Влез

View Full Version : Приятелят ми си пише с друга

Simona_official
08-07-2017, 19:20
Здравейте.
С моя приятел ходим от 1година. И вчера случайно си отвори месинджъра пред мен и видях, че той си пише с "най-добрата му приятелка" както той я нарича.
Познавам момичето, не ми изглежда някоя която да се опитва да развали връзката ни. Но на мен ми стана кофти, защото аз преди 2-3месеца си писах също с един така добър мой приятел, веднага казах на гаджето ми и той ме помоли да спра. И спрях. Но с това въпросно момиче, се познават от 3-4години и аз го бях помолила да спрат да си пишат тъй като не ми е приятно и той спря, уж. Но последния 1месец ми се държи много странно. Не ми дава телефона си, нищо. За мен е важно в една връзка да няма тайни. Та както и да е , след като видях че си пишат отворих чата и видях че си пишат доста често и не от 1-2дена, но приятелят ми не позволи да дам чата по-нагоре. Разсърдих му се, но за кратко, защото мисля че е тъпо.
Въпросът ми е има ли причина да се притеснявам от момичето. И какво да правя и да си мисля , след тази рязка промяна от негова страна?

myri2788
08-07-2017, 20:16
Според ме има два вариянта
просто да не обича да му се чете меса или да си пращали целувки или сърца и да има какво да крие но може и просто момичето да му пише а не той намери удобен момент на бързо да му провери чата един вид дали няма да намериш целувка или сърце
а и другото което е да са си писали нещо за теб

DarkTemplar
08-07-2017, 20:20
Пубертетски драми...

prosto_chovek
08-07-2017, 20:58
Това тръгнете ли да си ровите по телефоните, пишете я бегала цялата работа.