View Full Version : Как се играе WoW ?
Здравейте!На скоро започнах да играя Wow (World of warcraft), но имам проблем.Не разбирам почти нищо от играта.Като гледам клипове в Youtube там хората са на много по-различни места от мен макар,че са същата раса.Искам да ми помогнете.
Да ме запознаете как да изпълнявам райтове,как да стигам до босове и как да изляза от това място където ме пуска още от началото на играта! Ще съм ви много благодарен!
ةتشضل انزفث
08-24-2017, 14:31
Абе пич кви босове , имаш още много да наваксваш :D
А това за което говориш е първо ниво и като за начало трябва да го минеш
Абе пич кви босове , имаш още много да наваксваш :D
А това за което говориш е първо ниво и като за начало трябва да го минеш
Ето за това ми е нужна помощ. Ще ми помогнеш ли ? Дай скайп ако искаш .
xXxAngerfisTxXx
08-24-2017, 18:38
ти избра кво да играеш... WoW... :lol:
ةتشضل انزفث
08-24-2017, 19:14
Ето за това ми е нужна помощ. Ще ми помогнеш ли ? Дай скайп ако искаш .
Докъде горе долу си стигнал ? По-точно с кои герои играеш и какво те затруднява в първо ниво ?
Докъде горе долу си стигнал ? По-точно с кои герои играеш и какво те затруднява в първо ниво ?
Аз съм 12 левел,
Аз съм 12 левел,
играя с human warrior и имам много затруднения
и съм стигнал до един куест в някакъв град
ةتشضل انزفث
08-25-2017, 07:12
Какъв точно ти е този куест ?
Какъв точно ти е този куест ?
trqbva da otida to stormwind i da kupq nqkakav grifon
dobavi me v fb molq te
ةتشضل انزفث
08-25-2017, 21:08
Emi otidi do stormwind i kupi toq grifon :? :?
Kakvo ima , koe ne ti e qsno obqsni
Тая тема е .. :lol:
И аз съм къртила WoW от игране :D
influ3nc3
08-25-2017, 22:55
"Как да стигам до босове"... :D
Да не играеш в някой сървър, така, така :?
Половината в YouTube са в сървъри, които са по-лесни за игра.. YouTube няма да ти помогне с нищо в Wow.
С времето ще се научиш, ще ти стане по-лесно, изпълнявай куестове, играй с герои от различни "раси".
Сега ти е тъмна Индия (малко късно да започнеш wow през 2017) и е съвсем нормално да не разбираш нищо. След няколко години, ще я научиш и ще ти е, като бял ден. Не търси помощ от другите, защото не се знае кой, колко и какво ще ти обясни и няма да разбереш добре. Целта на wow е сам да я разбереш, а не някой да ти помага..
ةتشضل انزفث
08-26-2017, 08:13
Той от youtube много може да научи , но не разбирам кво точно го затруднява , на мене не ми се е появявал куест на 1 ниво
Emi otidi do stormwind i kupi toq grifon :? :?
Kakvo ima , koe ne ti e qsno obqsni
no na mene ne questovete sa mi zatrudnenieto
no na mene ne questovete sa mi zatrudnenieto
А кое?
prosto_chovek
08-27-2017, 19:10
Първо трябва да знаеш, че ако искаш да стигаш до босое, райдове и като цяло ако искаш да си добър играч, ти трябва да отделиш бая време на играта. Избери си раса и клас, играй само с този герой, докато не гоо вдигнеш до максимален левел. Не следвай задължително билдовете от нета, дето ги дават, а мисли кой талант защо ще развиваш и как ще го развиваш за целта, която искаш да постигнеш. Като цяло играта иска и да мислиш като я играеш. На инстанции (рейдове) ще ходиш като вдигнеш левел за съответната инстанция и пожелателно си намериш гилд, с който да рейдовате. Съветвам те в момента, в който вдигнеш максимален левел, да жулиш колкото можеш повече арени (pvp) дори и да падаш много в началото и да си намериш хора за 2 в 2 3 в 3 и прочее, за да събереш готините сетове и за там, понеже от инстанции ще събереш итемите ма те ти важат основно да се биеш с пве-то. Като цяло схемата ти е - играеш много, мислиш върху играта и намираш хора, с които да рейдваш, като вдигнеш съответния левел. Тубата няма да те научи да играеш, може да я ползваш само да те насочва през земите ако имаш нужда евентуално. Куестовете ако не можеш сам да си ги минаваш или взимаш куестове, които са за по - висок експириънс от твоя или трябва да играеш още наистина много, всичките са дизайннати да може да ги имине сам човек. На 12 левел тоя грифон не знам как ми звучи защото нее маунт със сигурност, не съм цъкал отдавна, ма като нищо да ти е куеста да се транспортираш на ония грифони дето са на кулите до някъде да речем земята с мърлоците, дето не й помня името.