017, 18:08
На скоро едно момиче ми направи страшна свирка и много ме възбужда, свърших за 1 минута сигурно ... Тя го прие ОК , аз веднага подхвърлих, че е много добра и затова, но работата е, че съм я навил да го направим - тя е опитна, аз съм имал опит само с орални изживявания и никоя не се е оплакала , проблема е че тя ме е обсебила и се страхувам да не свърша за 30 секунди след като почнем да правим секс и се тревожа страшно много. Няма ли някакви по-дебели презервативи или нещо подобно да направя, защото главата на инструмента ми е страшно чувствителна ... Бихте ли ми казали какво да направя и ми кажете как вие се удържахте да не " сгафите " първия път .Да ти имам проблемите :? !
Аз щях да ти кажа същото:

Ако свършиш бързо първия път, давай смело втори. Тогава няма да си такъв бързак.

moruto
08-01-2017, 04:11
И аз искам помощ има момиче което каквото и да кажа се смее даже и и казвам, че искам да я видя гола и тя малко се смее и това е почва да ме хапи няколко пъти по бузата да 2 пъти се опитва да ме целуне и аз я барам където си поискам, но не иска да правим секс, кажете ми как да я накарам да иска да го направи с мен моля.

Genasis
08-02-2017, 00:47
Кажи и първия път да ти направи свирка да свършиш и на втория тек и разцепи сливката.. Ако пък искаш да използваш някви простотии провери в интернет имаше някво мазило което като си го намажеш ти изтръпва и не усещаш чак толкова за да свършиш