Влез

View Full Version : Какво да правя...?

mecheto9393
08-22-2017, 20:12
Здравейте имам връзка с момиче от 2 месеца вече по сериозно... Но има лек проблем ревнувам от най малкото а виждам,че човека срещу мен е напълно сериозен в намеренията си и всичко останало и ми доказва нещата а аз не спирам... Дори да не ми пише да ми затвори телефона аз се побърквам... Моля за някакви предложения да преодолея това чувство... Виждам че отблъсквам човека срещу мен с това си мое поведение... Тя приключи връзка и скочи от една на друга... Каза че на етапа няма как да ми се довери напълно защото не е останала сама със себе си а е скочила така... А аз я обичам и искам да им покажа нещата,че са така както им ги казвам и се опитвам да им ги покажа...

haritov
08-22-2017, 20:14
давай следващата

anonymous990763
08-22-2017, 20:38
Не я задушавай.

mecheto9393
08-22-2017, 20:49
Ако им дам свободата която иска дали ще се променят нещата и как да спра аз да ревнувам в ситуацията,че ми показва всичко което трябва и че е с мен дори в момента живее при мен

shilder
08-23-2017, 07:29
Ако им дам свободата която иска дали ще се променят нещата и как да спра аз да ревнувам в ситуацията,че ми показва всичко което трябва и че е с мен дори в момента живее при мен

Щом по всякакъв начин ти показва, че няма смисъл да ревнуваш, просто спри да се притесняваш. Ако това не проработи, може да намериш какво да правиш в свободното си време, за да не мислиш постоянно за това, а с времето просто ще свикнеш и ще станеш по-малко ревнив.

bani_bani
08-27-2017, 19:19
Просто нямаш доверие..
Ако си мислиш , че и имаш - в момента в които губиш равновесие и откачиш , че не ти е вдигнала се сети , че един ден ще си тръгне заради това ти държание.. Стискай зъби и това е.