PDA

View Full Version : Притеснявам се...

rostakas
08-13-2017, 19:14
Здравейте, хора!
Имам въпрос... Аз съм момче на 15 години (на 8 декември правя 16) и съм много силно влюбен в момиче което е точно с 3 год по малка от мен, родена е на същата дата. Та въпросът ми е... това грешно ли е? аз наистина много я харесвам, но ме тормози въпросът дали това е нещо нормално, дали е нещо което трябва да ме притеснява и така нататък...
Моля ви помогнете!

shilder
08-13-2017, 19:23
Нормално е да харесваш момичета, да. А възрастовата ви разлика е малко крехка, но не е проблем, така че давай смело. :)

rostakas
08-13-2017, 19:25
Благодаря ти!

bijou
08-18-2017, 11:35
Ти си на почти 16 , окей е, ама тя е на 12..или айде ще направи 13 в края на годината, но все пак..
Различно щеше да е ти да си на 19 а тя на 16.
В смисъл, малко или много тя си е все още детенце. Не знам каква връзка или какво по-точно искаш от нея, ама... дете е.

iFakesmile
08-18-2017, 23:44
Дете е все още. Не ти трябват такива на главата.

Silveto16
08-19-2017, 15:37
Здравейте, аз съм момиче на 15 години. Днес с приятелят ми правихме секс за първи път. Проблемът е там, че презервативът се скъса. Притеснявам се от факта, че той тъкмо го извади и се изпразни, но не можахме да разберем дали точно в края преди да го извади или навън. И допълнителна информация, не съм сигурна дали ме е отворил, защото не усетих нито болка, нито имаше кръв, въпреки че от мой връстници съм чувала, че не при всеки има такива симптоми. Въпросът ми беше дали на тази възраст мога да приема хапче против бременност, за да съм сигурна, че няма да имам проблеми със това и със семейството ми. Благодаря предварително!

bijou
08-21-2017, 11:18
Здравейте, аз съм момиче на 15 години. Днес с приятелят ми правихме секс за първи път. Проблемът е там, че презервативът се скъса. Притеснявам се от факта, че той тъкмо го извади и се изпразни, но не можахме да разберем дали точно в края преди да го извади или навън. И допълнителна информация, не съм сигурна дали ме е отворил, защото не усетих нито болка, нито имаше кръв, въпреки че от мой връстници съм чувала, че не при всеки има такива симптоми. Въпросът ми беше дали на тази възраст мога да приема хапче против бременност, за да съм сигурна, че няма да имам проблеми със това и със семейството ми. Благодаря предварително!

Направи си отделна тема в подходящия раздел и ще ти отговорим.