PDA

View Full Version : Възможно ли е да съм бременна ??

qautria
08-23-2017, 19:37
Привет на всички, аз съм на 21 г. и от съвсем скоро водя полов живот. С приятеля ми използваме презерватив като предпазно средство, като преди да свърши го изкарва. При първите пъти цикълът ми закъсня с около седмица, при което ужасно се притесних и отидох на преглед при гинеколог. За щастие всичко е било наред, а моят цикъл по принцип не е много редовен и ми предписаха хапчета във връзка с този проблем. Казах на гинеколожката как се пазим, не ми е предписвала противозачатъчни, но ми се иска да чуя мнение, вие как се пазите? Смятате ли че методът с презерватив и свършване отвън е безопасен и ефикасен ? Благодаря !

haritov
08-23-2017, 19:40
ако забременееш го кръсти Худини

Genasis
08-23-2017, 21:43
За 21 годишна толкова ли нямаш акъл да си отговориш сама на въпроса? С кондом и не свършва в теб... според теб може ли да забременееш ?

Maybelle
08-28-2017, 13:56
И двете горе много ме кефите.

Авторке, не се забременява от въздуха.

bani_bani
08-28-2017, 19:02
Аз използвам противозачатъчни. След 2м ще слагам спирала.
Моя АГ все ми повтаря ''Ако ти не се пазиш и Господ не може да го направи'' Доверие за такова нещо нямам и няма и да имам.
Ако нещо се случи патката ще му е в панталона , а аз ще ходя да се кръстя.. Няма нужда.
Ако мислиш , че ти е достатъчно - продължавай.
Ако не си сигурна - взимай мерки преди да е станало късно.

pandichka
08-29-2017, 20:26
Презервативите вършат страхотна работа не само във връзка със зачеването, но и пазят от болести. Разбира се, винаги е възможно объркване и на мен ми се е случвало. Не знам дали по вина на приятеля ми или просто по лош късмет, веднъж един Utra Thin презерватив си остана вътре в мен, което доведе до доста притеснения и прегледи, за това човек трябва да има едно на ум.

atou
08-29-2017, 22:38
Откъде да се вземе това бебе като правите секс с презерватив и не свършва в теб?! Да не си Дева Мария?