PDA

View Full Version : Какво да правя

to6ko8201
08-18-2017, 00:04
Здравейте,първо да започна,че съм на 15 години,а тя е на 14.Ще ви разкажа накратко за какво става въпрос.Запознахме се преди 4 месеца и започнахме да си пишем малко по малко.После си признахме че се харесваме.Излизахме разговаряхме тя още от началото ми каза не искам да прибързваме с връзката ни искам първо опозная и аз викам така да е.Тя ме обичаше и аз я обичах всичко беше перфектно както по приказките.Наскоро и я питах какво става с нас нещо от този род беше и тя каза незнам ти ми кажи и аз тръгнах да я целувам но тя се дръпна и я целунах само по бузата прегърнах я и се хванахме за ръце,но тя не пожела да казваме на другите каза сега ще се правим че нищо няма,а следващия път ще им кажем и аз както винаги се съгласих.След като си тръгна не бяхме се виждали 4 дена.тогава аз и казах че ще отида да я видя но тя каза че няма как защото щяла да излиза с приятелки и аз и казах добре утре тогава и тя се съгласи.След това нало дойде този ден в който трябваше да излезем и аз и бях написал че имам малко работа и към 1 на обяд ще съм пред тях,но тя както отново измисли причина че трябвало да ходи при леля си защото била сама с двете си деца и нали вика извинявай много че така стана и аз отново се съгласих.На следващия ден беше деня на варна и имаше концерт на който тя не искаше да дойде.По едно време когато бях на концерт тя ми написа внимавай с момиченцата и аз се избазиках,че няма да внимавам,пък тя знае че я обичам и никога няма да съм с друга ние ппц така се дразнихме.Ние попринцип си пишехме всяка вечер до 2 3 часа вечерта,но от както ходим,тя спря да ми пише вечерта и въобще да месе търси.Нали на другия ден след концерта и пиша какво правиш и тя ми отговаря с сърда ти се ти и аз почнах защо и тя ми каза щот само се базикаш няма да е така хвани си някоя друга това никога не беше ми го казвала и аз я питах какво трябва да направя какво искаш и тя пак все едно.Тогава аз я попитах защо от както сме тръгнали тя спря да ме търси нали уж твърдеше че ме обичаш и тогава ме заболя адски с отговора:Да обичам те обаче мисля че не съм готова за връзка мисля го и все излиза че някъдв греша съжелявам.после я питах поне ми кажи има ши друг и тогава тя ми каза че няма,но няма и да има след това ми каза че иска да сме само приятели.след 4 часа аз я попитах още нещо от кога е така от кога няма чувства и следва отговор да ти кажалипсва и аз не знам какво има и отново ми каза мисля да съм още дълго сама не мисли че има друг и след това тя ми каза не ме разпитвай повече и ме остави малко на мира и отнова ми каза и аз не знам какво правя и аз се опитвам да си обесня.

Моля ви помогнете ми какво да правя липсва ми,обичам я и не мога да не и пиша,но ще се опитам

bijou
08-18-2017, 11:06
Просто не те харесва. Нищо не можеш да направиш, защото още от както сте тръгнали те е избягвала и не е искала да се виждате, както и другите да знаят. Това за теб какво означава?
Според мен просто си е търсила кой да я обсибва от внимание и й е било окей, преди ти да си станал сериозен, което явно не е било в плана й. И това 'хвани си някоя друга', 'сърдита съм ти' дрън дрън, според мен са просто оправдания за да я оставиш намира.
Нито иска да е с теб, нито пък те обича.
Така, че не си хаби нервите, дай си един месец и ще я забравиш бързо. Тепърва ще срещаш момичета, споко.